Linnacruising 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blackrussian, 2.10.2013.

 1. kj

  kj 2nd gear

 2. firesweep

  firesweep Gearhead

  Juuri kotiuduttu Hämeenlinnasta. Oli taas kerran loistava tapahtuma. Cruising -lenkillä oli mukavasti porukkaa ja letka eteni sujuvasti. Toivottavasti ensivuonna taas uudelleen :D
   
 3. kj

  kj 2nd gear

  Samaa mieltä Firesweepin kanssa.
  Josko Moottoriradasta tulisi perinne niin miten olisi arvoisat järjestäjät että ns.automuseon ja varikkoa vastapäiselle hietikolle ajatettaisi ajokkeja useampaan riviin eli wanhalle rally cross osiolle.
  Eikä huono vaihtoehto olisi sekään jos radan varikon puoleiselle sivullekin olisi ajatettu ajokkeja? Tarpeeksi kun laittaa vinoon niin keskelle jää hyvä väli ohiajaville ja kävelijöille. ;)
  Mutta joka tapauksessa Special Thanks perinteiseti ko.tapahtuman puuhahenkilöstölle!!! :)
   
 4. Maajussi

  Maajussi 3rd gear

  Tulihan sitä sitten paikalla käytyä, ei onneksi ihan tappokuumuus ollut, lämmintä toki riitti... Kalustoa todella paljon ja mukava ruisinki-lenkki!
   
 5. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  Mahtava reissu takana, perse aika kipeenä, jotain pitää tehrä mun "elli" edselin toppauksille ensi talvena. Noin 700 kuvaa tuli otettua, varmaan 150 kuvaa suoraan roskakoriin, perhanan tamron 18-270 putkessa on tarkennuksen kanssa ongelmia. Huomenna näkyville puuduttavat 550 kuvaa :O)
   
 6. Tohtori M.

  Tohtori M. 2nd gear

  Ei ollu metrilakua...
   
 7. passerby

  passerby 3rd gear

  volvolla sitten menin.. no, oli sielä onneks muittenkin käyttöautoja parkissa niin ei pistäny niin pahasti silmään xD

  Hienoa kalustoa kyllä oli, ihan päätä huimaa kun yrittää muistella mitä kaikkea näkyi :D jospa ensi vuonna ihan chevyllä..

  onneks tänä vuonna on vielä cruisinkeja/parkingeja jäljellä ja muutenkin kesä jatkuu.
   
 8. hzemax

  hzemax Gearhead

  Woiha swiddu,,, eiks kellää oo kuvia?
   
 9. kj

  kj 2nd gear

  Facebookista kopioitua!
  Näkikö kukaan?

  KUKA NÄKI LINNA CRUISINGISSA TIHUTÖITÄ?
  OTTAKAA YHTEYTTÄ!!!
  Juha Salmi jakoi linkin.
  noin tunti sitten
  AHVENISTON SABOTOIJAT KIINNI !!!
  Miten voi joka tapahtumassa löytyä KUNNON K..ipäitä. Mitä liikkuu ihmisen päässä joka haluaa tahallaan naarmuttaa autoa, jonka maali maksaa yli 1500euroa litralta (tarkkaa summa en tältä päivältä tiedä, mutta silloin kun autoa tein niin rahapussi vähän vinkas). Ja olihan kuulemma valkoiselle rodillekin jotakin sabotaasia tehty. Itsellä tuntuu melkosen pieneltä, kun ei varastettu muuta kun Black Rat tölkki rekvisiitat(vaikka serkkuni oli niistäkin sanonut jo kerran, kun järkkäriliivissä oleva vanhempi nainen oli rekvisiittaa repinyt tosissaan,se kun oli siis kiinnitetty autoon, ei vaan jätetty päälle). Sanoinkin serkulleni, et kas kun ei varastanu rottakuplastani puskureita, saatika katolta 1930/40 luvun taitteesta olevia puisia lastenvaunuja.Toivottavasti autojen sabotoijat saadaan kiinni, onhan alueella sentään valvontakamerat (ainakin nää: http://ahvenisto.lundahl.info/daily.html ) V..u ku V...ttaa jo toisten puolestas. Kiitos ja anteeks avautumisesta!!!! ...saa jakaa...
   
 10. kj

  kj 2nd gear

  Rodista on kuuleman mukaan anopin penkkiä viillelty!!!
   
 11. coistinen

  coistinen Gearhead

  Joo, näin ne rodin takaselkänojan viillot itse ihan omin silmin, oli rumaa jälkeä ja nimenomaan tapahtuma alueella tehty tihutyö!
  Rukoilkaa tekijän puolesta, jos dårka tulee esille niin lävähtää tauluun kyselemättä, eikä ole nättiä jälkeä se!
   
 12. Make.S

  Make.S Gearhead

  Hieno tapahtuma ja kruisinkilenkki oli hyvä.
  ...toivottavasti nää vandaalit saadaan vielä kiinni...
   
 13. golden rocket

  golden rocket Gearhead

  aivan perkeleen hauskaa huippu tapahtuma taas jälleen kerran kyytiläiset jäi hämeenlinnaan ei varmaan kolme romillee riittänyt :lol: :lol: voi tietysti olla että vasta heräilevät jonkun sillan alta :lol: ISOT KIITOKSET TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJILLE.
   
 14. GRA-55

  GRA-55 1st gear

  Hyvät kruisingit, mutta mutta etteikö jotain valitettavaa olisi niin minusta se burnisalue oli todella pieni. Jengiä oli paljon, eikä mahtunut oikein sekaan katselemaan. Lisäksi tuntu siltä, että kruising lenkki alkaa olla alimitoitettu tuohon kalustomäärään??

  Kiitokset silti. Ahvenisto on hyvä valinta jatkaa tätä perinnettä.

  Kuvia:

  https://www.flickr.com/photos/120499385 ... 906790517/
   
 15. Juhizz_

  Juhizz_ 3rd gear

  oli khyl hyvä tapahtuma! itseni mieltä lämmitti nähä se chopattu 80-luvun chopattu caprice farkku. hiano ilmestys! oli toki muitakin hianoja mobiileja
   
 16. vahlsten

  vahlsten 3rd gear

  Oli upeat puitteet 9.8.2014 Linna Cruisingissa.Olin itse ensimmäisen kerran kyseisessä tapahtumassa ja varmasti tulen ensi vuonna uudestaa.
  :D
   
 17. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Paikkavalinta toi kyllä kaivattua vaihtelua tähän tapahtumaan :)! Letkaan järjestäytymistä pitäs kyllä saada sujumammaksi.. oisko ton parijonoon järjestäytymisen voinu käskee suorittaa heti alkuunsa kenties..?

  Itse letka ei katkennut ainakaan meidän edestä, taaempana kyllä pariinki kertaan, mut vaikeeta noita katkoja välttää tolla automäärällä. Olikohan ennätysmäärä,luultavasti?

  Hieno päivä ja nyt alkaa armoton kuvien perkaaminen.. :D

  Toivottavasti noi vitun vandaalit saa ansionsa mukaan :mad: . Uskomatonta.. :eek:
   
 18. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  + 500 kuvaa, kärsikää :O)

  https://www.facebook.com/media/set/?set ... 913027e41d

  18-270mm alko temppuilemaan kivasti, tarkennus ongelmia, ja kamera välillä arpoi kivat ISO 3200 herkkyysarvot, laatu sen mukaista... n 250 kuvaa suoraan roskiin, täyttä suttua, ei nämäkään kaikki ole priimoja.
   
 19. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

 20. T12

  T12 1st gear

Kerro tästä muillekin!