Liasta pinttyneen seinän maalaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kiesi1, 12.1.2018.

  1. Kiesi1

    Kiesi1 Gearhead

    Tuli vuokrattua 150m2 hallitila ja tarkoitus olisi tehdä tilaan vähän remonttia ennen romujen sisäänkantoa. Seinät vaihtaneet väriä ruskeaan varmaan n. 10 vuoden pölystä ja liasta. Mitä ootte tehny seinille ennen maalausta. Pesemiseen liian paljon neliöitä. Riittääkö harjaus ja sen jälkeen telalla reilu kerros valkoista päälle?

    -Kimmo
     
  2. Huuto-Olli

    Huuto-Olli 2nd gear

    Jos tekee siellä muuta kun vahtaa niitä seiniä, niin välttää harjalla enimpien pyyhintä ja maali päälle. Maalin menekki voi sitten olla reiluhko, jos on sitä paskaa peitettäväksi enemmän. Pöly yms. tauhka kasvattaa peitettävää pinta-alaa yllättävän paljon. Työmaalla peitettiin juuri 30 vuotta puusepänverstaan puupölyä maalin alle muutama sata neliötä... Ei kestä sisustajan kriittistä silmää, mutta välttää tuotantotiloiksi.
     
    Rotten ja Jsp tykkäävät tästä.
  3. Kiesi1

    Kiesi1 Gearhead

    Juu ei olla sisustuslehtimatskua tekemässä vaan yleistä siisteyttä ja valoisuutta haetaan. Eli harjalla niinpaljon pois kun saa ja antaa vaikka paivän pari laskeutua ennen maalausta. Vuokraisäntä lupas kustantaa matskut eli näillä mennään.
     
    Rotten tykkää tästä.
  4. Jsp

    Jsp Gearhead

    Jos siinä on irtopölyä niin imurillahan se lähtee hyvin.
    Pitää vaa olla sellane imuri mitä käyttäävät raksatyömailla.

    [​IMG]

    Lähtee hyvin paskat pois.. Mutta jos on jotain pinttynyttä tavaraa joka ei lähe imurilla niin maalia vaan päälle.


    Jostain vuokraamosta kuten vatupassi tai cramo niin vuokra taitaa olla jotain parin kympin pintaa per vuorokausi.
     
  5. mando

    mando 3rd gear

    Sulkumaali pohjalle.
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Jep, liasta riippuen voi tulla läpi maalista ajan kanssa muuten.
     

Kerro tästä muillekin!