letkua tankin ja täyttöputken väliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja El C, 9.6.2016.

  1. El C

    El C 3rd gear

    Tarvis löytää sopiva pätkä letkua, sisähalk. 51mm ja toinen pää n. 58mm. Taipuisaa pitää olla tai sitten sopivat mutkat. Korja-Kumista käyn huomenna katsomassa mutta onkos muita ehdotuksia? No, Etra ehkä mutta muita?
     
  2. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Maksaa hunjaa ja mirhammie, mut rekka liikeeseen ja kurttuletkua, volvossa on koneessa 58 ja syylärissä 52 ja löytyy valmista kurttu putkea jonka voi katkaista kurtusta sopivampaan mittaan

    Ja kestää liottimet sun muut liemet
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Korja-Kumin letkut mulla on parissa autossa, kerrot vaan mihin käyttötarkoitukseen menee niin eiköhän sieltä löydy...
     
  5. El C

    El C 3rd gear

    Joo, tota kurttuputkea Korja-Kumissakin on ja 90 asteen mutkaakin bensan kestavänä mutta kun paikka on niin perin ahdas, ettei noilla onnistu.
    Otan tänään tankin irti ja teen putkesta hitsaamalla uuden. Tuleepahan "kunnollinen".
    Onneksi tankissa ei oo ollut bensaa seitsemään vuoteen ja ennen säilytystä pesty kunnolla.

    Kiitos kuitenkin.
     
  6. jrasi

    jrasi Gearhead

    En kyllä noita silikoniletkuja laittaisi bensan kanssa tekemisiin, jos ei ole erikseen mainittu että on bensan ja öljynkestävää.
     

Kerro tästä muillekin!