Levyt rumpujen tilalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja cartman, 7.4.2003.

  1. cartman

    cartman 1st gear

    Omavalmisteiset satuloiden adapterit on sallittuja, kunhan ne on valmistettu yhdestä osasta ilman hitsaussaumoja, muistanko oikein? Mikä on käytäntö, vaaditaanko lujuuslaskelmia? Löytyisikö jostain kuvia sellaisista satuloiden kannakkeista, jotka asennetaan alkup. rumpujarrun kilven kiinnityspulttien alle?
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Käsittääkseni se jarrupuristimen tellinki saa olla tehty vaikka hitsaamalla kunhan on riittävän tukusa, katsastus konttorilla voivat vaihdetuista jarruista ruveta peräämään jarrutus tehon laskelmia, mutta yleensä parannetut jarrut ei tuota ongelmia.

    Satulan kiinnitys telineen lujuuslaskelmia ei ole tietääkseni kukaan kysellyt.

    Levyn laakerointi tai vast, levyadapterin laakerointi ei saa olla heikompi kuin alkuperäinen, rummun laakerointi. Mutta jos teet ne alkuperäistä rumpua käyttäen ei pitäs olla mitään sanomista.

    :-o :-o :-o
     
  3. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Periaatteessa useimmat hi-perf levyjarrumuunnokset (wilwood, AP, brembo jne) vaativat sen sovitteen. En usko että se ensiksi pettää siitä! Tärkeää on että se keskittää oikein ja välys on bueno!
     
  4. puolisusi

    puolisusi 1st gear

    samoihin pulttien paikkoihin vaan, ite tein kaverille mallin ja se poltti mulle laaserilla 10mm lootusta korvat, teki myos paskakilvet samalla,
    henki haisee ja homma kay
     
  5. jaszu

    jaszu Gearhead

  6. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Ei niitä tarvii siellä olla, ainakaan täällä oo tarvinnu.
     
  7. Poncho69

    Poncho69 1st gear

    Levyjen roiskesuojat tai jarrukilvet..mitenvaan pitää olla ehjät molemmin puolin jos ne siellä on.
    Sinänsä hauska homma, jos toinen on laho ni ota molemmat pois ainakin leimalle.

    Tälleen mulle ainakin kävi konttorilla;
    "kannattaa ottaa molemmat ensi vuonna veke, et kuitenkaan viitti niitä ostaa"
     
  8. cartman

    cartman 1st gear

    Kiitoksia, näkyihän siellä olevan hitsattujakin telineitä. Tuosta suojakilvestä, mulle ei ainakaan sanottu leimalla mitään, vaikka toinen kilpi oli ruostunut lähes kokonaan pois. Tervetuloa vuoden päästä uudestaan.
     

Kerro tästä muillekin!