Liikennevakuutushinnoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jusku1, 21.10.2010.

 1. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Missäs porukoilla liikennevakuutukset, mistä saa edullisimman hinnan?
  Siis pelkkä liikennevakuutus :wink:
   
 2. textex

  textex 1st gear

  njoo

  If
   
 3. voihanrontti

  voihanrontti 2nd gear

 4. MudMax

  MudMax Gearhead

  If on selkeästi halvin vanhoihin autoihin, ovat ymmärtäneet ettei niillä aiheuteta vahinkoja.
  Seuraavana tulee Pohjola n. 70% kalliimpana, muilla yhtiöillä hinta on n. 2,5 kertainen verrattuna If;n hintaan :eek:

  Päädyin Pohjolaan, koska If ei suostunut myöntämään edes osakaskoa yli 40v. vanhaan autoon.
  Pohjolassa on tarjolla samat vaihtoehdot kuin uusiinkin (ainakin kun muutkin vakuutukset ovat heillä), mutta liikennevakuutuksen täytyy olla heillä myös.
  Joku toinen voi saada vapaaehtoisetkin vakuutukset If;ltä?
   
 5. virta

  virta Gearhead

 6. lettumika

  lettumika 1st gear

  Vertailua hankaloittaa jos pieni jenkki sattuu olemaan kuorma-auton... niille ei näytä olevan verkkossa online laskureita. pitää pyytää tarjous.
  Omalle Fordille sain kutakuinkin seuraavat, bonusta tulee vain 60, vaikka ois 70:n oikeudet.
  Tapiola 170 (13% keskittämisetu)
  Pohjola n. 200 (tässä oli kanssa jotain pikkuetuja mukana)
  Pohjantähti n. 200e.
  Otin ensin tapiolasta ja vaihdoin sitten melkein heti pohjolaan kun sen voi maksaa noilla OP-bonuksilla joita on kertynyt asuntolainojen vuoksi ihan kiitettävästi.

  uusimmassa moottori lehdessä oli "perusautojen" vakuutusvertailu, Nordea pärjäsi sielä hyvin, if ei.
   
 7. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Ifissä kaikki autot, myös käyttikset.

  Osakaskot oon saanu kaikkiin haluamiini ja tänä vuonna hinauspalvelu palas takaisin osakaskoon ilman ikärajaa eli sen saa taas myös noihin vanhempiin autoihin!
  Huom! Museoauton osakaskoon et saa hinauspalvelua, mistä kyllä käytiin viime keväänä melkoinen debatti vakuutusmyyjän kanssa, mut niin se vain on, vaikkei se kovin järkevältä kuullostakaan.

  Muualla hinnat törkeästi kalliimmat harrasteikäisiin, käyttiksissä ei kummoisia eroja ole pl. tuo hinauspalvelun nykyinen olemassaolo on plussaa. Pohjolassa Challenger oli tasan kuukauden ja sen jälkeen läksi rekisteröitäessa samantien Ifiin, ne pankin bonukset kun saa myös suoraan tilille tietyin väliajoin (toki verolla ryyditettynä) enkä aatellu niitä ylikalliilla vakuutushinnoilla Pohjolaryhmälle lahjoittaa.

  Mä ole kilpailutanut noi pakolliset vakuutukset säännöllisesti vajaan parin vuoden välein ja eipä oo nyt ollu Ifin voittanuitta. Maksoivat yhtiön vaihdosta aiheutuvat kustannukset kolme vuotta sitten bensakorteilla (se Ake-maksu), kun siirsin kaikki autot sinne yhdellä kertaa (5 kpl + Harrika).
   
 8. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Kiitos vastauksista.
  Ihan sen takia kyselin kun -71 Mustangin liikennevakuutus tällähetkellä n. 670e Lähivakuutuksessa ja kun soitin IF:iin, tarjosivat samaa 320e:lla!
  Tapiolasta voisi vielä kysäistä.
  Mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä vaihdan IF:iin. Hienoa tosiaan että ovat tajunneet siinä firmassa "harrasteajoneuvoystävällisyyden", kuten MudMax jo totesikin
   
 9. rane58

  rane58 Double Gearhead

  if, sain kaskonkin ja mm. hinauspalvelun. :wink:
   
 10. madsin

  madsin 3rd gear

  If:ssä on kaikki talouden vakuutukset, esim monacossa osakaskon kanssa noin 350€ jos oikein muistan.
   
