Löytyykö jyväskylästä leveää pellinkanttaus laitetta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja JukkaK, 25.11.2008.

  1. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Tarttis saada autoon kantattua vähän helmaan levikepokkausta pellistä. Pelti pitäisi olla 170cm leveä johon tulisi siis pituus suunnassa kaksi n.90 asteen taitetta.

    Jos joltain löytyy näin leveä kanttauskone tai tietää missä moisen kokoisen pellin voisi käydä taittelemassa niin vinkit tervetulleita!!
     
  2. vitoni

    vitoni 1st gear

    No mä oon ite käyny ammattikoululla :eek: (tosin en jkl:ssä) kanttamassa omat peltini, manuaalikäyttöisenä pitäis ainakin löytyä noin leveä kantti"kone". Edullistakin on noilla kouluilla toi homma.
     
  3. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    IVK-tuote Heinämäen teollisuusalueella?
     
  4. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    tuolla tosiaan on, siis viitaniemessä..
     
  5. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    ok. täytyypä käydä kyselemässä viitaniemessä josko siellä sais väänneltyä. Kiitokset vinkeistä
     

Kerro tästä muillekin!