Leiriytyminen Alastarossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ducati, 8.6.2009.

  1. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Kiitos,Löytivät jo perille 8)
     
  2. cockstoneracing

    cockstoneracing 1st gear

    mites jos nukkuu pakettiautossa parkkipaikalla? vai miltä siellä tällä hetkellä näyttää, onko tilaa.. huomenna pitäis tulla ja olla yötä..
     
  3. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Käsittääkseni parkkipaikalla ei saa yöpyä.
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Tuommoinen ukaasi tuolla taisi olla.
     
  5. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Kävipäs tuuri,menin naapurilta lainaamaan kaasugrilliä ja lainasin sitten koko asuntovaunun.Saatiin se vielä parkkiin n. 20 metriä Paddocista eli sijainti mitä parhain :D
    Muutenkin hieno ja pitkä viikonloppu kaikinpuolin.
     
  6. nalle71

    nalle71 Gearhead

    On näköjään leiriytymismaksut nousseet nitrokisoissa myös jäsenten osalta. Suhteellisen kova hinta 60€/hlö. Taitaa mennä ajeluks kodin ja radan välillä saadaanhan siinä ainakin 1auto lisää ruuhkaan :mad:
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    400 neljältä hengeltä ja majottuminen varikolla! :rotfl: Ja ihan sama et onks yksin vaiko kaikki neljä.
     
  8. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    no ei ole mun mielest kallistunu , toi sama jäsenille LEIRI+KISALIPUT 4 PÄIVÄÄ !!! , 60 egee , oli viimevuonnakin sama , no onpa kallista ???
     
  9. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Viime vuonna leiri+kisalippu 55€ nyt pelkkä leiri 60€ ja siihen lippu 25€=85€ pernuppi eli +30€ eli on se hieman noussu
     
  10. FFreak

    FFreak Gearhead

    Taitaa leiriytyminen olla typerää kuin ennenkin? Tällä viittaan aiempaan kirjoitukseeni. Eipä siis innosta enää kokoviikonlopun leiriytyminen. Yhtenä päivänä ehkä vois tulla käymään. Kisat muuten on aina katsomisen arvoiset. Niissä on näkemistä, mutta tuo nykyinen lerintä käytäntö pilaa ainakin mun fiilikset. Samoin leirinnän hinta on silkkaa rahastusta. Jälleen viittaan edelliseen kirjoitukseen. Ja veikkaan etten ole ainoa tätä mieltä.
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mee nyt kouluun vaikka opettelemaan lukemista... Toi on ihan turhaa marinaa taas vaihteeks!!!

    http://www.fhra.fi/info/201106300703_nitro.html

     
  12. starcraft

    starcraft Gearhead

    Varmaan 10 vuotta tuli oltua tuolla alastaron leirinnässä ja aina vähän häiritsi kun ei ole kun pari hassua maksullista suihku paikkaa eikä oikein mitään palveluja (grillauspaikkaa tai vesipistettä puhumattakaan kunnon vessoista). Tosin joka vuosi tuli järjestysmiehet moikkaamaan kun grillin sytytti leirissä. Viime vuonna tuli sitten vähän katsottua muita mahdollisia majoituksia lähistöllä ja löytyihän mökki kohtuu hintaan ja kohtuu etäisyydeltä. Elikkä elämä on täynnä valintoja. Vie vaan rahansa sinne mistä parhaiten vastinetta sille saa.
     
  13. nalle71

    nalle71 Gearhead


    Opettele sää päivämäärät silloin kun kirjoitin tuon EI ollut mainintaa tuosta, että jäsenet saa alennuksen myös leiriytymisestä se tuli vasta sen jälkeen, kun tein asiasta tiedustelun fyyraan :mad: :mad: :mad:
     

Kerro tästä muillekin!