Löytöjä Maailmalta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Gottlieb, 18.11.2014.

  1. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

  2. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  4. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Olikohan saxanmaalla se huutokauppatilaisuus...
     
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    arskazone tykkää tästä.
  7. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    ASaari ja isalmela tykkäävät tästä.
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  9. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Muokattu: 7.2.2023
  10. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  11. kad_boost, isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
  12. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

  13. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  14. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  16. always bb

    always bb Gearhead

    Itsekkin jo tietävät että amerikkalaiset ei ole enää sijoitus nykyään ja se on ollut jo vuosia näkyvillä jobbarilta toiselle pyörii. Suuremmat kun em keräiliä ei jenkkejä kerää vaan esim vanhoja pro stock pyöriä. Olin hämilläni leuka lattiassa. Muut lancia, pösö, mese, jagge, mosse, datsun, audi, noo 57 chevy 63 vette, 55 tunderbird
     
  17. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Hieno museo, mutta ei yhtään C-bodya.. hmph :p
     
  18. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  19. Tekniikan Maailmassa kerrotaan harvinaisemmasta Lambosta:

    Nyt on latolöytö kohdallaan: Ensimmäinen koskaan valmistettu Lamborghini Countach LP500S

    AUTOA PÄIVITETTIIN useaan otteeseen ja yksi tärkeimmistä muutoksista tapahtui vuonna 1982, kun LP500S malliin tuli tehokkaampi 4,8-litrainen moottori. Auton ulkonäkö säilyi ennallaan, mutta tekniikan lisäksi myös sisustus päivitettiin. Tuota mallia valmistettiin vain 321 kappaletta eli kuudesosa vähän vajaasta kahdestatuhannesta Countachista.

    YLI 20 VUODEN VARASTOINNIN jälkeen on löytynyt ensimmäinen valmistettu Countach LP500S, jonka korinumero on 72. Kyseinen auto oli Lamborghinin osastolla maaliskuussa 1982 ja se oli myös alkuperäisen lehdistötiedotteen kuvissa ja auton esitteessä. Lamborghinin pitkäaikainen koeajaja, nyt jo eläkkeellä oleva Valentino Balboni on vahvistanut auton aitouden.

    Lamborghini myi auton ensin Saksaan, mistä se vietiin vuonna 1985 Yhdysvaltoihin. Siellä sen osti Quiet Riot -metalliyhtyeen kitaristi Carlos Cavazo. Valitettavasti hänen omistuksessaan autoon tehtiin muutos, minkä jälkeen se ei ole täysin alkuperäinen. Nimittäin Cavazon toimesta alkuperäiset kaasuttimet vaihdettiin BMW:n tyyliseen polttoaineensuihkutukseen.

    Omistettuaan auton viisitoista vuotta Cavazo pisti sen pitkän ajan säilytykseen Franco’s European Sport Cars -liikkeeseen Van Nuysissa, Kaliforniassa. Siellä Countach pölyttyi, kunnes liikkeen omistaja kuoli vuonna 2021. Nyt auto on vihdoin löydetty varastosta, ja sille etsitään uutta omistajaa, joka kunnostaisi sen alkuperäiseen loistoonsa.


    [​IMG]
    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Harvinaisen helppo palautettava kun muistaakseni kaasareina oli Weberin 45 DCOE:t (Doppio corpo orizontale serie e. = tuplaruumis makuulla), eli koko setin tehdasuusia saa parilla tonnilla.
     

Kerro tästä muillekin!