Liian iso kaasari???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mr Dart, 13.5.2017.

  1. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Onko tosiaan Speed Demon 650 cmf kaasari liian iso 318 LA koneelle vai miksi en saa konetta käymään kuin ropöttämällä huonosti tyhjäkäyntiä ja tulpat mustana noesta, kun irroittaa ja katsoo. Kone pukissa kiinni, juuri rakennettu 0.30 ylikoko, dekki tason männillä, kannet vakio 360, venttiili työt tehty, nokka comp cams 268, uudet venttiilinjouset. Virranjakaja, sytkäboxi, tulpanjohdot, tulpat uudet. Kaasari ja polttoainepumppu uusia. Sytkäennakko lähtökohtana kokeiltu välillä 10-15 astetta.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mitkä sisuskalut demonissa? 268 nokallista 305:sta pyörittelin 750mppisellä niin ei tuo 650 liian iso ole...


    Olikos tossa power valve?
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei ole liian iso.
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Itellä on 302 lähestulkoon samoilla resepteillä ja 650 tuplapumppu hollikka päällä ja on kyllä mainio vehje tolla kaasarilla.

    Ettei nyt olis kaasarissa jotain vikaa vaan?
     
  5. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Kaasarissa on power valve ja suuttimet primary 70 ja secondary 78.
     
  6. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tuskin kaasarikaan tulvii? Mä jos sekaantuisin joskus mopareihin, niin epäilisin sitä sytkä boksia, vaikka se uusi onkin. Sikälimikäli siinä sellanen oranssi tai joku muu on, melko paljon kirjottelevatten täällä että jotkuu niistä oikuttelee paljonkin...
     
    Herje tykkää tästä.
  7. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Ei tulvi kaasari ja oranssi boxi on. Ei ole vielä tullut vanhalla sinisellä boxilla kokeiltua., kun ainakin tulpat irrallaan antaa hyvin kipinää.
     
  8. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Puolaahan ei näköjään ole uusittu, mutta kaiketi toimiva kuitenkin. Kipinä vissiin voi vapaassa tilassa olla hyvä, mutta paineessa taas ei välttämättä, sanovat viisaammat.
     
  9. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Ihan hyvä pointti tuo puola, juuri tuollaiseen ongelmaan olen aijemmin kyllä törmännyt, mut jäi mainitsematta että puolana on uusi MDS 8203. Tulpanjohdot 8mm.
     
  10. marko84

    marko84 2nd gear

    Olet varmaan katsonut ettei ryyppy ole jäänyt vahingossa päälle?
     
  11. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Tarkistettu on mutta kaikki noi täytyy tietty viellä uudestaan tarkistaa ja varmistaa, koska jossainhan vian täytyy olla.
     
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä toi on vakiohkossa koneessa turhan "iso" mutta se ei noita ongelmia aiheuta.
     
    kime2 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!