Lehtijouset rodiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja T.U.P, 25.2.2017.

 1. T.U.P

  T.U.P 3rd gear

  Lopulta tallissa seisoo Ford Tudor -37. Tällä kertaa on minun vuoro jatkaa usean eri sepän projektoimaa aihiota.

  Takapäähän on laitettu ilmeisesti mustangin 8.8" perä lehtijousilla. Lehtijousien paikkaa on pitänyt muuttaa ja uusi paikka osuukin akseliputken kohtaan missä toinen U-pultti on eri halkaisijalla kuin toinen.
  Tarve olisikin nyt U-pulteille: 83mm putkelle 2kpl ja 72mm putkelle käypäsille 2kpl. Korkeutta saisi olla n.200mm että mahdollinen madalluspalikkakin mahtuu.

  Saako näitä mitoilla ostettua jostain vai pitääkö ensin selvittää mistä autosta sovivat löytää?

  Samalla voisi uusia riippujen puslat... Pusla ulkoa 27mm ja sisä 16mm. Tuumamitoissahan ne oikeasti ovat, mutta toivottavasti noillakin joku tunnistaa minkä jouset autossa on?

  Avusta kovin kiitollinen.
   
 2. viridia

  viridia Gearhead

 3. T.U.P

  T.U.P 3rd gear

  Vallilantakomo väänsi uudet U-pultit ja samasta mestasta löytyi kumipuslatkin. Kiitoksia
   
 4. karhu01

  karhu01 2nd gear

  Mullakin oli sama ongelma tos omas rodis, ku ei oikee löytyny sopivia riipukkeen puslia nii sorvasin smirkkelillä pykälää suuremmista kumiheloista. Meni helposti, ku pökkäs vaa puikon puslan läpi nii, et pusla pyörii puikon ympärillä ja varovasti syötti smirkkelin kiveen nii lähti sopiva siivu kummia pois.
   
  1300TI ja T.U.P tykkäävät tästä.
 5. 1300TI

  1300TI 2nd gear

  Mistäs tuollaisia kumiheloja kannattaa etsiä, itselle lähinnä IKH, Korja-Kumi, traktoriliikkeet tulee mieleen?
   
 6. karhu01

  karhu01 2nd gear

  Riippukkeen kummit vai ne etupäänpuslat? Takariipukkeen kummit pystyy kyl tekeen isommistakin puslista. Mä ite tein 65 mustangin riipukkeen puslista hiomalla pienemmäksi, mutta se etupää onki vähä vaikiee tapaus, ku on se metallirengas siinä helan ympärillä. Tos vallilantakomon sivuilla on joitain puslia. pitääs olla sellaanen varaosaluettelo mitä korjaamot käyttää nii sieltä yleensä näkee mittoja. Jos vaikka menis jonku hiacen puslat pienellä vaivalla.
   

Kerro tästä muillekin!