Ledille liitin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Fuselage, 6.3.2022.

  1. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  2. Seevu

    Seevu Double Gearhead

  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jatkokysymys ledeistä. Ovessa on punainen heijastin ja haluaisin sen taakse valon (ledin), mutta en oikein löydä järkevän mallista lediä pidikkeineen sen taakse. Vinkkejä? Max koko n. 25mm x 10mm.
     
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Jotain pleksiä ja siihen kaivaa kolon ledille, pleksi sitten heijastimen alle? Reunat kannattaa maalata, niin ei valo paista sieltä.
     
    Fuselage tykkää tästä.
  5. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Sen ledin voi vetää vaikka kuumaliimalla kiinni siihen heijastimeen tai mihin ikinä siellä onkaan mahdollisuus kiinnittää.
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei ole kuin irtoledejä, niitä vähän hankala liimata tohon. Pitää kokeilla jos saisi liimattua T10 kannan tohon heijastimeen.
     
  7. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Mites led nauhan pätkä?
     
  8. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei taida löytyä noin lyhyttä ja pientä.
    Tuossa kuva ja vertailuna pullon korkki.
    Taidan vaan liimata 3 superkirkasta kuumaliimalla tohon kiinni. T10 kantakin on vähän iso tonne taakse.
    [​IMG]
     
    impala-63 tykkää tästä.
  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kuumaliimalla 3 x punaista superkirkasta lediä liimasin heijastimen taakse. Pääasia että nyt näkee takana tulevat että ovi aukee/auki. Oishan tossa voinut hifistellä, että hioo ledin päät tasaseksi yms että valo sirottuu enemmän, mutta parempi kuin ei mitään.
    [​IMG]
     
    impala-63 ja Seevu tykkäävät tästä.
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei sit pysynyt sileä pintaset ledit kuumaliimassa. Irtos aika helposti, vaikka ei yrittännyt. Nyt vetelin ledit 80 paperilla ja sirottaa jonkun verran, saa nähdä miten pysyy. Kokeilin myös yhden ledin et pää tasaseksi, ei mainittavaa eroa et karhentaa vaan ledin.
    Lisää raporttia seuraa.
     
  11. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Jossakin sovelluksessa käytimme julkisivuna sameaa silikonivalua johon valo suunnattiin jonkin matkan päästä takapuolelta. Siinä sekoittuivat R, G ja B -ledit mukavasti ja saatiin mahdollisuus toteuttaa liukuvavärinen show.
     

Kerro tästä muillekin!