Levyjarrut taakse, mistä satulat joissa käsijarru?

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja budweiser, 28.12.2005.

 1. BDF

  BDF 1st gear

  täällä rötvälässä saa hyd kässärin leimattuu kunhan se on kokonaan omana piirinä pitää olla omat satulat kässärille :)
   
 2. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Saabin satuloita mietin kun ajattelin 12-pulttiseen levyjä, mutta se homma jäi.

  Nyt on työn alla 14FF akseliin levyt niiden isojen rumpujen tilalle. Ja akseli menee Suburbanin alle 8)
   
 3. smuige

  smuige Gearhead

  aiheeseen liittyen, estääkö mikään sen että levyä vois sorvata pienemmäks? siis ei leveyttä vaan levy halkaisijaa? Noi bemarin levyt ois halpoja kui saippua mutta tuppaa oleen niin hervottoman suuret vaan. Ois vähän hölmön tuntuista laitta taakse isommat levyt ku edessä :poff:
   
 4. camaroiroc-z

  camaroiroc-z 1st gear

  huono systeemi tuo camaron käsijarru patentti kaijerista kun vetää niin vipu vain vääntää vähän palaa vinoon mikä sitten hinkaa levyyn JOS säädöt justiin oikein ja kaikki toimii.. joku uudemman vag laitteen taka satulat jäähdytetylle levylle ajaa hyvin asiaansa
   
 5. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Olis yhdet BX-Sitikan takasatulat käsijarrulla ylimääräisinä.
   
 6. spad

  spad 3rd gear

  Osaisiko kukaan kertoa, mille satulalle menisi 20...25 mm levy n. 300 mm halkaisijalla, ja sylinterin halkaisija olisi n. 48 mm?

  Vanhoissa Fordeissa käytetään 48 mm, samoin Opel jäähdyttämättömissä mutta "iso levy - pieni sylinteri" tuntuu olevan mahdoton löytää
   
 7. SRV

  SRV 1st gear

  Mulla on -63 Impalassa 850 Bemarin levyt joka nurkassa ja toimii ihan jees. Katsastuksessa vaan kehunu Wanhan auton jarruja. :lol: Ainut huono puoli on just toi käsijarru kun on siellä levyn sisällä kengät. Pitäs varman ettiä satulat missä käsijarru samassa.
   
 8. bootsi

  bootsi Gearhead

  Ford Sierra/Scorpio takalevyllisissä hyvät satulat, vaijeri kässärillä.. ja Cosworthissa löytyy vaikka jäähdytetyille levyille. :wink:
   
 9. Galaxie61

  Galaxie61 Gearhead

  sitikassa on käsijarru edessä , ainaki bx !
   
 10. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  9000 Saabi alusta asti ja 900 Saabi vuodesta 88-> on samat jarrut ja levythän noissa on takana. Ja käppäri ottaa kans sinne taakse noissa, ja veijerilla pelaa suoraan satulaan eli ei turhia erillisiä rumpuhässäköitä. 87 ja vanhemmissa satkuissa ottaa sitten käsijarru eteen. Ei niitä satuloita voi hirveesti suositella, tuppaavat jumiutumaan. Mutta noi uudemmat jarrut vois olla yks ratkasu? Aerosta tai turbomallista kilkkeet. Tuskin hinnatkaan päätä huimaa älyttömästi.
   
 11. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead


  No sit nää on edestä. Vielä tarjolla.
   

Kerro tästä muillekin!