Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

 1. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  On se kiihdytys ympäristölle vaarallista touhua kun ei saa edes pestä ajoneuvoja rata-alueella. Mut ehkä varikolla sit saa? Ja liimat poistettava huolellisesti radasta "käytön jälkeen"? joka kisan välillä? vai kauden päätteeks?
   
 2. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  No kyllä nyt näyttää vahvasti sille, että ne liimat saa sieltä radasta kerätä lopullisesti pussiin. Voihan Vittu!
   
 3. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Huh huh tuo on kyllä erikoinen elin tuo Vaasan hallinto-oikeus. Kaava on näköjään sama kuin Harjavallan BASFin tehtaan kanssa, aiemmat lupapäätökset kumotaan kylmästi yksittäisten valitusten pohjalta, vaikka investoinnit on aiempien päätösten mukaan jo tehty.
   
 4. Herje

  Herje Gearhead

  Eiköhän siitä vielä valiteta päätöksestä.

  Kyllä yksikin poikkiteloin asettuva ihminen näköjään saa paljon harmia isolle porukalle.:(
   
 5. calais1965

  calais1965 3rd gear

  Saattaa olla niin että tuosta valittamisen päätös kestää niin pitkään että ei ole kannattavaa..
  Kannattaa varmaan ruveta oikeasti panostamaan motoparkkiin.
   
  rude1 ja supo tykkäävät tästä.
 6. jpalvima

  jpalvima 3rd gear

  Tuolla useamman kesän viettäneenä voi sanoa että ei se Ilmasotakoulunkaan toiminta aivan äänetöntä ollut…
   
  Jerkkilä, Peeaa ja jknR tykkäävät tästä.
 7. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Oliko jossain et Kauhavalla on tilaa kun Natojäsenyys tulee niin tonne tukikohta???
   
 8. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Näin ne tornihuhut väittää.
  Eli ajot loppunee tuolla joka tapauksessa kun joskus natoon päästään.
   
 9. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Oli juurikin niin ja voi olla varma,että jos Nato tarvii kenttää käyttöönsä,siellä ei kysellä jostain Vaasasta hevon v...ttua mihinkään lupiin, koneet nousee ja laskee silloin kun tarvii ja sillä hyvä.
  Se ämmä,joka melusta on valittanut...muuttakoon Lappiin niin kauas,että lähin naapuri on ainakin 50 km päässä.
   
  Jerkkilä, jpalvima, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. supo

  supo Gearhead

  Luulen että Ely-keskuksen ääni painoi asian näin eli kun Ely-keskus oli vastaan niin kuppi kääntyi ympäristölupaa vastaan ja tulos oli tämä,melu/asuinkiinteistö on laki eli vaikea se unohtaa.Eli tervetuloa Motopark Raceway:lle kisaamaan ja katsomaan tulevana kesänä 3 kertaa!
   
  Muokattu: 4.12.2022
 11. Yhden kokonaisen vuoden Kauhavalla asuneena (1996-1997) voin sanoa että sitä meteliä oli aivan perkeleesti aamusta aina 22.00 saakka illalla. Niin ja meteliä oli oikeasti jokapuolella kylää, ei vain lentokentän eteläpäässä.

  Paska homma, Luulisi että Kauhavan suurpitäjän isoilla pampuilla (Jorma L,...... ) olisi jotain millä hommaa painaa oikeaan uomaansa. Tulee myös mieleen että onko LSK tehnyt kaikkensa asian eteen? Heille tämä ei ole tulonlähde siinä kuin karvakädet, sotaharjoitukset, hallien vuokraamiset yritystoimintaan...

  Toivotaan parasta. Jos tämä tipahtaa pois (tuskin ens kesän vielä), sitten on pelit pelattu.
  Mäntsälään tulee joku 200m, siitä ei kuulu mitään. Eikö sen takana ollut joku joka kävi pullistelemassa FHRA:ssakin jollakin nimikkeellä? Vaasalaisilla on ratahanke, valmis 2030?
  Puuttuu vielä muutama miljoona rahoituksesta? Onko ympäriympäri kuskit innoissaan drag baanasta Jurvassa? tuskin

  A
   
 12. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Mitenhän Fyyra tai Lsk kommentoivat päätöstä?

  Kauhavasta piti tulla uusi kiihdytysajon mekka, lento oli lyhyt ja sekin lyhyt matka räpiköivä.
  Harmi juttu kaikkineen.
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 13. Lisäystä edelliseen postiini. Olen sanonut jo pari vuotta että se LSK toimitusjohtaja on erittäin epäpätevä, huono mainosmies ja pelisilmä on siellä minne valo ei paista. Valitettavasti näin.
  Lisäksi tuskin auktoriteettiä ja hyviä kontakteja. Mutta ollakseen on kovasti, mutta onhan hän toimitusjohtaja.

