Lehtijousien remppaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Slas, 7.5.2004.

  1. Slas

    Slas Gearhead

    Tarkoitus olisi ottaa Fordista perä irti ja samalla tehdä jotain jousille. Arvaan että ko. Fordin lehtijouset ovat alkuperäiset vuodelta '73. En ole huomannut erityistä syytä vaihtaa jousia uusiin, mutta ei sekään mahdoton ajatus ole. Lähinnä mielessä oli putsata, rasvata, maalata, siistiä ym. Vaan mikäs on raadin mielestä oikea työjärjestys ja -tapa ja millaisia aineita suosittelette käytettäväksi?

    -Slas
     
  2. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    hiekkapuhallus, maalaus ja uudet liukupalat?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    hiekkapuhallus ei oo hyvä juttu kun pinnat tulee karheeksi pakka ei toimi kunnolla, hiekkapuhallus myös "takoo" jousia. maali lehtien välissä ei myöskään toimi.
    putsaa teräsharjalla, uudet liukupinnat ja rasvaa lehtien väliin.
    jos haluat maalata niin maalaa vain päältäpäin kun pakka on uudelleen kasattu.
     
  4. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Uskaltaakohan puslat "polttaa" pois kosaanilla? On hieman hyhmääntyneet :smile:!
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Tosta hiekkapuhalluksesta on kahta eriävää mielipidettä. Toiset sanoo, että pieni taonta ei tee pahaa ja toiset taas ,että ei saa puhaltaa. Taas tyypillinen juupaseipäs väittely...
    Itse vedin teräsharjalla, mutta olis voinut puhaltaakin. Mitenköhän toi puhallus muuten karhentaa sitä pintaa niin paljoa, ettei enää liukuisi niin hyvin? Aika röpelöistä pintaahan noissa jo pikkasen syöpymään alkaneissa lehdissä on. Jos vielä puhaltaa kaiken ruosteen pois ja pinnasta jää vähän kuoppainen, niin paremminhan sinne väliin saa jotain sitkeää voiteluainetta.
     
  6. 67

    67 1st gear

    samaa mieltä yorker:in kanssa.ei se puhallus pahaa tee.
     
  7. h.tawast

    h.tawast 1st gear

    puhalluksesta

    Eiköhän tuo puhallusjuttu ole kiinni hiekkapuhaltajista. Toiset paukuttaa sepelillä ja esim. UHM puhaltaa korkealaatuisiin metallihuonekaluihin sopivalla raekoolla/paineella. :pinup:
     
  8. isok5

    isok5 1st gear

    Lehtijousien remppa

    Pakka osiksi (varaudu keskitapin uusintaan)teflonlaikka porakoneeseen ,pohjamaali vaikka spraylla,pakkakasaan,pintaväri päälle.Itse olen purkanut pakkoja paikallan ollesakin jos ei ole pusliin tarvinu puuttua ja se pakkojen irottaminen onkin jo toinen juttu näissä suomi vehkessä=vitusti hikeä.
     

Kerro tästä muillekin!