Löytöjä Maailmalta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Gottlieb, 18.11.2014.

 1. Cortina71

  Cortina71 2nd gear

 2. Cortina71

  Cortina71 2nd gear

 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 5. Muokattu: 13.10.2021
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 7. Ace66

  Ace66 3rd gear  Siitä ostamaan projektia...on varaa mistä valita.:D
   
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Mielenkiintoinen paikka, mutta miksi kuvaaminen pitää tehdä 3 promillen kännissä? Kamera heiluu missä sattuu, eikä pystytä pysymään paikoillaan yhtään. Tällä kuvaajalla oli sentään kamera kädessä oikeinpäin, eli ei ollut pystysuuntainen "postiluukkukuvaus", kuten usein on.

  Jos meinaa julkaista jotain kuvamateriaalia, niin miksi kuvaamisen tason pitää olla 3-vuotiaan, tai 3 promillen tasolla? Sama pätee aika moneen muuhunkin youtube kuvaajaan.
  Tuollainen paikka on sen verran erikoinen, että voisi olla katsojiakin hieman enemmän jos edes hetken olisi yrittänyt käyttää kameraa selkeästi.
   
 9. Perkele, meni eilen 70 challenger halvalla nokan edestä. 01.00 aikaan yöllä näin ilmoituksen joka oli pantu 6h ennemmin ja kun soitin CA , niin myyjä sanoi että ostajakandidaatti on juuri katsomassa autoa. Lupasin 2500usd enemmän, mutta ei myynyt ohi.

  Ei menny yöunet moparin takia, mutta olisi ollut kyllä oikeasti sikahalpa ja aika kohtuukuntoinen paketti. harmi, sinne jäi tai meni jollekin muulle finskille, svedupellelle tms.

  ah
   
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Tässä, kuten monessa muussakin sisältö oli tärkeämpi kuin tekninen toteutus.
  Täydelliset (tai ainakin lähes) tekniset toteutukset löytyvät hifi tai kamerafoorumeilta. Niissä tuppaa vaan useasti sisältö olemaan jotain paremmille ihmisille tarkoitettua ns korkeakulttuuripaskaa.
   
 11. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Mutta kun tässä ei ollut kyse pornovideosta...
   
 12. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Joo,ei ollut kovin stabiili kamerakäsi mutta annettakoon se anteeksi...Kuvaajan hengitys läähätti siihen malliin että ajattelin että kohta sen on pakko istua johonkin huilaamaan.:DTosin olihan tuo paikka 9000ft above sealevel joten ohkaiseksihan se ilma tuolla käy.
  Hienoja vehkeitä laakso täynnä ja osa vaikutti olevan jopa ihan hyväkuntoista.:)
   
  Artsi Bunker tykkää tästä.
 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  jknR tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!