Loppukesän ja syksyn tapahtumakalenteria - Tuusula 6.9.!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 13.8.2014.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Laitellaan tänne vielä muistutusta syksyn tapahtumista, jotka saattavat kiinnostaa brittihenkisiä urheiluautoilijoita...

  16.-17.8. Historic Grand Race, Ahveniston moottorirata, Hämeenlinna.

  http://www.historicrace.fi/HGR14/HGR14.html
  http://www.historicrace.fi/HGR14/HGRparkki14.html
  Yleensä MG-porukkaa on ollut paikalla sunnuntaisin - tosin lauantaina harrasteparkissa väljempää...


  23.8. Sports Car Breakfast Club klo 10-12 ja tilaisuuden jälkeen mutka-ajelu jonnekin. Huomaa, että tapahtuma on siirretty Suomen ilmailumuseolle, Vantaalle. Osoite: Tietotie 3, 01530 Vantaa.
  https://www.facebook.com/sportscarbreakfastclub
  http://www.ilmailumuseo.fi/


  31.8. Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 2014.

  Jo perinteinen 'Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa' pidetään tänä vuonna su 31.8. klo 11:00 alkaen, jolloin Vanajanlinnan mahtaviin puitteisiin kokoontuu jälleen loistava kavalkaadi urheilu-, GT-, ja klassikkoautoja. Tapahtumaa edeltää iltatilaisuus, joka järjestetään la 30.8, jolloin tarjolla on hyvää seuraa ja herkullista ruokaa. Ilmoittautumiset iltajuhlaan suoraan Vanajanlinnan myyntipalveluun. Myös hotellihuonevaraukset sieltä. Lisätiedot:
  http://www.sua.fi/node/122

  Voit ilmoittaa myös hienon brittiautosi näyttelyehdokkaaksi. Vaatimuksena yleensä MR-kelpoisuus eli hienoilla alkuperäisyksilöillä mahdollisuus päästä Vanajanlinnan puistoalueelle näytille. Anomuslomake tuolla:
  http://www.sua.fi/node/154
  Jos anomus ei vedä, niin linnalle johtavassa harrasteparkissa on yleensä tilaa näteille yksilöille, nou hätä... :)

  6.-7.9. M.G. Car Club of Finland ry:n ajokauden päättäjäiset Tuusulanjärven ympäristössä. Kokoontuminen Lottamuseolle lauantaina 6.9. klo 12.00, osoitteessa: Rantatie 39, 04310 Tuusula. Mahdollisuus omakustanteiseen välipalaan ennen lähtöä kierrokselle. Aiheena tutustuminen järven kulttuuriympäristöön, jonka jälkeen iltapäivällä ja illalla ohjelmaa Majatalo Onnelassa. Siellä käydään mm. Rocker Cover Race omailla venttiilikoppamäkiautoilla. Nyt on vielä aikaa valmistaa oma kilpuri kisaan...Pikaohjeet löydät viimeisestä kerholehdestä tai katsomalla täällä foorumissa aikaisemmin olevan keskustelun läpi.

  Illalla on sauna varattu ja yöpyä voi Onnelan huoneissa, jos niitä on enää jäljellä... Huonevaraukset suoraan majatalosta:
  http://www.onnela.com/index.php?node_id=16534

  Aikaisemmin varatussa kiintiössä oli 2 hengen huoneen hinta 130e. Lähin seuraava hotelli löytyy Järvenpäästä, jos majatalo on jostain syystä täynnä...Jos olet tulossa Tuusulaan ja et ole aikaisemmin ilmoittautunut, niin laita viestiä Kaukolle: 050-5430414. Esim. Olen tulossa Tuusulaan 6.9., auto se ja se, 2 henkeä, yövyn / en yövy (valitse jompikumpi...) ja onko sinulla kilpuri ja oma nimesi. Ilmoittautuminen helpottaa esim. ajopaperien määrän arvioimista...

  Myös pelkät lauantaituristit ilman yöpymistä ovat tervetulleita (ajelu yms. ilmainen) ja varsinkin ne, joilla on Rocker Cover -kilpuri. Säälittävissä tapauksissa voi paikalle tulla myös siviiliautolla... Mäkiautokisaan voi osallistua ilmaiseksi myös kerhon ulkopuolinen harrastaja, joka haluaa tulla kokeilemaan kilpurinsa toimintaa muita vastaan. Kilpurin on oltava sääntöjen mukainen.

  29.11. Kerhon syyskokous klo 18 (luultavimmin Helsinki) ja pikkujoulu n. klo 19.alkaen. Paikka avoin tätä kirjoitellessa, mutta kerholehteen tulee infoa. SccH:n ja Westfield -porukan kanssa pyritään järjestämään yhteinen pikkujoulutilaisuus, joten "kaksoisjäsenet" lyövät kaksi kärpästä yhdellä iskulla... 8)
   

Kerro tästä muillekin!