Lincoln Continental 2dht 1966

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Lincoln2dht-66, 30.11.2014.

  1. Lincoln2dht-66

    Lincoln2dht-66 1st gear

    Terve!Ilmoittaudun nyt tännekkin "uutena"harrastajana kun ei aikaisemmin ole tullut rekisteröidyttyä.Vaikka autoni ei Ford olekkaan niin kuitenkin FoMoCo:n valmistama ajoneuvo eli Michiganin Wixom tehtaalla 3.1.1966 valmistunut Lincoln Continental 2dht 462cid/C6 dual range automatic transmission.Auto on ollut minulla vajaan vuoden verran.Olen tosiaan OD:tä lukenut jo monta vuotta,mutta nyt vasta tuli rekisteröidyttyä tänne.Käsittääkseni näitä 1966 2dht malleja ei ole montaakaan Suomessa liikenteessä!Auto on museorekisterissä tunnuksella MAP-82
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Tervetuloa joukkoon ja muistahan liittyä myös kerhon jäsneksi :D .
     
  3. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Lincoln,Ford,Mercury ja Edsel ! Näiden merkkien puitteissa mennään ja kaikki ovat tasavertaisia Ford Motor Company:ssa ja MYÖSKIN FFCF:ssa, joten toivottavasti liityt porukkaan, niinkuin "reikäpää" edellä jo mainitsikin !
    Niin ja Lincolneja Suomessa tuskin tulee koskaan olemaan liiaksi asti?!
     

Kerro tästä muillekin!