  Omistajan valinta, mutta näitä asioita hoidetaan jos on oikeat miehet suitsissa.
  Monet jotka olleet yrityskontakteissa hänen kanssaan ovat olleet samaa mieltä kanssani, joten ei tämä nyt ole ihan yhden keski-ikäisen lelurodivärkkäilijän juttuja.

  Aulis Hämeenkorpi
   
 14. Duster440

  Duster440 Gearhead

  Sen verran voin Aulis kommentoida sulle että EI kukaan joka toimii botniaringing ympäri on ollu ratahanketta vastaan vaan PÄINvastoin kaikki on sitä mieltä että on hieno homma kun alue kehittyy.
   
  supo tykkää tästä.
 15. homer

  homer Gearhead

  Mites tuo nyt käytännössä menee jos tuosta päätöksestä valittaa? Homma jatkuu Kauhavalla vanhan luvan puitteissa vai tyssää kokonaan käsittelyn ajaksi?
   
 16. C4vettester

  C4vettester 2nd gear

  Varhainen keski-ikä (40-45 v.), keski-ikä (45-55 v.), myöhäiskeski-ikä (55 - 60v). Olisitko Aulis kuitenkin jo lähempänä varhais-vanhuutta? Mieli meillä kaikilla on tietenkin vielä nuori ja vireä. Ei kai sitä muuten tätä lajia harrastettaisi.

  Antaa omistajien päättää toimarin ja LSK:n kohtalosta? Turha siitä lienee ulkopuolisten sen enempää päänsisäisesti stressata.
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 17. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Ei olis voinut edes kuvitella,että kun paikassa ollut lentokenttä,jolla käyttöä riittänyt,niin joku valittaa melusta,jota tulee vain välillä toukokuu- syyskuu ja vain joinakin viikonloppuina?
  Jokainen vanha mummokin tietänee,miten saatanallinen melu lähtee,kun suihkukone nousee lentoon...ja niitä nousi myös viikolla.
  Mutta heti,kun kyseessä on joku yritys/firma,joka SAATTAISI SAADA TALOUDELLISTA HYÖTYÄ,alkaa valitus kierros.
  Luulen,että moni pieni kaupunki olisi todella tyytyväinen,kun paikkakunnalle saataisiin ihmisiä ja yritystoimintaa,joka tuo hyvinvointia paikkakunnalle.
  Sanon suoraan...hävetkää Kauhavan päättäjät...olisitte työntäneet sen/niiden muutaman ämmän valitukset silppuriin ja kertoneet,että säännöt on muuttuneet...valitus oikeutta ei ole tai maksaa 5000 eur.Homma olisi Bueno.
  Suomessa tuo valittaminen liian helppoa.
   
  chevy 2, jknR, dart -66 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Uskotko tuohon. Minä toivon näin, mutta vaikka kuinka sanotaan että "ei ole rajoitteita, ei ole melupäiviä" niin homma menee vaan niin että kiristyy kiristyy ja siinä kohtaa jos toinen joutuu antamaan löysää että toinenkin saa, alkaa köydenveto. Rataukkoja ei paskanvertaa kiinnosta suoraanajajat.

  a
   
  Pate-68 tykkää tästä.
 19. Aivan yks sama, näyttää sulla olevan enemmän noita iän määrityksiä. No, minä kuitenkin meen joka aamu naureskellen 6lta talliin kuten tänäänkin.

  Totta vitussa omistajat päättää, mutta jos ois kovettu TJ olisi monta asiaa hoidettu toisin. Velli mikä velli. No, sielläpä järjestelee näyttelyitä ja herättäjäjuhlia.
  Luuletko tosiaan että stressaan toisten tekemisistä tai tekemättäjättämisestä. Paskan marjat, jokainen pyyhkii oman perseensä, aivan sama. Mutta mielipiteen saa sanoa ja siihen ei C4miehetkään voi mitään. Pääasia on se että saa itse tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa.

  jos minä vielä haluaisin ajaa kilpaa, menisin Ruotsiin joka toinen vkl. Jos on rahaa laittaa vehkeet, on rahaa ajaa kilpaa siellä missä kisat järjestetään. Kitisijät ja kaljanjuojat voi ajaa kotona. Niin ja Motoparkissa nyt on sitten 4-5kisaa, sinne voi mennä eikä ole edelleenkään kaukana mistään. Suomessa mikään rata ei ole kaukana, muille kuin kitisijöille.

  AULIS
   
 20. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Allekirjoitan Aulis viimeisen lauseesi täysin.
  Etelän vetelänä 4h ajamisen päässä maksimissaan, se ei ole paha. Ja jos bensan hintoja itkee niin onkohan taloudenpito tai ammatinvalinta epäonnistunut.
   

Kerro tästä muillekin!