#LÖYDETTY# cadillac 4d ht -60

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jufe, 26.6.2009.

 1. CantBeDone

  CantBeDone 1st gear

  Älkää sitten sotkeko sormenjälkiä!
   
 2. vuutainen

  vuutainen 1st gear

  ahhaaaaa se on löytynyt :D :D :D :D
  soittimet hävis muuten auto suht ok kuulemma ?
   
 3. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Onni onnettomuudessa!!!
   
 4. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Jep, varmistetaan että Cadillac on löytynyt ja omistajansa hallussa suunnilleen yhdessä osassa. Auto on suurimmaksi osaksi ehjä, soittimet ja työkalut tietty viety ja takaluukussa hieman vauroita säälittävien murtautumisyritysten jäljiltä, mutta muuten suunnilleen siinä kunnossa kun olikin.

  Omistajan puolesta suuret kiitokset kaikille avusta, ilahduttavaa nähdä että harrastajat osaavat puhaltaa yhteen hiileen tarvittaessa. Omistajan mieltä lämmitti erityisesti nähdä miten tieto levisi todella nopeasti, tuntui että kaikki oli "hengessä mukana" ja halusivat auttaa löytämään auton. Tämä jos mikä oli sitä pyyteetöntä auttamista! Totuus on että OD ja mahdollisesti muutkin harrasteautosivustot ainakin nopeuttivat auton löytymistä, kuka tietää miten kauan auto olisi ollut hukassa ellei harrastajalla olisi ollut silmät auki!

  Kaunis ajatus, mutta eipä Poliisi tällaisissa tapauksissa ala mitään sormenjälkiä ottamaan...

  Ps. Voisiko väki laittaa kaikille sivuille joille tieto on levinnyt että auto on löydetty? Kiitos.
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hienoa että homma sai sentään näinkin onnellisen päätöksen :)

  Ja kyllä tossa ainakin pari vuotta sitten ja ainakin täälläpäin poliisit kävi vielä sentään paikan päällä ottamassa sormenjälkilöitä tollasista kokonaan pöllityistä autoista kun usein osottautu sit että pitkälti samat hörhöthän siellä oli usein ollu asialla ja sitä kautta sai sit niille aina juttujen kasaantuessa pikkusen pitempää "huilitaukoa" lusittavaks :wink:
   
 6. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Rogi kiittää kaikkia etsintään osallistuneita!
  Auto on nyt takas Rogilla. Vanhat poppilaitteet, vahvari, skobet viety repimällä. Sisävalo rikottu, bensakorkki hukassa mutta ei näyttäisi olevan isompaaa tuhoa tehty. Luojan kiitos.
  Rogi ei ole kirjoittajatyyppiä, varsinkaan tilanteessa kun sen auto oli viety.
  Puhuttiin äsken ja pyysi välittämään suuret kiitokset kaikille!
   
 7. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  ja eiku hommaamaan gps seuranta laitetta !!!
   
 8. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Bowtie ehditkin jo kirjoittaa omistajan terveiset tänne. Meni puhelimessa aikaa höpötelessä ja olen omistajan puolesta iloinen että löytyi.

  Kaikille sivuille laitetaan tieto löytymisestä, mutta eikö kaikki lue muutenkin OoDeeta? :eek:
   
 9. Yorcci

  Yorcci 3rd gear

  Finnshark.com -sivuille laitettu tiedote.

  Ja hienoa, että auto löytyi!
   
 10. CantBeDone

  CantBeDone 1st gear

  Voi alkaakin, esim pari viikkoa sitten kaverin autoa oli lommotettu ja käpälöity niin ottivat jäljet. Ei siis mitään dekkarimielikuvitusta. Tietysti jos kaikki ovat onnellisia tähänkin tilanteeseen niin ei sitten mitään. Ens yönä kys. heppu ottaa vaikkapa jonkun muun 454 caminon.. Ja taas etsintäkuulutus kehiin!
   
 11. Fiskis

  Fiskis Gearhead

  Parasta on, että kaikesta päätellen autoa ei vienyt alan "harrastaja". Olisi masentavaa, jos se olisi löytynyt riisuttuna ja vaikka keulapellit toisen samanmallisen nokalla.

