Liikenneonnettomuudessa harrasteautolla,vakuutusyhtiön toiminta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja silver8streak, 24.11.2017.

  1. timuli

    timuli Gearhead

    Pissapojan säiliötä tuolta joskus katselin,uuden sai merkkiliikkeestä halvemmalla kuin avk:lta käytetyn...
     
  2. valpas

    valpas Gearhead

    Kun ei kukaan tarjois mitään, niin pyynti tippuu pikku hiljaa. Tapaus on yleensä aina pilalla, kun joku tarjoo jotain.
    Sitten, kun hinta putoo, niin monesti menee arpapeliks. Edellyttää vissiin paikalla oloa?
    Ainakin näin meni ennen. Nyt oon pysyny AVK:sta mahdollisimman kaukana.
    Tein ennen ryppysestä pellistä suoraa, nyt suorasta ryppystä. Siirryin vanhempien autojen peltejä tekemään.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eli purkaamoiden hintataso.
     
  4. vekku

    vekku 2nd gear

    silver8streak sanoi:
    "Tämä arvio homma varmaankin toimii jos sattuu jotain jonka joudut oman yhtiön kaskoon laittamaan.Kysy ihmeessä vakuutusyhtiöstä etukäteen että mitäs jos toisessa vakuutusyhtiössä liikennevakuutettu ajoneuvo tekee tuhoa.Kuka silloin auton tarkastukset ja arviot hoitaa ja kuinka kauan tuo nyt saamasi arvio on voimassa?Jos viitsit niin laita tänne tietoa kun tästäkin oli tuolla aiemmin juttua.
    Minulle omassa vakuutusyhtiössä sanottiin että peräänajajan liikennevakuutus korvaa vahingot syyttömälle osapuolelle.Autoni ei ollut kylläkään etukäteen arvioitettu,eikä se liikennevakuutus ihan helposti korvannut"

    Tammikuussa tästä juteltiin ja nyt on autoni arvioitu. Lähetin arvioitsijalle projektikuvia ja kun olen kirjannut ylös kaikki autoon laittamani osat ja hinnat niin myös nämä tiedot. Auto käytiin kattoon ja siitä n.viikon päästä tuli n.10 sivuinen dokumentti.
    Vein sen vak.yhtiöön ja nyt on uusi arvo papereissa. Mitään aikaa ei ole määritetty kuinka kauan arvio on voimassa eli pätee vielä 5 vuoden päästäkin ja jos korvaaja on jokin muu kuin oma vak.yhtiö niin saman lailla korvataan tuon arvon mukaan. Näin sanottiin vak.yhtiössä

    Autossa on ns.harrasteajoneuvo vakuutus, ajoaika 5kk. vuodessa, täyskasko voimassa läpi vuoden ilman boonuksia, liikennevak.katkeaa seisonnan aikana.
    No kannattiko? Mielestäni kyllä, auton arvo nousi vakuutuksissa 25te->47te ja kaskovakuutus 200e->n.360e vuodessa, arvio maksoi 220e, niin ja ainahan tuota voi arvoa pienentää jos vak.maksu tuntuu kovalta.
     

Kerro tästä muillekin!