Lincolnin rykiminen

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Pentsu60, 22.6.2020.

 1. Pentsu60

  Pentsu60 1st gear

  Osaako joku arvioida syytä ja antaa hoitokeinoa Lincoln -60 alkaa pätkimääm/rykimään kun lähtee kiihdyttämään. Maantiellä norminopeuksissa kulkee tasasesti. Kaasri alkuperänen Holley, 2kurkkunen.
   
 2. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Alipainevuoto.
  ?
   
 3. Rytari

  Rytari Gearhead

  Moparin 383 tekee ainakin vähä vastaavaa kun jakajan alipainekalvo puhki
   
 4. Pentsu60

  Pentsu60 1st gear

  Täytyypä ruveta tutkimaan, kiitos vinkeistä. Kun nämä lelut itselle tuiki tuntemattomia niin mistä löytyy tuo jakajan alipainekalvo?
   
 5. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Se on siinä virranjakajan kyljessä oleva kello, testaa imemällä onko kalvo ehjä.

  Tuollasta oiretta voi aiheuttaa myös muut sytytyspuolen heikot kohdat, tulpanjohdot, jakajan kansi, mutta voihan se olla kaasaristakin johtuva ongelma.

  Onko vika tullut nyt yht´äkkiä?
   
 6. Pentsu60

  Pentsu60 1st gear

  Ongelma on viimekesän jälkeen imestynyt. Kesä meni taistellessa paskan tankin kanssa, kunnes sain hankittua uustutantotankin tosin 58 chevyn tankki, joka modisoitiin käypäseksi. Meni myöhä syksyyn ja ajoin auton vain sisään lumisateesta. Vaihdoin viime kesänä uudet tulpanjohdot, tulpat. Putsasin kaasarin vedestä ja muhjusta. En koskenut säätöihin. Nyt kun ajaa niin kun polkasee kaasua alkaa pätkiminen/rykiminen, mutta kun saa vauhtiin menee ihan hyvin tasasta ajoa.. Voiko kiihdytyspumppu aiheuttaa vai pätkiikö sytytys vai kaasariko kiukuttelee, siinäpä mysteeri.
   
 7. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Kiihdytyspumpunkin toiminta on helppo tarkistaa kurkkaamalla ilmanputsarin alle, hyvin sopii senkin toimimattomuus oireeseen.
   
 8. Pentsu60

  Pentsu60 1st gear

  Hutkittavaa riittää :), siinä semmoinen kumimäntä josta näkyi toinen reuna olevan hieman kulunut, liekkö vika siinä, mistäs sais uuden?
   
 9. Z(etor)71

  Z(etor)71 2nd gear

  Joskus kuullut sellaistakin, että tankissa oleva imusihti/pussi menee kovassa bensan imussa lyttyyn kiihdytyksissä. Oireet olisi sopivat tähänkin(?).
   

Kerro tästä muillekin!