Lieskaa putkista?FlameThrower

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Moparisti, 14.10.2005.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Kellää tietoa,kuvia,rakennusohjeita,kytkentä kaavoja kuinka saisi rakennettua putkiston päätyyn vekottimen jolla sais lieskaa putkesta nappia/katkaisijaa painamalla?
     
  2. jyha

    jyha 1st gear

    puutun taas webmaestron hommiin kertoessani aiheen olevan ns. eitoivottu tällä sivustolla!
    overdrive ei kannusta laittomuuksiin!
     
  3. retro

    retro Gearhead

    Tieliikenteessä ehkä laiton juttu, mutta mikään laki ei kai kiellä ilottelua liekkejä puskevalla ruohonleikkurilla? :eek:

    Mielestäni ainakin ihan komeeta, kun tulee liekkiä putkesta, joten jos tällä palstalla jutteleminen edesauttaa liekkien näkymistä suljetuissa tapahtumissa, niin eiköhän vaan jutella, ja kerrota vinkkejä miten saa hommat toimimaan. 8)


    Edit: Aiempaa keskustelua aiheesta
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vanha jakaja, puola, ja pari tulppaa. Pikkunen sähkömoottori pyörittämään sitä jakajaa, ja kytkennät niin kuin siinä olemassa olevassa jakajassa! Älähän polta sitä naapurin corollaa! Jotkut kertoo, että ryyppy päällä tulee paremmat liekit!! :eek: Rakentaminen tuskin on laitonta :odroll: käyttö ehkä :soosoo: Antaa palaa 8)
     
  5. etna

    etna 1st gear

    kymysys miksi? eikö auto riitä sinänsä vai toimiiko liian hyvin ettei tarvi käsiänsä liata :rotfl:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Et sitten monimutkasempaa keksiny, että oikeen sähkömoottori pyörittää jakajaa :rotfl:

    Jos otetaan tarpeeksi järee 12v rele ja laitetaan vilkkurele ohjaamaan sen käämiä.
    Siinä releessä meillä on siis katkojankärjet sitten vaan konkka kärkien rinnalle ja puola niin avot kipinää tulee vilkkureleen tahdissa.
    Tietysti vois laittaa kaks relettä ja puolaa ja laittaa releet auton omien vilkkupolttimoiden rinnalle ja ainakun laittaa vilkun päälle niin sen puoleisesta pakoputkesta pöllähtelee liekkejä 8)

    Toinen juttu mikä tulee mieleen niin pakokaasuthan sisältää aika vähän happea mikä on palamisen edellytys tähän helppo ratkaisu ilmapumppu vaan painamaan lisäilmaa pakoputkiin :eek:

    Tuli mulla yks idea lisäpolttoaineen syötöstäkin pakoputkeen, mutta nyt rupes jo pelottamaan et kohta koko auto räjähtää taivaan tuuliin :soosoo:

    Enpä alkais ite tällästä varmaankaan rakentamaan, mutta kyllähän näitä näkee täällä suomessakin 8)
     
  7. junnu78

    junnu78 1st gear

    heips

    kaverilla oli kaasupullosta kaasua putkeen, mangneetti venttiili viritys napista ja tulpasta kipinää perää. oli makeet siniset liekit. mut itse en kyl rupeis kyseiseen touhuun...
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    vilkkureleellä ja puolalla kipuna tulppaan.
    sit lisä pensan syöttö putkeen. siinähän vois käyttää lasinpesurin pumppua ja lasolia. sit vaan pissapojan suutin putkeen ja liekkiä maailma täyteen :mad:
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi on hyvä 8) tuplaputket liittää vilkkuihin, liekki polähtää vilkun tahtiin 8)
    Kukakohan kerkii ekana tehdä, saattais olla ainutlaatuinen koko maailmassa :rotfl:
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muistaakseni luin muutaman vuoden takaisesta Wheels-lehdestä aikanaan että ne olisivat käyttäneet myös ruiskusuutinta pakoputken päädyssä jolla työntävät bensaa putkeen näin ollen saamalla isomman lieskan?
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!