Linna Cruising 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Classic1964, 8.7.2012.

  1. BAD

    BAD Gearhead

    Hieno oli tapahtuma jälleen kerran Iso KIITOS järjestäjille.
     
  2. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  3. Co2

    Co2 3rd gear

    No näemmä näin siinä sitten kävi miten pelkäsinkin. :( Toivottavasti ny ei kauheen pahasti kumminkaan oo käyny.
     
  4. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Cruisingissa käyty ja olipahan väkeä paikalla autoineen.
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

  6. ponco76

    ponco76 1st gear

    Oli kyllä hienosti järjestetty tapahtuma! Meille tämä oli 7 kerta ja joka vuosi on järjestelyt toiminut paremmin. Isot kiitokset jäjestäjille tästä. Ainoastaan cruisinletka on venähtänyt pitkäksi. Yksi tapa parantaa, olis vaikka, jos autot lähtisi ryhmissä liikkeelle. Esim. Avot, urheiluautot, vanit, Wanhat jne. Ne voitais ryhmittää jo parkkiin tultaessa niin kun näköjään yritettiin jo tänävuonna. Sitten vaan ryhmät lähtisi pienellä aikavälillä liikenteeseen. Pääsisi normiliikenne myös sukkuloimaan siinä välissä.
     
  7. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    oli hieno reissu kyllä!
     
  8. MikZu

    MikZu 1st gear

    Olihan huikee häppeninki..iso kiitos järjestävälle taholle!
     
  9. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Komee tapahtuma oli.., kiitos järjestäjille ja yleisölle.
     
  10. 69

    69 Gearhead

    [​IMG]
     
  11. maxiini

    maxiini 1st gear

    Voi Manu. [​IMG]
    Saako kuvaa käyttää?
     
  12. 69

    69 Gearhead

    Kyllä.
     
  13. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Joo hienosti järjestetty tapahtuma jälleen ja kuin ihmeenkaupalla sääkin oli varsin sopiva tänäkin vuonna, vaikka aamulla pihasta lähtiessä ei ihan noin hyvää säätä olisi uskonut. Letka tosiaan repesi ainakin pari autoa meidän takaa niin ettei seuraavaa autoa oikein meinannut edes nähdä, vaikkakin yritettiin vähän hidastaakkin. Ilmeisesti kuitenkin kaikki pysyivät reitillä? Ja ensimmäistä kertaa meidän autokuntakin jaksoi iltabileisiin ja meininkiä riitti sielläkin. Ensvuonna taas laitetaan kyllä tämä tapahtuma kalenteriin!
     
  14. G20

    G20 Gearhead

    Hieno tapahtuma taas kerran! 8) Cruising reitillä toimi ohjaus ja me maalaisetkin pysyttiin juonessa mukana.. :rotfl:
     
  15. jake81

    jake81 Gearhead

    emäntä käski kysellä että jos jollain on letkasta kuvia oranssista valiantista jonka ikkunassa roikkuu sellanen 7v tyttö tukka tötteröllä niin olisko mahdollista saada kuvaa?

    ja oli tosiaan ihan mahtava tapahtuma!! vuosi vuodelta kasvaa, koskahan tulee raja vastaan?? ei tota aluetta kuitenkaan saa ihan ylettömiä enään suurennettuakaan! hienoohan se on että harrastajia riittää, mutta ihan tota käytännöllisyyttä mietiskelin...
     
  16. sbc350

    sbc350 Gearhead

  17. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  18. gto69

    gto69 Gearhead

    Kiitos vapaalla olleille järkkäreille työntöavusta teatterin kohdalla kun sähköt hävis..kyllä, viirtalukossa oli vikaa..
     
  19. hi ho silver

    hi ho silver 1st gear

    HIENOSTI JÄRJESTETTY TAPAHTUMA 10 pistettä!!!!!
    t:hillmannin porukka
     
  20. Tulisalmi

    Tulisalmi 1st gear

    Komiata touhua oli taas kerran.. 8) Järjestelyt todella hyvät, kiitoksia vain kaikille jotka tapahtuman eteen ovat ahertaneet!!! Ainoa miinus oli tuon letkan repeäminen useeseen osaan, kärkiauton vauhdin pitäisi olla huomattavasti hitaanpaa :soosoo: Ja pakko kyl mainita että todella paljon ärsytti Seriffien häärääminen kylillä..luulis että niillä olis oikeasti jotain parempaakin tekemistä?? Eikö seriffien 7 autoa ja 2 moottoripyörää ole hieman liioiteltua tapahtuman kokoon nähden??? Ei muutaku vauhdikasta syksyä kaikille ja kumia katuun prkl!! :D
     

Kerro tästä muillekin!