Lisenssit

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 18.1.2008.

 1. luppes

  luppes 1st gear

  Nyt kun kilpailijoille alkaa tulemaan noita uusia motorsport ID kortteja
  jotka myös ovat kansallisia -ja peruslisenssejä, niin toivon että ette ihmettelis ja spekulois asiaa täällä netti sivulla koska kysymyksiä varmankin niistä tulee ja paljon. Kun asia tarkalleen FHRA:llekin selviää niin tiedotamme asiasta mm. FHRA:n nettisivulla

  - Luppe -
   
 2. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 3. Mopar

  Mopar Gearhead

  Mikähän lisenssi tänävuonna käy. FHRA:n sivuilla on 2007 vuoden ohjeistus, mutta taas AKK:n sivuilla drag race vaatis kansallisen lisenssin. Viime vuonna riitti peruslisenssi. Kai tää syksyyn mennessä selvii :odroll: kait?
   
 4. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  ...
   
 5. JHa

  JHa 3rd gear

  Onko kenellekkään FHRA:n kilpailijajäsenelle tullu motorsport ID korttia?
  Maksoin pariviikkoa sitten kilpailija jäsenmaksun niin kai sieltä joku kortti joskus tulee.
  Onko se tuleva kortti nyt sitten se motorsport ID vai joku fhra:n jäsenkortti?
   
 6. triniemi

  triniemi Gearhead

  Mulle tuli ja maksettu vasta FHRA:n jäsenmaksu. Maksan sitten lisenssin kunhan selviää minkätasonen tarvitaan ja luultavasti otan jokatapauksessa vähintään kansallisen.
   
 7. Sapru

  Sapru 1st gear

  FHRA:n uutisista löytyy infoa tähän,

  Hanski
   
 8. SC 285

  SC 285 1st gear

  Jaahans...Eli palattiin tavallaan takaisin vanhaan... Eikun tilaamaan lekuriaikaa...
   
 9. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 10. duster70

  duster70 1st gear

  onko monelle tullu jo kortti? mä makson sen jo yli kolme viikkoa sitten eikä ole vielä ainakaan näkynyt :eek:
   
 11. Mopar

  Mopar Gearhead

  Viime vuonna maksoin lisenssin helmikuussa ja sain lapun käteen toukokuun kisassa, eli ei tuo 3-viikkoa vielä paljolta tässä vaikuta :rotfl:
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 13. KJG

  KJG 3rd gear

  Lupailivat että tulisi viikossa tai kahdessa siitä kun FHRA on päivittänyt kilpailijatiedot AKK:lle, ei ole kyllä täälläkään näkynyt.
   
 14. SC 285

  SC 285 1st gear

  Jaaha... Pitäisköhän kohta jo alkaa makselee lisenssejä ja jäsenmaksuja ettei jää piruvie ihan viimetinkaan... Nooh onhan tässä vielä näitä joulunaluspäiviä...
   
 15. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  On, on. Vastahan tuolla näytti nyt talvikin tulleen :poff:
   
 16. triniemi

  triniemi Gearhead

  Kannattaa muuten pikkuhiljaa aktivoitua näitten kanssa. Ainakin mulle tuli yllätyksenä se, että myös pelkkien kansallisten lisenssinhakijoiden pitää tulostaa ja lähettää AKK:lle Terveysselvitys 2008 ja sitten maksella se 90 euroa KITI-kisapalvelussa.

  Terveysselvitys löytyy tuolta: http://www.autourheilu.fi/materiaalit/lisenssit/

  FHRA:n lisenssisivu on muuten täysin vanhentunutta tietoa, sen vois ainakin poistaa ennenkuin kukaan ostelee peruslisenssin sen sivun tiedoilla ja huomaa sitten Motoparkissa ettei sillä voi enää mitään ajakaan.

  Mitä ootte muuten valineet KITIssä Lisenssiluokaksi? Vaihtoehdothan on
  Ralli Nopeus tai Karting. Kai se nopeus vois olla Drag Racee lähinnä :rotfl: Joku nimittäin on pakko valita, että järjestelmässä pääsee eteenpäin.
   
