#LÖYDETTY# cadillac 4d ht -60

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jufe, 26.6.2009.

 1. MOtorPARts

  MOtorPARts 1st gear

  jos näin on niin auto on ehkä bongattu noin 15.30 kehä kolmosen sisällä menossa pohjoiseen, taisi peräti olla ennen kehä ykköstä :-?
   
 2. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  ei voi muuta sanoa kuin että tiedän tunteen kun menee parkkikselle aikeissa kruisimaan lähteä ja ruutu on tyhjä... **ttu että **tuttaa silloin.

  toivottavasti löytyy ja luulis kyllä löytyvän.

  vihjeitä rupeaa varmaan tippumaan pikku hiljaa.
   
 3. homer

  homer Gearhead

  Ittekin näin perjantaina aamulla kuuskymppisen sinisen cadillacin vantaalla vaaralassa mutta ku ei muista oliko katto tuota mallia... Ei silti noin kuukausi sitten näin vastaavan (mistään en tiedä oliko sama) vihdin tiellä. Kuinkahan paljon (no ei varmaan kovin montaa) noita pääkaupunkiseudulla onkaan?
   
 4. Rässi66

  Rässi66 3rd gear

  Autofoorumi.fi :lle laitoin tiedoksi.
  Toivottvasti löytyy!
   
 5. perkele

  perkele Gearhead

  sitte jos ja kun tämä löytyy (toivottavasti ehjänä) niin muistakaa sitten muillakin foorumeilla ilmoitella että löytynyt on,ettei omistaja saa kuonoonsa tms selitellä... :soosoo:
   
 6. ysikaksysi

  ysikaksysi 1st gear

  ,,saakos muuten tiehallinnolta kysellä kuvanauhoja? Itse lähtisin rohkeesti kysymään kuvaa tuolta anastuspäivältä akselilla hämeenlinna - lahti - kouvola jne., jos olis rajalle ajeltu??.. toiv. "käkkylä" löytyy.
   
 7. kmovat

  kmovat 1st gear

  Tarkotatko kelikameraa vai mitä? ne ottaa stilkuvaa 15-20min välein, onko tieverkossa kameroita mitkä kuvaa nonstoppina.... jos kelikameraa meinaat niin aika säkä et sattuu kuvaan....
   
 8. 64kaukovaara

  64kaukovaara 1st gear

  Pientä tarkennusta katoamisajankohtaan:
  ke ja to (24-25.6) välisenä yönä n. 3-4 välillä on pihasta ajettu pois.... Naapuri oli kuulemma ihmetellyt, että mikä aika tuo on lähteä ajelemaan...

  -tiitu
   
 9. ysikaksysi

  ysikaksysi 1st gear

  En tiedä noista kameroista, mutta kysyähän niiltä voi sitte samalla. Luulis että on kameroita jotka kuvaa valtaväyliä muutenkin?
   
 10. Rusty

  Rusty Gearhead

  No eikö se naapuri tehnyt mitään muita havaintoja sitten?? Tästä on nyt tietoa melkein joka autofoorumilla että ei kannata menettää toivoaan.
   
 11. 64kaukovaara

  64kaukovaara 1st gear

  Oli vaan kuullut äänestä, eikä kurkistellut ikkunoista....

  -tiitu
   
 12. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Täysin anteeksimaton teko_Oli kyseesä mannen mesru tai tuunikipellen civix. Oli kyseessä sitten vaikka T,T,An jenkki niin niiden muiden omaisuteeteen ei kosketa.
  Tämä asia syö minua syvältä koska tunnen Rogin jo montakymmentävuotta.
  Rogi on hyvä jätkä eikä ikinä tekisi toisen omaisuudelle mitään pahaa.
  Toiv Cäccy lyöytyy ja ehjänä.
  Mulla vielä vanhoja kontakteja itään eli viesti on mennyt täältäkin.
   
 13. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Vihdintiellä olet saattanutkin bongata saman auton, Vaaralassa taas muistaisin nähneeni jossain pihassa sinisen ´60 Caddyn joka ei ole sama auto, eli sellainen siellä liikkunee...
   
 14. LGC

  LGC 3rd gear

  Toivottavasti löytyy ehjänä ja pian ei kai suomessa kovin pitkälle tollasella pötki ennen kun jää kiinni, toivottavasti ei oo viron tai venäjän suuntaan menossa :(
   
 15. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

 16. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  niimpä, joko autoihin saa edukkaasti sellaisen gps seuranta kikkulan ?

  sitte ku muutaman vuoden päästä lapset saa kortin.. heh heh

  M
   
 17. MercComet

  MercComet Gearhead

 18. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Taitaa tulla tuollainen GPS-mokkula hankittua omaan `60:een... Pohjanmaallakin pidetään silmiä auki, vaikka tuskinpa tuo sininen tänne päin eksyy.
   
 19. tha022

  tha022 Gearhead

  Eikös Linnatuulen markeilla ole kamera joka kuvaa koko ajan?
  Muistaakseni sielä (linnatuulessa) oli ainakin joskus semmonen pömpeli mistä pystyi katsomaan monenkin eri valtatien ruuhka tilanteen livenä.
   
 20. Windsor

  Windsor Gearhead

  Olikohan viime kesänä, ku oli Kannelmäestä varastettu 56 Chevrolet, löyty muistaakseni Malminkartanosta jonkun baarin edustalta, ei ollu pitkää matkaa körmyytetty... Käykäähän paikalliset kattomassa lähikuppiloitten edustat. Toivotaan että auto löytyy ehjänä. Onkohan tulleissa tietoa katoamisesta? Kaippa ne poliisilta kulkeutuu.
   

Kerro tästä muillekin!