Löytöjä Maailmalta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Gottlieb, 18.11.2014.

  1. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

    Laitetaanpa pystyyn topic, johon voi postata maailmalta bongattuja autoja, jotka syystä tai toisesta herättävät huomiota hyvässä tai pahassa -Olipa siihen sitten kikottimen hienous tai kamaluus, edullinen tai törkeä hinta, auton historia... you name it!


    Alkajaisiksi pari löydöstä.


    AMX/3 Proptotyyppi:

    Dude löytää AMC:n Bizzarrinilla teettämän prototyypin vain 1000 mailia ajettuna ja 40 vuotta varastoituna. Mitäpä sitä ekana tekemään kun raapimaan alkuperäinen maali pois...auts ja siihen se "entisöinti"-into sitten lopahtikin... :(
    http://indianapolis.craigslist.org/cto/4766282590.html


    Alkuperäinen Gerald “Jerry” Helwigin Bonneville-ennätysauto 1940 Ford Coupe. Auton historia huomioiden hinta ei ole lainkaan posketon.
    http://www.classicdigest.com/cars/ford/standard/23895

    Pistäkäähän ihmeessä omia bongauksia kehiin, josko jotain kivaa päätyisi Härmään asti!
     
  2. timppa50

    timppa50 3rd gear

  3. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Niin toi auto on ollut tällä samalla omistajalla sen 40 vuotta ja säilötty maalattiaisessa tallissa vuosia, ja sen takia oli mennyt aika huonoon kuosiin.

    No ilmo on ehkä muuten hiukan epäilyttävä, joten jos joku innostuu ostamaan niin suosittelen tarkistamaan laitteen paikanpäällä.
     
  4. 440

    440 Gearhead

  5. 440

    440 Gearhead

  6. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    1969 Dodge Polara 500 - $2000

    http://stcloud.craigslist.org/cto/4769692326.html

    "1969 Dodge Polara 500 2dr 2bbl 383 auto console shift a/c ps pb cruise black bucket seat interior with console. engine runs,transmission needs rebuild. has some rust on exterior, floor ,trunk and rear rail."
     
  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ^^ Täytyy taas oikeen avautua noista Coronet myyjän puheista, että mikä siinä on että kaikki pitäs "restauroida", tuossakin oikein toistetaan kunhan autossa on uusi maali niin se on sit sitä ja uusi maali niin sit se on tätä. Eli ensi töikseen skrabaamaan alkuperäinen maali pois. Ja sitten tietysti vielä tekniikka pois ja suunnittelemaan uutta 500cid konetta. Ja siihen se sit tyssääkin, auto parin vuoden päästä ulos sateeseen ja lopulta paaliin.
    Koneen osalta ei taija myyjä tietää mihin suomalais-ugrilainen kykenee kun pitäs elvyttää juminut kone.

    Hinta ei ole ihan sikahalpa, mutta olis kyllä hieno kohde. Siis alkuperäisyyttä vaalivalle konservoinnille, vai miksi sitä pitäs kutsua. preservoinniksi?

    Laitan tänne ihan aiheestakin varmasti jotain, aika usein tulee vastaan jotain erikoista mikä saattaa kiinnostaa muitakin.

    Edit, juurikin näitä isokorisia mopareita näkyy poikkeuksellisen usein ja yllättävän halvalla.
     
  8. nettipoika

    nettipoika 1st gear

  9. timppa50

    timppa50 3rd gear

  10. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    1968 Plymouth Fury III - 62K Miles - All Original!! - $6550

    http://okaloosa.craigslist.org/cto/4771831797.html

    This is a 1968 Plymouth Fury 3 with only 62,000 original miles. This car has not been tampered with in any way. I drive this car almost daily and it runs GREAT. I purchased it in Tennessee and drove it to Florida with no problems. Everything works on the car and you can tell this car was pampered it's entire life. I have ALL original paperwork from the original owner...INCLUDING the factory build-out sheet direct from the assembly line in May of 1968. It has a 318 V8. I have all original receipts dating back to 1968 as well. This Plymouth was also featured on the Hemmings website as "The Find of the Day". Follow the link below to read the article. (or google: 1968 Plymouth Fury 3 Hemmings)

    http://blog.hemmings.com/index.php/2013 ... -fury-iii/
     
  11. 440

    440 Gearhead

  12. timppa50

    timppa50 3rd gear

  13. 440

    440 Gearhead

  14. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^ osoite ei käytettävissä. Mikähän tuo on, onko tehtaan limo? Suomessa uudesta asti olleet kaksi 63-64 limoa on jatkettu Ruotsissa.
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Rebelille, kuvassa ei ole Limo vaan New Yorker Saloon, ts. sellainen hyvin varusteltu 4d HT. Ainakin yksi kullanvärinen 1964 Saloon (kullanvärinen mustalla vinyylikatolla) tuli Suomeenkin uustuonnin kiihkeinä vuosina. Siis tämmöinen (mutta ei tämä yksilö):
    http://www.carsandracingstuff.com/libra ... rker21.jpg
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ..maanantai aamua vaan kaikille. Siinähän luki ilmo eikä limo. Sorry folks.
     
  18. andreas.

    andreas. 3rd gear


    Samaisella numerolla #4 myytiin taannoin toinen AMX/3 Saksaan. Kyseessä on selvästi eri auto. Kumpi sitten on aidosti #4 selviää tuskin koskaan. Punaisen auton myyjä oli kovin harvasanainen kun kysyin asiasta...

    http://mycarquest.com/2013/08/amc-amx3- ... otors.html
     
  19. Capri 69

    Capri 69 Gearhead

    Keskustelussa mainitussa Automuseossa ei ole yhtään tuollaista näytteillä.
    Ei taitaisi oma hermo antaa myöten ostaa jotain tuollaista "liian" harvinaista.
     
  20. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!