Liikennekäytöstä poisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja käkkyläjuntti, 16.10.2011.

  1. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Ei pikaisella haeskelulla löytynyt ainakaan vastaavaa aihetta mistään.

    Tekasin netissä liikennekäytöstä poiston tolle avolle ja homma meni hienosti ja nopeasti. Varsinainen hämmästely alkoi vasta kun kupongit saapui kotiin...

    Kaikki auton paperit samassa kuoressa ja vielä ylimääräinen luovari kaupan tekijäisinä!
    Eikös näillä papereilla pystyisi joku tarpeeksi pahan tahtoinen henkilö siirtämään autoni omiin nimiinsä ja aiheuttamaan minulle ainakin ylimääräsiä liikkeitä joutuessani todistamaan ton rakkineen omistusoikeudesta??

    Eikö kukaan muu ole ihmetelly samaa? :eek:
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No se edellyttää, että joku keikkaa sun postit? Tuleehan osa pankki/luottokorteistakin postissa himaan ja ne keikkaamalla tekee vielä isompaa vahinkoa.

    Osoitteenmuutoksenkin voi tehdä puhelimessa ihan hetua vastaan, jos välttämättä inaapurilleen lkeäksi haluaa ruveta :D
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Maailman sivu lähetelleet postissa noita ilmoitusosia, kun esim. vaimon autoon käynyt tekemäsä rek. muutoksia ym... eipä ole koskaan häirinny...
    Aivan normaali käytäntö! Toki riski on olemassa, vaan riskinsä on jopa P**alla käydessä :rotfl:
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Kun pankkikortti tulee postissa, niin siinä ei kyllä ole tunnusluku samassa kuoressa. ne tulevat molemmat eri kuorissa ja postiytetaan sulle muutaman päivän välein. En kyllä itse näe tossa Trafin käytännössä suurtakaan riskiä.
     
  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    OT Mua kyllä ihmetyttää tuo paperin tuhlaus, valtion virastojen pitäisi olla ympäristöystävällisyyteen kannustavia, katin marjat! Itsellä tulee tehtyä melko monta poistoo/ottoo vuosittain ja aina toi sama A4 nivaska...
    Eikö voisi olla otteessa paikat vaikka kymmenelle tapahtumalle ja vasta sit kun tila loppuu niin uudet otteet

    Tää oikeen liittynyt taas mihinkään..
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän toi parein tuhlaus ihmetyttää. Vielä muutama vuosi sitten lyötiin rekisteriotteen taakse leimoja niin paljon kuin sinne mahtui ja sitten kun täyttyi totaalisesti, niin vasta uusi ote, nykyään joka leimalla uusi ote ja aina saa tarkastaa, mitä virheitä otteeseen tällä kertaa tulostuu.
     
  7. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Aatellaas, 10000 poistoo/ottoo/vuosi, aika alakanttiin veikkaan. Sit katsastuksessa saatavat paperit, 1 miljoona katsastusta/vuosi. Sit autojen tuontirekisteröinnit, 50000/vuosi. Kerrottuna viidellä, saadaan aivan helvetisti paperia, puhumatta että kerrotaan vielä vaikka viiden vuoden ajalle. 20 MILJOONAA A4 lomaketta.

    Saakeli, soitan Karpolle kohta!! :poff:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Jonkunhan ne on noin Suomen viimeisten tehtaiden paperit ostettava, kun ne on liian kalliita ulkomaille myytäviksi.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    No en mä sitä tunnuslukua mihinkään tarvitse, jos jotain haluan ostaa vaikka verkosta. Siihen riittää ihan kortin numero ja takaa se 3 merkkinen varmennustunnus. Tai antaahan ne kassallakin edelleen nimensä kirjoittaa, jos tunnusluku on "hukassa" :-?
     
  10. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Nyt sä puhut luottokortista etkä pankkikortista. Kassalla nimenkirjoituskin on loppumassa. Monessa Euroopan maassa se on jo mahdotonta, ei mene kassasta läpi ilman PINniä.
     
  11. electra1

    electra1 Gearhead

    Toi myös suomi-autolle hauskaa "historia" lisää, vanha ote täynnä leimoja, sama omistaja kauan ja ote/ otteet tallessa 8)
     
  12. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Karpo tais kualla jo? Auttoikohan karpoilu mitään. Tuntuu että maata pyörittää eri intressit kuin karpo. Karpo oli ikäänkuin pakollista itkua mitä köyhän elämään kuuluu. Dunno.
     
  13. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    No nykyäänhän siinä vasta hauskaa historiaa onkin, suomiautossa on kansiollinen niitä vanhoja otteita :) Sehän tuossa ote uudistuksessa tais olla että nyt ne korjauskehoitukset pysyy siellä otteella seuraavaan katsastukseen asti eivätkä korjaannu kadottamalla ote.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Jos ote katoaa ja haet uuden otteen, niin tulostuuko siihenkin huomautukset, vaikka ne olisi korjattu, vai tarkistetaanko auto samassa yhteydessä, jos vaikka viat olisivat korjaamatta. :rotfl:
     
  15. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Kadonneen otteen tilalle haettuun uuteen tulee kaikki vanhassakin otteessa olleet huomautukset. Vaikka auto myydään ja omistaja vaihtuu niin uuden omistajankin otteessa näkyy viimeisessä katsastuksessa merkityt huomautukset. Ne poistuu vasta seuraavan katsastuksen yhteydessä.
     
  16. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Jos ote katoaa ja haet uuden otteen, niin tulostuuko siihenkin huomautukset, vaikka ne olisi korjattu, vai tarkistetaanko auto samassa yhteydessä, jos vaikka viat olisivat korjaamatta. :rotfl:[/quote]


    Juu tulostuu ne siihen uuteen... Sehän tuon systeemin ainoo järki onkin.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear


    Juu tulostuu ne siihen uuteen... Sehän tuon systeemin ainoo järki onkin.[/quote]

    Siis ehjään autoon tulostuu viallisen auton tiedot, ei mitään järkeä, niin kuin harvoin missään autoihin liittyvässä asiassa Suomessa muka järkeä olisi.
     
  18. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ööh.. tota.. mitä väliä? jos viat on korjattu kuten on pitänytkin, ni missä ongelma? muistan kyl ku kaveri puhu tehokkaasta takaveto-escortistaan, sai alkukesästä otteeseen muikkarin paskoista takapyöristä ja sit syksyllä sakot ku uudetkin kumit oli nahoilla. ja tää siis vanhaan hyvään aikaan.
     
  19. stangrider

    stangrider Gearhead

    Ajattelin ottaa auton keskiviikkona päiväksi käyttöön ja ajella talvisäilytykseen.
    Netissä käyttöönotto 4e onnistui hyvin, mutta poisto ei onnistukaan enää samalla lapulla/eli tunnistenumerolla vaan pitää odottaa se uusi rek.ote, joka tulikin perjantaina.
    Eli käytännössä on siis 3 päivää rekisterissä.
    Tarkennuksena vielä että konttorireissu olis 100 km ja 11,20e maksais poisto siellä..
    Päivän siirtolupa maksaa 27,40e.
    Nämä vaan vertailutiedoksi, jos joku kustannuksia pohtii.
     
  20. Ck

    Ck Gearhead

    Siis ehjään autoon tulostuu viallisen auton tiedot, ei mitään järkeä, niin kuin harvoin missään autoihin liittyvässä asiassa Suomessa muka järkeä olisi.[/quote]

    Eihän niitä kukaan muuten korjaa jos ei niitä missään lue :rotfl:
    Eikä aina silloinkaan.
     

Kerro tästä muillekin!