Levyjarrujen pääsylinteri rumpujarruille.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja bbford, 5.3.2009.

  1. bbford

    bbford Gearhead

    Eli voinko käyttää tälläistä (levyt edessä/rummut takana) pääsylinteriä autossa jossa on edessäkin rumpujarrut? Poraus on sama kuin alkuperäisessäkin eli 1".

    Eli ´85 country squiresta ´50 mercuryyn.

    Vai voiko pääsylinteristä loppua tavara kesken kun jarrua painaa? Viekö siis pyöränsylinterit enemmän nestettä luin jarrusatulat vai hä? :eek:

    Notta?
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ei sieltä tavara kesken lopu. Eikä mun mielestä muutakaan ongelmaa. Jotain paineenpitoventtiileitä noihin on lisäilty, mutta en nyt ole ihan varma tarviitko sitäkään. Säätöventtiilin voi joutua lisäämään jottei tule takapainoinen.
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Eiku päinvastoin, eli satulat vie enemmän.
     
  5. bbford

    bbford Gearhead

    Kiitoksia vastauksista,eikun kiinni vaan. :)
     

Kerro tästä muillekin!