Lisenssit / Lehtimäki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PasiU, 6.7.2008.

  1. PasiU

    PasiU 3rd gear

    Onnittelut Timpalle lisenssistä! Kova suoritus, vaikka koville otti.

    Ihan vaan jäin pohtimaan tätä lisenssien myöntämistä ja "vaihtelevaa" käytäntöä.

    Kuulostaa oudolta, että niinkin kokenut kuljettaja kuin Timo Lehtimäki ei saa lisenssiä ajalla joka olisi oikeuttanut LAJITTELUN VIIDENTEEN SIJAAN Top Fuelissa! Kornia että Lehtimäki oli NOPEIN SUOMALAINEN Top Fuel kuljettaja lauantain jälkeen - mutta myös ainoa joka ei saanut osallistua kilpailuun.

    On tässä taas lajia tuntemattomille paaaljon selittämistä...

    Varikolla liikkui huhuja koko ajan että FHRA ei halua myöntää lisenssiä Lehtimäelle kun olivat saaneet moitteita löysästi myönnetystä Ahosen lisenssistä. Muistaako kukaan millaisella vedolla Ahonen sai lisenssin aikanaan. Itse muistan vain ettei se ihan kovin kova veto ollut... mutta en aikoja.
     
  2. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Varikolla liikkui huhuja koko ajan että FHRA ei halua myöntää lisenssiä Lehtimäelle kun olivat saaneet moitteita löysästi myönnetystä Ahosen lisenssistä. Muistaako kukaan millaisella vedolla Ahonen sai lisenssin aikanaan. Itse muistan vain ettei se ihan kovin kova veto ollut... mutta en aikoja.

    Joo muistelen kanssa, että ahoselle lisenssi myönnettiin aika heppoisilla suorituksilla ei muistaakseni ajanut täyskaasu lähtöä niin että olisi pitänyt kaasun pohjassa koko matkan, mutta ei se mitään nyt on timpalla lisenssi ja millä ajalla 4.895 loppunopeus 493 ja koko viikonlopun ehdottomasti nopein suomalainen kahdella tosi kovalla ajalla
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Oli miten oli mutta tuossa se aika komeilee taululla (kuvaa rajattu ja siksi huono kuvan laatu,sorry)...

    [​IMG]
     
  4. PasiU

    PasiU 3rd gear

    Lueskelin tuossa ajankulukseni FIA:n säännöt ja siellähän sanotaan että lisenssivaatimuksena Top Fueliin on vähintään kaksi lähtöä alle 5,400s ET ja vähintään yksi yli 415 km/h loppari... Eli kyllä tuo kahta melkein täyskaasua tarkoittaa. Joten kyllä Janne kai ne sitten päräytti lisenssilähdöissään. Tosin sääntöjä on uusittu 2008 ja olisiko silloin tulleet uudet säännöt.

    Viisaammat kertokoon.

    Muuten kun lisensseistä puhutaan niin joutuiko Paha Paavali ajamaan lisenssilähdöt vai onko lappunen voimassa. Millaiset vedot veti? Ihan uteliaisuuttani kyselen kun mietin pitäskö oikeen lähteä Mantorppiin katsastamaan kisoja.
     
  5. ReherMorrison

    ReherMorrison 1st gear

    Riston lisenssi

    Kyllä ajettiin tornitiedon mukaan. Aikoja ei enää lauantaina kerrottu, mutta ilmeisesti Jannen autolla ko suoritus tehtiin. Eli vanha lappu ei kelpaa. Nyt tarvittas vielä Timo Aartomaa kehiin.
     
  6. Petri K

    Petri K 1st gear

    Onnittelut!!! Timo Lehtimäelle ja koko joukkueelle! Kerta kaikkiaan upea veto tuo viimeinen lisenssilähtö finaalien jälkeen.

    Todella upea suoritus ja osoitus koko joukkueen tasosta.

    Eipä jäänyt enää jossittelulle sijaa riittääkö aika ja nopeus vai ei 8)
     
  7. turbo

    turbo 3rd gear

    Pahalta jäi noista FIAn vaatimuksista toinen lähtö puuttumaan => Mantorpin kisa alkaa lisenssivedolla. Miksiköhän eivät korjanneet sitä Jannen rikkomaa autoa ja ajaneet kisän jälkeen puuttuvaa lähtöä niin kuin Lehtimäki teki?

    Aika kova tuo lisenssivaatimuksen 2x alle 5,4 sekuntia on, sillä kilpailun osanottajista olisi jäänyt suurin osa laulukuoroon!!!

    On se Lehtimäki melkoisen tiimin saanut kasattua :eek: Onnittelut koko tiimille :D
     
  8. kalle7876

    kalle7876 3rd gear

    onnittelut timolle ja tiimille
     
  9. autoferreo

    autoferreo 1st gear

    Onnea Timolle ja ennenkaikkea koko tiimille!

    Tiimi on uurastanut ilman luvattuja ulkomaan apuja ja set-up'eja. Jos ukot saa jo nyt putken kulkemaan näinkin liukkaasti, niin uskon Suomen nopeimman tittelin haltijan vaihtuvan vielä tänä kesäna.

    Korkea hatunnosto Pelle Pelottomille.

    -Marko-
     

Kerro tästä muillekin!