  Muistan tapausta vuodelta 1975, jolloin kaverilta vietiin hieno '60 Chevrolet Nomad, joka löytyi ilman konetta. Samassa pihassa makasi vanha paskanen kone irrallaan ja ajossa oleva '60 Impala, jossa epäilyttävän siisti kone nokalla. Auto saatiin takasin, mutta en muista miten juttu muuten päättyi.
   
 12. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Jufe, lisäätkö otsikkoon LÖYDETTY.
  Tulisi päivitettyä sekin, niin kuin WANTED Pitkä-Pekan Dart otsikko tuolla merkki- ja mallikeskustelussa.

  Tunnen molemmat ja olen iloinen että Autot on kotona.
  Tosin tämä Cäddy vaihtaa omistajaa, mutta Rogi 30 vuoden päästä huutelee täällä oodeella WANTED vanhaa flättäriänsä tagaisin. :rotfl:
   
 13. Foxxy

  Foxxy 1st gear

  Hyvä että Rouzan auto löytyi. Olikin töissä niin allapäin...
   
 14. vauhtipete

  vauhtipete 2nd gear

  kyllä sekin vielä joskus ottaa sen "väärän" auton väärään aikaan... ;) :poff:
   
 15. Jufe

  Jufe 1st gear

  Kiitoksia vaan minunkin puolesta kaikille aiheen parissa uurastaneille. Eipä mennyt päiväkausien puuhailut kädin kanssa harakoille.

  Äsken tuossa kotiin ajellessa kävi heti poliisimestarit amerikanihmettä kummastelemassa. Huomasin jo Pitäjänmäessä, kun vartiointiliikkeen auto lähti seurailemaan. Ja hetken päästä propellit jo kyselivät auton perään. Olivat lähinnä huolissaan vallitsevasta ajokiellosta. Kysyin että mistähän mahtoi vartija tietää auton ajokiellosta, ja halusi asiasta vielä poliisille ilmoittaa? Kesti hetken aikaa ennen kuin myönsivät pysäyttäneensä juuri tämän varkausepäilyn takia. Asiallisia olivat ja ymmärsivät yskän. Halusivat kuitenkin Rogin kanssa aiheesta keskustella.

  Kiitos myös tälle vartijalle valppaudesta! Hyvällä tarkoitettu siis.

  Todella onni että auto saatiin kotio. Ja vielä odotettua paremmassa kunnossa. Toivottavasti uudet omistajat eivät kaukovaaraa hukkaa;)
   
 16. Stance

  Stance 3rd gear

  Olikohan auto tänään liikenteessä manskulla jossain rusan kohdilla aamulla? Luulin jo tehneeni merkittävänkin havainnon, mutta autosi olikin jo löytynyt. :D Hienoa että asia kunnossa joka tapauksessa.
   
 17. caddy61

  caddy61 Gearhead

  Hienoa että cadi löytyi!! :D
   
 18. Jufe

  Jufe 1st gear

  Samainenhan se.
   
 19. DX

  DX Gearhead

  Hieno juttu että auto on löytynyt.


  Yks rikospuolen sälli sano että voishan nuo ottaakin muttei niitä kukaan viitti ehtiä rekisteriin vertailemaan kunnei kukaan oo edes kuollut,
  siis murtomiehen sormenjälkiä näytin et vois ottaa talteen.  Halpa ja helppo seurantalaite olis prepaid känny kytkettynä laturiin ja kojelaudan alle piilotettuna,
  siihen mukulavahtiseuranta päälle, ainakin sonera tarjoaa tämmöstä palvelua, kertoo melko tarkkaankin missäpäin auto seikkailee.

  Hälyäänen kun poistaa ja laittaa automaattivastauksen niin siihen soittamalla voi kuulostella mitä kärryn ympäristössä tapahtuu ja puhutaan.

  Bonuksena on aina varaluuri mukana.
   
 20. Rusty

  Rusty Gearhead

  Nerokasta. :eek:
   

Kerro tästä muillekin!