 11. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Iffi, n. 350€ liikennevakuutus. En oo kyselly muualta kuin kämppälainan yhteydessä Trygillä keskittämisalennuksen kanssa 810€, ilman yli 900€.. :rotfl: :rotfl: Halvemmaksihan se jo tullee ilman kilpiä ajaa. :poff:
   
 12. onre

  onre 3rd gear

  Taidanpa huomenna vaihdella omatkin romut Iffille. Näköjää säästyy liki tonni vuodessa :eek:
   
 13. coronet70

  coronet70 3rd gear

  jeps. mullakin romut if.ssä paitsi cädi. Coronetiin myönsivät kaskon mut fyryyn ja cädiin ei! on typerä systeemi jos autosi on yli 40v vanha pitääsen olla museoleimassa et saa kaskoo oli kunto millanen tahansa...
  mut esim: fyryn liikenne vuodessa rapiat 200e = if.
  cadillac liikenne vuodessa vajaa 900e = tapiola.
  :mad: :mad: :mad: :wc:
   
 14. Naxu

  Naxu Double Gearhead

  Noin väittivät mullekin ettei enään yli 40 vuotta vanhoihin saa kaskoa/osakaskoa. Ainoa vaan että mulla oli `56 sotossa osakasko jonka päätin tammikuussa 2009, silloin se oli yli 40-vuotta. Laitoin juuri if:n sivujen kautta omasta if-kansiosta kyselyä että onko tuo todella muuttunut noin vammaiseksi, ettei yli 40-vuotiaisiin enään saa osakaskoa... Tappiolasta olisi kyllä saanut... IF:ssä dodgen liikennevakuutus 244€/vuosi, tappiolassa yli 700... Lisäks tappiolassa olisivat vaatineet kotivakuutuksen siirron sinne.

  Persiistä on vakuutusyhtiöiden toiminta..
   
 15. idiot

  idiot Gearhead

  eh joo.. ite tässä laskeskelin kans..
  nykyisin taitaa olla jokusta euroo vaille 1000e

  ifistä sais 160e ...no katsellaan vielä? :poff:
   
 16. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Itsellä oli Dartin vakuutukset myös Tapiolssasa ja kerran ihan mielenkiinnosta vertaa.fi sivuilla sitten vertailin... Järkytys oli melkoinen, kun huomasin liikennevakuutuksen olevan If:ssä 40 prossaa halvempi :eek:

  Siitä ensin kysymään Tapiolasta, onko tuossa virhe tai onko sille mitään tehtävissä. Virkailija tiskin takana hämmästeli hinnan eroja, lupasi selvittää ja lopputulos oli, että Dartin liikennevakuutus siirtyi Ifiin
   
 17. jus57

  jus57 Gearhead

  Täytyy jatkaa tuota iffin kehumista.
  Just 2viikkoo sitten makselin laskun ja laitoin kyselyn et vieläkös jatkossa rahani kiinnostavat, niin seuraavana päivänä tuli viesti et -57 letukan vakuutus päivitetty harrastaja ystävällisemmäksi. Oli yli 900 ja nyt 220€ :D
  Ja joka vuosi kun kävin tiskillä puljaamassa vakuutusten kanssa niin mitään ei voitu tehdä!
  No parempi myöhempää kuin ....
  Saiskohan loputkin vakuutukset johonkin harrastajakategoriaan :poff:
   
 18. Tänään siirsin KAIKKI vakuutukset iffiin... ainakin autojen osalta halpeni verrattuna Pölhölään , ja veneen maksut puolittui. Prkl kun oon ollu laiska kilpailuttamaan ,olis pitäny tehdä tuo jo vuosia sitte.
   
 19. FA18

  FA18 3rd gear

  IF!!

  Vanhasta tottumuksesta rekisteröin -77 Cherokeen omiin nimiin Tapiolassa ja otin liikennevakuutuksen... LÄHES 700€!!

  Kotona netin ääreen... IFissä 264€/vuosi netistä ostettuna, bonuksia 25%

  Kilpailuttakaa!
   
 20. hanekki

  hanekki 3rd gear

  :rotfl: Tapiolasta Iffiin juuri äsken netissä.Buickissa ja capricessa tippui kummassakin puoleen entisestä vakuutusmaksut.Esim. 91 sämpylä caprice 184,14 ifissä /55 bonuksia.Buickkiin jäi 113,66 /55 bonuksia.Korjaan buickissa oli kolmekertaa halvempi vakuutus ifissä.
   

Kerro tästä muillekin!