 17. Ck

  Ck Gearhead

  Voiko tuon terveysselvityksen jo postittaa nyt vaikka motorsport id korttia ja tunnuksia tonne kiti:n ei oo vielä tullut?
   
 18. jussi308

  jussi308 1st gear

  l

  Kysyin toimistolta ja siihen tulee nopeus ja grade C, jos hakee kansallista lisenssiä (90 €)

  Juha
   
 19. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Eihän noi FHRA:n sivujen ohjeet oo kun vasta viime vuotiset eli ei nyt niin kovin vanhentuneet :rotfl:
  Tosin koko lisenssinhaku ja haettavat lisenssitkin on muuttunut sittemmin täysin erilaiseks joten olis tosiaan korkea aika että sinnekin tulis nyt oikeat ohjeet kun uuden kauden alkuun on enää reilu kuukausi :odroll:

  Mut yritetääs arvailla siihen asti miten tossa nyt pitää menetellä :-?

  Tosta tuolla AKK:n sivuilla sanotaan mun mielestä niin että se PITÄÄ postittaa jo ennen lisenssin hakemista, meneeköhän toi noin?
  Tolleen siellä ainakin sanotaan:
  Kaikkien lisenssinhakijoiden (pois lukien pienoisautoilijat, huoltajat/mekaanikot, ilmoittajat) tulee täyttää terveysselvitys ja lähettää se liittoon. Sama terveysselvityslomake toimii myös lääkärintarkastuksen esitietolomakkeena. Lomake tulee toimittaa kirjallisena AKK:n toimistoon ennen lisenssin tilaamista. Samalla lisenssinhaltija antaa liiton lääkärille oikeuden mahdollisiin lisäselvityksiin.

  Ja sit siellä puhutaan jotta lisenssit ostetaan KITI-kisapalvelusta ja että ostaessa kilpailijalisenssiä tulee olla kirjautuneena järjestelmään omilla tunnuksilla. Siis käyttäjätunnuksena toimivalla Motorsport ID:llä mikä lie oma lisenssinumero ihan sellasenaan (?) ja sit kaiketi tonne KITIiin eka kertaa kirjauduttaessa voi vaan keksiä oman salasanan sinne päästäkseen?
  Meniks tähän asti oikein?

  Ja kun on vihdoin selvinnyt tohon asti niin se homman tarkoitus eli lisenssi sit kaiketi ostetaan tuolta KITI-kisapalvelusta etenemällä siellä sitten vaan ohjeen mukaan eli sieltä sit tilataan oikea lisenssi, saadaan maksamista varten oikea viitenumero, maksetaan sitä käyttäen ja toivotaan eka kisaan ajellessa kovasti että kaikki meni oikein kun sieltä ei sit kai enää tule ollenkaan sitä lisenssiä muoviläpykkänä kotiin vaan se lisenssi on olemassa ainoastaan jossain bittiavaruudessa josta kilpailun järjestäjä voi sit tarkastaa että kilpailijalla on sellanen olemassa. Jos kisapaikalla nettiyhteydet toimii :poff:

  Mut semmonen tossa kyllä jää nyt vielä epämääräseks että kilpailijalisenssillähän on sit aina saanut myös muita pikku etuja kuten päässy ainakin muissa moottoriurheilulajeissa ilmasiks tai alennuksella useimpiin kisoihin sisään, jotkut kaupat on myöntäny alennuksia yms. niin mitenhän toi nyt voi onnistua ilman tota muoviläpyskää kun tuskin tuolla kisapaikoilla kaikilla lipunmyyjillä on kannettava siinä olalla mistä tarkistaa noi lisenssit eli poistuukohan noi lisäedut nyt sitte vaan kaikessa hiljaisuudessa kokonaan :-?
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Tulee sieltä Motorsport ID -kortti mutta ei enää varsinaista lisenssiä.
   

Kerro tästä muillekin!