Lohkolämmärin vastus irti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ttakatal, 11.11.2010.

  1. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Rempan (SBC) yhteydessä noita pakkasproppuja vaihtaessani homma tyssäs tuohon lohkolämppärin vastukseen, on meinaan aika tukevasti paikallaan. Näyttäis olevan vielä jotain sikaa tai vst tiivisteliimaa välissä.
    No eihän tota nyt pakko ole pois saada mut mieluusti kyllä siihenkin laittais propun tilalle, talvikäyttöön kun tuo kone ei tule.

    Milläs keinolla tuon vois saada helpohkosti irti, ainakaan putkitongeilla vääntämällä ei inahtanukkaan...?
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Kopauta vastuksen kylkeen, se on kartiolla kiinni!!
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Jos ehjänä ei tarvi irroittaa niin yhdestä lohkosta irroitin vastuksen hitsaamalla mutterin ja siihen liukuvasara kiinni niin irtosi tosi nätisti.
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Olen samaa mieltä. Ei tarvitse kovin isoa vasaraa.
     
  5. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    kylkiin naputtelee, kyllä on kaikki lähteny. Ei oo kovin syvä ees se kartion osuus, niin ei se sielä hirveän tiukassa ole.
     
  6. lordC

    lordC Gearhead

    Jos ei sitte ole vanhaa(?) mallia, joka on ruuvilla keskeltä kiinni vesitilassa olevassa poikkiraudassa... :eek:
     
  7. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    juu kyllähän tuo pois lähti mutta sai sitä ihan tosissaan vasaralla mäiskiä joka suunnasta ennekuin irtosi, oli noin 3cm matkalta lohkon ulkopinnasta sisällepäin lyöty, eli melko syvällä oli. Oli siinä tosiaan kartiokin mutta melko loiva :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!