LinnaCruising 13.8.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Multipower, 9.8.2011.

  1. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  2. Le Sumo

    Le Sumo 1st gear

    Paras suomalainen kruisinki missä mä oon ollu.

    Iso kiitos järkkäreille ja myös yleisölle.
     
  3. Selli

    Selli Gearhead

    Meikäkin kerkes näkee letkaa ku satuttiin just kohilleen ohimenomatkalla. Hemmetisti oli väkee!! järjestelyt näytti todellakin olevan kunnossa tässä tapahtumassa. Harmi vaan ku oma kiulu on telakalla. Ensvuonna sitte :)
     
  4. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

  5. Ponu65

    Ponu65 Gearhead

    ^Mulla oli auto täys nuoria miehiä ja kyllä ne naiset jotain huutelikin niille.
     
  6. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Kiitos järjestäjille, hieno ja hyvä tapahtuma! :D Ensikertaa käymässä ja ensvuonna varmasti mennään uudestaan!
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hieno oli ilma, paljon oli hienoa kalustoa paikalla ja hienosti toimi järjestelyt.
    Alue vain käy auttamatta pieneksi, sillä nytkin osa kalustosta oli teiden varsissa kun alue tupaten täynnä...varmasti uusi kävijä ennätys.
    Melko tasan tunnin kesti ajaa itse Cruise läpi ja tällä kertaa taisi se letkakin pysyä kasassa...hyvä oivallus oli ne opastekyltit keskustassa.

    Kiitokset taas järjestäjille 8)

    Palkintojenjako yms. jäi tällä kertaa katsomatta kun piti kiirehtiä siitä vielä Lahden Cruiseen suoraan letka-ajon jälkeen.
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

  9. jariha

    jariha Double Gearhead

  10. Dereka

    Dereka 1st gear

    Oli taas hieno tapahtuma, ei voi muuta sanoa :) Oonkohan 7 tai 8 kertaa ollut mukana ja mennyt vaan joka kerta parempaan suuntaan. Iso kiitos järjestäjille!

    Mikäs sen mukavampi tapa viettää kesälomaa kun hienoja autoja ja komeita miehiä katsellen. :lol:
     
  11. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  12. Jonimac

    Jonimac Gearhead

  13. jariha

    jariha Double Gearhead

  14. lincoln

    lincoln 1st gear

    Kiitokset vaan taas kerran hienosta tapahtumasta Juspe+kumppanit kaikki toimi hienosti ja ilma oli hieno :D :D
     
  15. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    suuret kiitokset taas järjestäjille hienosta tapahtumasta..
     
  16. Admiral

    Admiral 3rd gear

  17. Pontiac65

    Pontiac65 1st gear

    Pari kuvaa.. Aika meni enemmän jutteluun ja vähemmän kuvaamiseen :D

    http://pontiac65.kuvat.fi/kuvat/Linnacruising%202011/


    Kiitokset järjestäjille, vaikka taasen letkassa oli vähän ongelmia, kun keskustaan tultaessa se hajos, ja osa autoista meni "väärää" reittiä. Mutta ystävällisten katsojien toimesta aika moni auto osasi käänytyä oikeaan suuntaan.

    Ja uskallanpa laittaa tähän vielä kehitysehdotuksen järjestäjille. Tiedän että vapaaehtoisia järjestäjiä on varmasti vaikea saada ja oli hienoa että isoimmissa risteyksissä olikin porukkaa ohjaamassa liikennettä, mutta jos ei ohjaajia saa tarpeeksi niin mielestäni olisi ihan hyvä idea käydä laittamassa jokaiseen risteykseen kyltti missä ilmoitetaan mihin suuntaan letkan pitäisi kääntyä. Cruisingissa kun on aina joku ensikertalainen ja mahdollisesti vielä ulkopaikkakuntalainen joka ei tunne kaupunkia tai reittiä. Kartta oli kiva lisä tänä vuonna mutta eipä se meitä(kään?) auttanut kun ei tiedetty missä ollaan :lol:

    Ja tämä annettu täysin positiivisellä mielellä tämä kehitysehdotus/palaute. Hieno tapahtuma ja hienoa että tälläisiä järjestetään. Saisi olla enemmänkin vastavia.
     
  18. Multipower

    Multipower Gearhead

    Onko muuten missään virallista tietoa kävijämäärästä, burniskisan voittajasta ja pisimmältä tulleesta? Jotain kuulin, et karvan vajaa 500 autoa olis ollu sisäpuolella :eek:

    Enivei, mahtavat ajelut oli taas jälleen kerran ja parannuksiakin näytti tapahtuneen, vaikka tuntunut olevan jo aiemminkin paras cruising tapahtuma missä tullut käytyä... Oli jokaisen bensalitran arvoinen reissu! Kiitokset järjestäjille ja kanssa-autoilijoille 8)
     
  19. 17Ämmä

    17Ämmä 1st gear

    Samat mietteet on tälläkin neidolla! :)

    Edellisestä Linnacruisingista oli aikaa, joten autojen ja letkan katselijoiden määrä yllätti positiivisesti. Olo oli kuin kuninkaallisella Buickista vilkutellessa ajamisen ohella.. :lol:

    Iso kiitos järjestelytoimikunnalle ja Juspelle spessukiitos hyvästä letkan vedosta! :)
     
  20. Dereka

    Dereka 1st gear

    Ja kun tähän aiheeseen päästiin, niin eihän kukaan satu tietämään semmosen vaalean, aika pitkän ja miehen kokosen rokkarin nimeä? :p Olis saattanu olla asiaa, mutta ehti kadota... Iltabileissä herra ainakin hetken oli..
     

Kerro tästä muillekin!