Lt1 tyhjäkäynti seilaa lämpimänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopo-ukko, 12.7.2018.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Putki ehjä,lambdat vaihdettu jossakin välissä,ei anna niistä vikakoodia,mutta kaikkihan on mahdollista,sen takia pitänee luettaa paremmalla lukijalla,niin jäisi arpominen vähemmälle.
     
  2. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    PCV venttiili vaihdettu ja taas mentiin pykälä parempaan päin.Entinen oli päälle päin ihan ok ja tuntui toimivankin jotenkin,mutta uudella kuitenkin tyhjäkäynti parani taas hiukan,tästä se pikku hiljaa.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jos sen vaihto auttoi tyhjäkäyntiin, niin siinä oli jotain vikaa...se oli joko karstainen/jumitti/vuoti tai väärän mallinen.

    PCV pitäs olla juuri oikean mallinen moottoriin...jos sinne laittaa vaan "jonkun", niin se ei välttämättä toimi oikein.
    Se saattaa jääda vaikka auki tai raolleen tyhjäkäynnillä, kun sen pitäisi olla kiinni tai ainakin hyvin pieni virtaus (kone kohtaista)...alipainehan sitä imee kiinni päin (tyhjä käynnillä iso alipaine) ja jousivoima avaa sitä mukaan kun alipaineet putoaa ajossa.
     
  4. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jeepissä oli 70 tkm ajettu lampata ,tyhjäkäynti seilasi joskus,lisääntyi seilaus ,katsoin lampatan arvoja ja laitoin vielä aalto ggrafiikalla niin ei aina seilannutkaan niin kuin pitäisi.nyt uusin ja seilaaminen loppui.ei se vikakoodi aina tule vaikka kone takkuaa.nytkin se yritti korjata käyntiä eikä tyhjäkäynnille ole asetettu rajaa että jos heiluu niin vikakoodi.
     

Kerro tästä muillekin!