Lehtijousenriipuke

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Bätmobiili, 28.6.2002.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Olen laittamassa rodiini länsinaapurin valmistamia yksilehtisiä jousia. Niiden riipukkeissa on joku jousi systeemi mitä vääntää riipuketta. Tälläistä rakennettahan ei jenkeissä ole käytetty. Voiko jousi jutun jättää kokonaan pois kun rakennan muutenkin riipukkeen uusiksi?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minkälainen jousizydeemi?? Mulla on Posie's
    superslider etujousi ja tavalliset riipukkeet
    nailonheloilla. Ja toimii hyvin.
     
  3. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kyseessä on taka-akselille asennettavat pitkittäiset jouset ja 340-Volvosta ovat peräisin! Ei siis mitä merkkikamaa mutta hyvin pitäis toimia kun ovat saman painoisesta autosta?

    Tämä jousisysteemi riipukkeeen ja lehden kiinnityksessä toisiinsa painaa riipukkeen yläpäätä auton etupäätä kohti! ilmeisesti sen on tarkoitus pitää jousta jonkinlaisessa jännityksessä???? en tiedä, mutta näin veikkaan. Mutta ilmeisesti sen voi poistaa? tai ainakin jos rakentaa etukiinnityksen uivaksi jotta voi käyttää neli-linkkiä kuten Jari Vasarainen neuvoi tuolla aikaisemmassa kyselyssäni niin se on pakkokin poistaa! Toivottavasti toimii.....
     

Kerro tästä muillekin!