lukko rikki??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 6.7.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Erottaako lukkoperän ulkoisesti tavallisesta 8 3/4:sta?? Ja pitäiskö molempien takapyörien AINA vetää lukkoperällisessä laitteessa?? Testasin omalla menopelilläni takakumien lämmitystä ja omasta mielestäni vain toinen puoli sudiiii :sad: Voiskohan toi lukko olla hajalla?? Miten sen voi varmistaa?? Auto on ainaskii aikoinaan myyty lukkoperäisenä!!
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ulospäin et niitä erota. Kyllä kummankin nakin pitäis sutia, se on vähän niinku ton lukkoperän idea. Helppo tapa tarkistaa asia on nostaa toinen pyörä ylös toisen ollessa maassa, jos se pyörii ei perässä ole lukkoa tai se ei toimi. Kunnossa olevassa lukossa toi murtomomentti on luokkaa 70 ft/lb, joten kovin kevyesti siitä renkaasta ei pitäis pystyä pyörittämään.
     
  3. Arska tehtaalta

    Arska tehtaalta 1st gear

    Muista tökätä shifteri N:lle
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei tarvi olla N:llä.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voiks toi perä toimia ihan normaalisti vaikkei se lukko toimiskaan??Nii ja laatikko on 727 manuaali venttiilikoneistolla!! Joku varotteli joskus ettei kannata ykkösellä hirveesti poltella!! Pitääkö paikkaansa??
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    äkkiäkös tuonne kurkistat että onko lukkoo ensinkään
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ai niiku jos sattuis näkyy joku riippulukon tapane siellä perässä??
     
  8. valsu67

    valsu67 1st gear

    riippulukkojahan se on täynnä jos on lukkoperä :grin:
     
  9. "Helppo tapa tarkistaa asia on nostaa toinen pyörä ylös toisen ollessa maassa, jos se pyörii ei perässä ole lukkoa tai se ei toimi. "

    No P:llä voit sitten tulkita kaikki perät "lukkoperiksi" jos jätät ohjeesi mukaan toisen pyörän maahan ja nostat toisen.. Ja jätät pykälän P:lle.. :wink:

    Et vaan myynyt ko. perää alkuperäiselle kysyjälle :smile:
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jos ei ole lukkoperää ja kardaani on paikallaan, pitäis tilanteen kaiken järjen mukaan vastata sitä, että toinen pyörä on paikallaan ja kardaani sekä toinen pyörii. Tässä tapauksessa se lukittu linja vaan on kardaanista maassa olevaan pyörään ja silloin ilman lukkoa pitäis kyllä ilmassa olevan fillarin pyöriä.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei myynny :smile: Tää on ollu kiinni jo autoa ostettaessa!! Mikähän siellä perässä on menny jos lukkoperällinen sutii vaan toisella??
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuluneessa kartiolukossa ne kartiot pohjaa runkoa vasten eikä niihin kartio osiin. Silloin se yleensä luistaa. Näihin on osat aika kiven alla mutta tilanteen pystyy korjaamaan.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuluneessa kartiolukossa ne kartiot pohjaa runkoa vasten eikä niihin kartio osiin. Silloin se yleensä luistaa. Näihin on osat aika kiven alla mutta tilanteen pystyy korjaamaan.
     
  14. c-305

    c-305 Gearhead

    Mulla myynnissä perä jossa lukko pitää :smile:
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Saa kyllä lukko, joko kartio tai levy, olla todella loppu jos se ei pidä lainkaan.
     
  16. mikko69

    mikko69 1st gear

    miten toimii räikkälukko?? mikä lukko on paras katukäyttöön ku haluaa välillä vähän viivaaki vetää, mut silti mukava ajella??
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    minun käsityksen mukkaan just pakko ykkösellä pittää polttaa, ei ainakaan D:llä
     
  18. pete1980

    pete1980 1st gear

    aukase perä ja kato onko lukkoyksikköä. helppo homma valkoihoiselle.!!!
     
  19. mikko69

    mikko69 1st gear

    ??????????????
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin siitä räikkälukosta...kertokaahan tietävät!! Ihan uus juttu mulle? :smile: ??
     

Kerro tästä muillekin!