Leopardi istuinpäälliset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Fordhomo, 10.2.2003.

  1. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Voishan sitä täältäkin kysyä... Olen etsinyt jo pitkään ties mistä (näemmä tähän asti aivan vääristä paikoista) leopardi-kuvioisia istuinsuojia. Oliskohan tämän forumin-lukijoilla tietoa mistä löytyisi, kun ei viitsis ruveta teettämäänkään...
     
  2. Yogi

    Yogi Gearhead

    Mahtaako niitä saada enää valmiina tuotteina? Ei se teettäminenkään välttämättä kovin paljon halvemmaksi tule. Porissa oli verhoomo joka teki päälliset (tummanruskea tausta, mustat raidat, hienoa tiheää karvaa) mittatilauksena n.700mk:lla kun alkuperäiset yleismallit kehnolla karvalla olis maksanut n.400mk, nykyään varmaan enemmän.
     
  3. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Pantterikuviohan sopii minkä auton sisustukseen tahansa... Zhiguliin ne nyt ois ainakin ihan pakko saada ja Pösöön (403 -62), kyllä siihen kiertotähteenkin vielä passais. Ja jostain niitä näemmä/kuulemma vielä saa.

    Ja jollei saa, niin sittenhän ei auta muuta kuin ruveta vainoamaan Hog-Buddyn muijaa ja ruveta teetättämään sillä niitä...

    Ja Joni, kyllä se "lepardi" näyttäis roheelta Buickissakin...
    (Vai onks sulla tilanne: "mull' on kortti muttei buickkia...po po pom..." :grin: )


    _________________
    Piika on ihminen ja Ford on auto

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2003-02-11 06:20 ]</font>
     
  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Käy jossain romuttamolla missä on metsäänajettuja teinipillurallikiesejä
    neljän auton pinoissa. kyllä jossaikohtaa tärppää. Vaikka seeprakuosi taitaa olla yleisempi ainakin metallinsinisissä Corolloissa. Väri kun muistuttaa ruutulippua
    ja se tarkoittaa että alla on katukilleri
     
  5. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Corollasta puheenollen, tälläinen viesti löytyi e-mailista...

    Homo Erectus Corollas - ihmislaji.

    Toyotistithan ovat jo ihmislajina aivan eri kehityshaaraa kuin normaali ihminen. Toyotistin elämässä on vain kolme kehitysvaihetta, kuten perhosella konsanaan:
    Teinicorolla-jormacorolla-pappacorolla.

    Toyotalla ajaminen on tiettävästi periytyvä ominaisuus, kuten moni muukin haitta ja häiriö. Tuleva toitsupoitsu imee kaiketi jo äidinmaidossa taipumuksensa isiensä synkkään perintöön. "toiota korolla!" on monen peräkammariin syntyneen ensimmäiset sanat, ja varmasti myös monen katkerat viimeiset. Toyotien ja itsemurhien suuri määrä Suomessa ei voi olla vain sattumaa.

    Toyotamiehen elämässä on kolme huipentumaa :
    - amiksen metallilinjan päättötodistuksen saaminen
    - ajokortin saaminen
    - oman Toyotan saaminen.
    Muusta saamisesta ei sitten voida juuri puhua. Toyota-Teron loppuelämä
    kuluukin pääosin saamisen yrittämisessä.

    Kun tuo untuvaviiksinen Tero viimein kokee elämänsä täyttymisen -eli saa Corollan- alkaa armoton Teinicorolla-vaihe.
    Missä tahansa on parkkipaikkoja ja nakkikioskeja, siellä on lippalakkipäisiä finninaamoja liimailemassa Twin-cam Turbo Playboy- tarroja aasialaisautojensa ruosteisiin takakontteihin.

    Toyotakuskin puberteetin tiedetään puhjenneen, jos Corollaan ilmestyy ikkunoihin tummennuskalvot. Näkösuojilla on tietty tarkoituksensa. Ensisijaisesti pyritään estämään naaraita näkemästä kuinka ruma luuseri Corollassa se oikein metsästääkään. Jos pakkanen ja humalatila ovat riittävät ajamaan naaraan ansaan, niin tämän jälkeen tummennuskalvojen tarkoitus on estää muita huomaamasta että kuinka tavattoman rumaa akkaa Corollaan oikein pukkaakaan. Ruma kottarainen kun viihtyy harvemmassakin pöntössä.

    Corollaihmisen koko maailma on kovin erilainen. Mikään muun automerkin kuin Toyotan, ei tiedetä kulkevan kovempaa pelkällä ratin ja pakoputken pään vaihtamisella. Toyotateini kutsuukin vaihdekepin pään koristelemista "Tuningiksi" ja Bilteman 7000 W TriplaSubwoofereita "HiFiksi" Jatkuva basson lönkytys estääkin tehokkaasti Teron kiveksiä laskeutumasta, mistä olkaamme kiitollisia.

    Corollamaailmassa kaikki on mahdollista. Koska kaikki maapallon Toyotat ovat samannäköisiä rumia ruosteisia tölkkejä, tunnistaa Corollakansa omansa vain hajun perusteella. Sen takia joka ikisessä Toyotassa on nippu erivärisiä ja hajuisia "tuoksuvia" kuusia, joiden hajuyhdistelmän perusteella Tero löytää parkkipaikalta aina omansa. (kaikkihan ne ovat Teroja, tai ainakin näyttävät siltä)

    Kun usean vuoden onanoinnin ja ringissä syljeskelyn uuvuttamat Terot viimein tulevat keski-ikäisiksi, heistä tulee Jormia.
    Jormat eivät ole onnistuneet elämässään missään, vähiten autonvalinnassa. Vanhat Toyotat muuttuvat vain uudempiin Toyotoihin. Jormat kulkevat kivipestyissä farkuissaan ja mokkaliiveissään katse alas painuneina vaimonsa takana, viikset supattaen. Vaimo on aina vaan enemmän vihainen ja kakarat muistuttavat aina vaan enemmän naapurin setää. Jormat ovat luovuttaneet, Jormat ovat harmaata seinätapettia harmaissa Corolloissaan.

    Pappacorollat ovat niitä ruskeita tai sapen vihreitä vm. -68 autoja, jotka matelevat savuttamassa aina siellä missä on kiire. Niiden sisällä kituu vihaisia pulisonkipappoja liikennettä ja omaa turvallisuuttaan vaarantamassa. Corollapapat eivät näe, sen koommin kuin ymmärräkään enää mistään mitään. Eläviä ruumiita liikkuvissa ruumisautoissaan. Kumpikin loppusuoralla matkallansa maatumiseen.

    :grin: :grin: :grin:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2003-02-16 21:19 ]</font>
     
  6. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Amen! :grin: :grin: :grin:
     
  7. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Ja tuon kyseisen "tutkimuksen" on muistaakseni tehnyt:

    Prof. Repe Rääväpärstä
    Karvanoppakäyttäytymistieteiden laitos
    patonki Otsassa -osasto

    -JJ-
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hauskaa tekstiä! Siis asiaanhan oli todella paneuduttu. Taidan olla kyseistä ihmisrotua itsekin. Ilmankos tuleekin aina ihan ihmeeellinen olo kesäisin kun kampean itseni chevroletteihini?
     

Kerro tästä muillekin!