Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tuskimpa se oikeasti edes häiritsee, mutta tietyn tyyppisten ihmisten pitää valittaa periaatteen vuoksi.

  Periaate : "Kaikki moottoriurheilu on kiellettävä" ja "melu" on se helppo veruke tälle toiminnalle...jopa niin että ostetaan joku vanha talo ympäristöstä, jotta päästään valittamaan, vaikka asutaankin oikeasti muualla.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 2. GS

  GS Gearhead

  Joo, tämä olikin enemmän ”iltasatu” joka oli rakennettu enemmän toiveista ja utopiasta
  ? Mitkään markkinoinnilliset ponnistukset jotka olisivat tätä päivää, ei oikein taida olla "fyyran laji”?
   
 3. max

  max Double Gearhead

  Ympäristöarvot ovat nykyään trendikkäitä,ja siihen kehykseen ei sovi moottorien huudattaminen Malmilla.
  Tämä uhmaikäinen töksäyttelija Vapaavuori esikuntineen pitää siitä kyllä huolen.
  Tämä jätkä nuolee vihervassareitten persettä varmistaakseen tulevaisuudessa edes jonkinlaisen hyväpalkkaisen pestin,koska on itsekin on tajunnut että presidentiksi hänestä ei ole,vaikka niin salaa haaveilikin.
   
  MRKM, jpalvima, faffeli ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Mikäli äänestyskäyttäytymisen kehitys jatkuu samanlaisena niin Helsingin seuraava pormestari tulee vihreän liikkeen puolelta. Ja tietenkin nainen.
  Esim Helsingin pormestari Emma Kari. Mikä ihana tulevaisuuden visio.
   
  three hundred ja juko7 tykkäävät tästä.
 5. juko7

  juko7 Double Gearhead

  ^vihervirusta ei saane kuriin edes Uusimaa sulkemalla, kun pesäkkeitä on jo ehtinyt levitä ympäri maata
   
  Desoto57, dart -66 ja PilsnerBil tykkäävät tästä.
 6. GS

  GS Gearhead

  Onneksi Helsingistä johtaa hyviä teitä länteen, itää ja pohjoiseen...
   
  Desoto57, dart -66, juko7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Missäs muuten GS:n Noprep sarja luuraa?
  Kalustoa olis varmaan pilvin pimein tulossa ajamaan mutta ei vaan näy missään sarjaa jossa artistin ei tarttis maksaa, vaikka semmoista on kyllä kovin lupailtu..
   
  Volvo_5.7 tykkää tästä.
 8. dart -66

  dart -66 Gearhead

  ... vielä toistaiseksi, kun ei ole muutettu pihakaduiksi...
   
 9. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear


  Nomutta tätähän täällä odotellaan innolla!
   
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Siinähän toteutuisi vain demokratia kun helsinkiläiset saisivat äänestyskäytöksensä mukaisen kaupungin. Ja kukapa sieltä nyt enää pois haluaisi lähteä kun on kerran sinne päässyt.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 11. GS

  GS Gearhead

  Pikkuisen kun vielä odotetaan ja annetaan kysynnän patoutua, eiköhän se siitä...(aika moni tuntuu odottavan jo).

  Tälle vuodelle sitä ei kuitenkaan kukaan ole ainakaan meidän suunnasta lupaillutkaan ja nykyiset toimijathan voi sarjan käynnistää koska tahansa, tai sitten mennään edelleen vanhoilla ja toivotaan että hommat viriää uuteen lentoon ihan itsekseen.
  Tosin oikea No Prep suomessa ei käynnisty vain ajamalla, vaan markkinoimalla.
   
  Kowalski ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
 12. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Joo eihän tää tilanne mitään oikeen vie eteenpäin varsinkaan uutta ja tämävuosihan on jo taputeltu. Kyllä sitä poijaat jo odottelee.
   
 13. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Virkistyyköhän kausi 2021 em-osakilpailun suhteen
   
 14. z 900

  z 900 Gearhead

  Ainakin paikallislehden jutun perusteella lähtöalueen äänien vaimentamiselle on tulossa jotain järjestelyitä,jotenka sattaahan se olla että vielä kauhavalla kiihdytellään vuonna 2021 TOIVOTTAVASTI!
   
 15. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Joo eikö sinne suunniteltu jotain meluestettä merikonteista tms mikä ohjaisi melusaastetta pois kylän suunnalta? Ympäristölupahan taisi olla katkolla ja siihen yritetään löytää ratkaisu.

