Löytyykö koodintekijää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja SuperGas, 27.10.2011.

  1. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Kiinnostaako tuotekehitys täysin uuden tiedonkeruujärjestelmän kanssa?

    Olemme dragracingin ohessa kehittäneet elektroniikkaa kattavaa, monipuolista ja luotettavaa tiedonkeruujärjestelmää varten. Laitetta on jo menestyksekkäästi koekäytetty Supergas, SPET ja OL autoissa viimeisen kolmen kisakauden ajan ja nyt tekniset ratkaisut alkavat olla valmiina.

    MUTTA, meiltä puuttuu (tai on vasta alkuvaiheessa) käyttöliittymä.
    Laite tuottaa selkeää ASCII-datatiedostoa, joten käyttöliittymän tärkein tehtävä on muotoilla olemassa oleva data käyttäjäystävälliseen muotoon. Alkuun saatettu käyttöliittymä on rakennettu Qt/C++ -sovelluksena, jota on mahdollista kehittää eteenpäin.

    Olisiko sinulla siis
    a) ohjelmointitaitoa jollekin käyttöliittymäkielelle (C#, QT, VisualBasic, Delphi, ym) ja hiukan kokemusta käyttöliittymän teosta?
    b) kiinnostusta käyttää taitojasi ja vapaa-aikaasi tuotekehityksen ja dragracingin parissa?

    Jos ajattelit vastaavasi molempiin myöntävästi, ota reippaasti yhteyttä allekirjoittaneeseen niin jutellaan lisää!

    - Late Niskavaara / OL570 -
    dragteam[ät]nic.fi
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Miten esim. selaimella käytettävät ratkasut? Vai onko pakollinen että on oma ohjelma tälle vai onnistuisiko juuri selaimella käytettävä ympäristö (HTML, PHP ja SQL)
     

Kerro tästä muillekin!