Löytyykö Iisalmen lähimaastosta tallipaikkoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chikki, 24.11.2005.

  1. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    joo se hemin talli on kyllä iha tilava jos harrastaa nissan microja :rotfl: mut jenkki vehkeen purat sinne ni auttamatta liian pienex käy..onnex ite oon pystyny rassaileen veken-farmilla autojani mut jos iso veli ostaa minut pihalle(sukupolven vaihdos perikunnan tilalla) ni pitää ehtiä uudet tilat :odroll:
     
  2. ryti

    ryti Gearhead

    shit, älä puavo farmista luovu sopikaa siihen vaikka käyttöoikeus esim. 5v kulujen hinnalla,mut jos on riitoja nii voi olla hankalampaa.
    eihän se veljes taija hirveesti pirssejä rakennella nii turhaan talli jäis?
     
  3. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    ei meillä riitoja oo..ja eise justus jouda autoja rassaamaan mut ei sinne talliin montun piälle oikein pysty purkamaan mitään kunnolla jos joku vitu rattori räjähtää ni miu kamat on heti ensmäisenä hanges :mad: ville oli purkanu ryskysä keski talliin ja se kylmä puoli on jotai vitun vilja säkkejä täynnä :eek:
     
  4. ryti

    ryti Gearhead

    noinhan se osapuoliin taitaapi mennä, joko sitte on jotain paikkaa kiikarissa
    vai kenties jokin kimppa dälli?
    minunkii pitäs pian nostaa tekniikka paikalleen mutta on toi mun talli senverta pieni että ei taija mahtua,pitänee oottaa kesää ja kasata se ulkona 8)
     
  5. tedirebel

    tedirebel 1st gear

    Mielummin itse tallitilaa (jos sellaista oisi) lintta kuskeille tai tuning miehille vuokraisin, ku esim kellari hevi bändeille. kyllä se luomisen tuska on niin raskasta kuunneltavaa
     
  6. valsu67

    valsu67 1st gear

    Oishan se tallihomma kova sana,pitäs ihan rueta aktiivisesti kahtelemaan jos kohalle sattus
     
  7. Mulis

    Mulis 1st gear

    Kankaankadulla on se Sähkö-Leskon entinen toimipaikka. Pohjolan Turistiauto on sen omistaja, kannattaa sieltä kysellä.
     
  8. ryti

    ryti Gearhead

    jos se on turisti firman nii saattaa olla aikas suolanen hinta kk:ta kohten.
    mutta eihän se leskonkaa ent. paja mikään kovin iso oo jotta kimppa talliks koettelis.
    meinaan vaan sitä että ne yksin vuokratut on suht aika kalliita pitää, mutta jos ois kimppatalli ja jotain 200m2, 3-4 jannua nii sopis siihen ja kaikki tois osan kamoista niin vuokraksi ei paljoo jäis.
    sais bilikat kondikseen enne kesää 8)
     
  9. valsu67

    valsu67 1st gear

    näinpä...eiköhän etitä talli jostain...muutama ukkohan löytyy heti
     
  10. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    ADCC ponssaa uutta kerhotoimintaa asianmukaisilla tarroilla joita voi rätkiä oviin ja ikkunoihin sekä tietysti jääkaapin oveen.

    Näitähän ovat mm. ADCC-logot, suojelut, STP-tarrat ja F__K the POLICE.


    :eek:
     
  11. Mulis

    Mulis 1st gear

    Entäpäs Kankaankadun ja Tornikadun kulmassa oleva Pohjolan Liikenteen entinen halli jossa on Talohuoltomestarit viimeksi ollut, siis siinä Markun autohuollon vieressä. Oisko Pulkka Veli-Matti joka omistaa sen kiinteistön.
     
  12. ryti

    ryti Gearhead

    jaa, onkohan se pulkka & sutisen hemmo? vois olla helpompi tonkia sen puhelinnummero nääs.
     
  13. tampio

    tampio 1st gear

    onko mitenkä tallihommat edistynyt?itekin oisin tallin tarpeessa kun vituttaa ajella 45km tallille niin lähempää kun sais niin bueno.vaikka joku kimppatalli homma tms.
     
  14. valsu67

    valsu67 1st gear

    Eipä oo oikein tarjontaa ollu
     
  15. tampio

    tampio 1st gear

    no voi kelli :mad:
     
  16. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    viime vkon töllöttimessä oli ent.asevarikon tiloja vuokrattavana! paineilma,vesi ja voima virta löytyy,kuulostaa hyvältä,soitan ni vittu tilojen koot 33 ja 38.5 neliöö,vuokra 5.5e neliö ja eikä ees auton mentävää ovea! :mad: :mad:
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    eipä kuole ainakaan häkään... :lol:

    Meinasin että jos ois oman taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaks ruvennu niin oiskohan saanu teettää kerhohuoneeseen ulkoseinään pariovet... :wink:
     
  18. tampio

    tampio 1st gear

    eihän tommosessa mahu kun pappa-tunturia rassooman!ja suolanen hintakin ois vuokralle! :mad: :mad:
     
  19. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Nuissa varikon tilojen lopetushommassa on jotain muutakii hämärätä. Kun silloin helmikuussa 2004 sain vihiä siitä, että ne olis myymässä/hävittämässä niitä pommihalleja sieltä ( kymmeniä ) , soetin eräälle viskaalille ja kysyin, että mitä niihin tilojen kanssa on suunnitteilla.
    Vastaus oli että purettavaksi myydään, hinta-arvio oli 3000markkoo per kömmäkkö, mutta että se ei ole vielä julkista. Toukokuussa 04 ne tais tulla myyntiin, ja olikos hinta silloin 18 000 markkoo ja nimenommaan niistä vanahoesta, kertaalleen pommitetuista lautavuoratuista varastoista.

    Eli ylleensä ensin vaekutti siltä, että maat on myöty alta poes, ja että kaekki pitäsi suaha äkkiä purettua, että piäsisivät uutta rakentammaan, mutta senjäläkeen muuttu meleko nahkeeks ylleensä kaekki mitä tuli kyseltyä niistä varikon alueista ja tiloesta.

    Nuo vuokrattavat tilat on varmaan niistä kivirakennuksien kellareista.
     
  20. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    oli siinä kuva et iha muanpiäline tiili rakennus oli mutta kummaa juutalais touhua tuo on kaupungin osalta ollu..ja tosiaan vuorakin oli kalliimpi ku miu ent.kämpässä..vittu ku ois kunnon tiloja,kiljua pystyy juomaan pienissäkin tiloissa ja jopa lumihanges mut missäs vitussa rassaat autoa? :mad:
     

Kerro tästä muillekin!