  Em-osakilpailun peruuntumisesta kahta eri puhetta, toiset puhuu että fyyra antoi tämän kesän kisat pois ja toisesta suusta kuuluu että fia veti kisan pois 2019 puutteiden takia.
  Oli miten oli niin toivottavasti kaudella 2021 taas meteliä riittää ja vieläpä isojen kisojen kera.
   
 16. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Merikontit kyl nostais alueen viihtyisyyttä merkittävästi! Coronahömpötys vissiin suurin ens kauteen vaikuttava tekijä, mitkä tulee olee päättäjien toimet jne., sitä tuskin he itsekään vielä tietävät. Ja sit tietty talousheijastukset jotka vaikuttanevat eniten just noihin "ammattitiimeihin", mut myös monien yksilökilpailijoiden resursseihin.
   
 17. Aulis Hämeenkorpi

  Aulis Hämeenkorpi Gearhead Bannattu

  hyvinhän tämä kesä meni. Kisoja oli ja homma pelasi paremmin kuin aikoihin. Kotit tulee varmasti ja sehän vie sitä melua pois, jospa sitten eläkeläiskirjailija (seinäjokinen) ja ne parit muut ois onnellisia ja elämä jatkuisi.

  kisaajia nyt ei niin mahdottomasti ollut, mutta monet ei kyllä halunnut kaivaa vehkeitä tynkävuodelle tai maksaa hieman kovahkoa ilm.maksua. Toki muualta ei tullut apuja kun ACS oli peruttu, joten "rahansiirtoa" ei voinut sisäisesti tehdä ja kulut on mitä on.

  Talousnäkymät paskat, joten ei ole kovin helppo vuosi tulossa niin järjestäjälle tai tiimeillekään. rahat on paljon tiukemmassa kuin 2 tai 4 vuotta sitten. Hyvin paljon tiukemmassa.

  Tosin eipä ruotsissa ole sen ihmeellisempää. Tierp kisat pitäs jonku järjestää niin että radan omistaja saisi + alkuisen tuloksen tai jonku pitäs ostaa koko baana ja ottaa riski. Ajetaanko sielläkään EM? voi olla että ei.

  FHRAn suurin uudistus olisi siinä että olisi 2vkon välein kauhavalla omat pärinät samaan tyyliin kuin on malmilla. Turha vuokrata rataa edelleen kun tässä maassa vain laji on jo sen verran pieni että kakkua ei voi jakaa ja jakaa monille toimijoille. Kuitenkin uskon siihen että porukka haluaa ajaa juuri tuolla radalla jos vaihtoehtoina on lentokentät jne. Etuja on aika paljon ja kun Anssilla tuo homma toimii niin pro meiningillä, joten hänelle maksetaan siitä että rata pysyy koko kesän kunnossa oli ne kisat sitten isoja vehkeitä, normi sm tai omia katuautopärinöitä....
   
 18. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Pinola kumppaneineen on kyllä tehnyt sellaisen radan että morjens. Pientä viilausta rataa ympäröiviin raknteisiin mutta se on eri asia se.
  Rata on nopea, siihen on hyvä panostaa.
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 19. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear


  Jep.

  Pinola & co. (ja koko FHRA) todellakin ansaitsee kiitokset...

  - Rata oli (ainakin näin tavallisen katsojan silmissä) siinä kunnossa, että myös kovimpien luokkien autot/pyörät pystyivät ajamaan jopa ennätyksiä...

  Toivottavasti tosiaan kisat (myös EM tasolla) jatkuu ensi vuonna ja sen jälkeenkin...
   
 20. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Luin (alkukesästä) jostakin (ruotsalaisesta) lehtiartikkelista, että Tierpin nykyinen omistaja ei aio enää järjestää mitään kisoja Tierp Arenalla... Ne keskittyy vain Tierp Arenan myymiseen (Huom. Tämä on vain minun käsitys asiasta, joten voin olla täysin väärässä).

  Huom. Jotkut tämän vuoden kisat (Rally cross??) - ei kiihdytyskisat - kait ajettiin... En ole kyllä seurannut, joten voi olla, että Tierpissä ei ajettu mitään kisoja tänä kesänä).

  Yleisesti ottaen ei näytä hyvältä Ruotsissakaan vuoden 2021 kisojen järjestämien (ainakaan Tierp Arenalla)... Asiat voivat tietysti muuttua nopeastikin.

  Suomen osalta toivon hartaasti, että se ympäristölupa jne. valitussotku saadaan kuntoon ennen ensikauden alkua ja että vuonna 2021 voidaan ajaa Kauhavalla (myös EM) kiihdytyskisoja.
   

Kerro tästä muillekin!