Lift kittiä hankkimassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja moscowiz, 11.3.2014.

  1. moscowiz

    moscowiz Gearhead

    Tarvetta olisi -89 Ford Rangerin lift kitille. Ajattelin korottaa jousista noin 4". Eilen ehtoolla selailin nettiä ja ensikertalaisella meni sormi suuhun. Kittejä on vaikka minkä merkkisiä, hintaisia ja varmasti laatuisia myös. Myyjiä myös lukemattomia. Onko antaa vinkkiä mistä putkasta kannattaa tilailla (löytyykö Euroopasta järkihintaista jälleenmyyjää?). Entäs onko täältä Kekkoslovakiasta mitään järkeä tilailla keltään? Vaikka mieli tekisi kotimaista jälleenmyyjää tukea, on persaukisen säästettävä joka euro. Mikä merkki on hyväksi havaittu ja hinta/laatusuhteeltaan hyvä?

    Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan
     
  2. Halvat jenkkilän hinnat saattaa tulla kalliiks kaikkine rahteineen jne.

    Skyjacker ja Rancho on isoja valmistajia, tietenkin hinta ja laatu jossakin määrin käsikädessä, mutta noista ainakin itellä hyviä kokemuksia, tällähetkellä Ranchon alusta Dodgessa ja ei voi ku kehua. Päinvastoin kuin Old Man Emu, joka laadukas valmistaja, mutta ei ainakaan itteäni vakuuttanu. Oliko sitten maanantai kappale sattunu...

    Kannattaa kotimaisilta putkilta kysyä hyvää paketti hintaa koko sarjalle, ainakin Lowtoyssin Tomille kannattaa soitella, palvelu hyvää ja kaveri tietää näistä paljon.
     

Kerro tästä muillekin!