Löysän pultin valitus...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja MaxHeadroom, 28.8.2016.

  1. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Joku aika sitten alkoi kuulumaan ajaessa kumma tikutus joka koveni vasemmalle kaartaessa... kun laakeriviat ja akseliston klapit oli ekaks eliminoitu, tulictsekattua pyöränpultit, ja A Vot. Etypyörän pulteista pari käänty kevyet neljännes kierrosta ilman irvistelyä, ja toisen mokoman kun vähän habaa jännitti, muutkin hiukan , ja äänet katos.
    Ihmetyttää vaan että mikä ihmeen ilmiö se kolina on, kun kuitenkin noilla kierroksilla pultti ei montaa millin kymmenystä kiristy.. että mistä moinen ääni tulee.. ketään insinööriä paikalla selittämässä.. ?
     
  2. juku_h

    juku_h Gearhead

    En oo insinööri mutta eiköhän se ääni tuu siitä kun rengas pyöriessään "vaihtelee" asentoaan kun napa pysyy linjassa. Eli kun pultti nro.1 on kello kahdessatoista on tyhjät vanteen ja navan välillä. Ja kun pultti nro.1 on kello kuudessa, tyhjät on vanteen ja mutterin/pultin välillä.

    Voipi joku korjata jos ihan meni ketuiks.. :)
     
  3. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Tuon ymmärtäisi kyllä jos kaikki pultit olisi totaalisen löysässä, mutta ilmeisesti parikin riittää antamaan ääntä.. mutta eiköhän tämä asia tullut käsiteltyä, mennään järkevämpiin aiheisiin o_O.
     
  4. maddis

    maddis Gearhead

    Voi kai täällä muistakin löysistä pulteista valittaa. ;)
     

Kerro tästä muillekin!