Löytyisikö tallitilaa Caprille Kuopion seudulta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja jouni, 6.8.2004.

  1. jouni

    jouni Gearhead

    Eli olisi tarvetta saada vuokrattua Caprille talveksi rakentelutilaa (tai edes säilytyspaikka) Kuopiosta tai lähialueilta.

    jouni.mikkonen@ramboll.fi
    p. 040-5744670
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Valitettavasti meidän talli rupeaa olemaan jo valmiiksi puukattu täyteen ja ne paikat menee jäsenille, jotka ovat olleet vuodesta toiseen samalla paikalla :-?
     
  3. dean66

    dean66 Gearhead

    säilytykseen käy vallan mainiosti kauppakeskus minnan parkkihalli. on lämmintä ja kohtuullisen edullistakin.

    -a-
     
  4. xtremer

    xtremer 1st gear

    Paljon Minna maksaa :pinup: :D

    Mutta siellä ei kyllä paljon värkätä
     
  5. dean66

    dean66 Gearhead

    talvikuukaudet (syys-huhti) oli hinnoiteltu erikseen, ja pitkäaikaispysäköinnissä kuukausihinta oli halvempi kuin lyhytaikasessa. enhän minä nyt niitä tarkkoja hintoja muista, about viisikymppiä kuussa.

    ja voi siellä pientä säätöä tehdä, mutta konerempat yms on syytä unohtaa. mutta taisi alkuperäinen kysyjä tyytyä myös pelkkään säilytystilaan?

    -a-
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    jos haluaa vain säilytys paikkaa, niin kannattaa kysellä myös kiinteistön välitys firmoilta. Esim Sato, SKV. Itselläni oli vielä pari vuotta sitten säilytys paikka yhden kerrostalon parkkihallissa (keskusta) ja silloin paikka maksoi siellä 180mk eli euroihin siiryttyä n.30€. Kokemuksesta tiedän että näissäkin on hinta vaihtelua, jopa samalla kadulla.
     
  7. jouni

    jouni Gearhead

    Torin alla on muistaakseni 37e/kk ja Haapaniemen p-hallissa 25e/kk. Juu, ei tuolla kovin remontteja tehdä...
     
  8. xtremer

    xtremer 1st gear

    Jokos sait Caprin leimaan ?
    Milloinka käydään ne vetokahvit juomassa :)
     
  9. jouni

    jouni Gearhead

     
  10. Wrth

    Wrth Gearhead

    Löytyisikö nyt uusia vinkkejä rakentelutilasta? Alkaa olla pakottava tarve saada jostain tila että pääsee auton kimppuun ettei mätäne kadunvarteen. Jos ei Kuopiosta niin entäs lähikunnista?
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hot Roddersien talli on edelleen täynnä.
     
  12. toomass

    toomass 1st gear

    Meillä saattaa olla tilaa. yks kaveri on ollu kiinnostu muttei oo vielä satavarma tuleeko. laita mulle yv loppukuusta jos ei oo löytyny siihen mennessä.
     

Kerro tästä muillekin!