Lukkoperä GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kane, 5.9.2002.

  1. kane

    kane 1st gear

    Onkos kukaan ostanut/asentanut lukkomurikkaa lukottomaan esim GM 10.pulttiseen?
    Mitähän maksaa osat...500€?
    Löytyykö jostain apuja esim. Alfamer tms. miten homma tehdään...??
    Jos haluis vaihtaa välitystä (2.73 => 3.xx),
    tietenkin ensin pitää löytää hyvät osat, kuin hankala asentaa / säätää hammaskulma yms??
     
  2. elky

    elky Gearhead

    Olen asentanut kahteen perään ,homma onnistuu kyllä kun ensin opiskelee todella tarkasti missä järjestyksessä jutut tehdään. Pelkkä murikka maksanee noin 700 euron pintaan, lisäksi pitää laskea asennussarja, jossa tulee laakerit ja shimmilevyt hammaskosketuksen säätämiseen. Paras apu on löytynyt amerikkalaisista autolehdistä, tietysti murikan mukanakin tulee valmistajan ohjeet.
    Välityksen vaihtaminen onnistuu samalla vaivalla kun murikan vaihtokin. Hammaskosketuksen säädön tarkastamiseen ja säätämiseen on varattava aikaa yli puoli päivää, se on homma jossa kiirehtiminen voi tulla kalliiksi.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos sulla on lukoton murikka niin siihen kannattaa laittaa Lock-Right lukko joka asennetaan pikkurattaiden tilalle. Se on automaattinen 100% lukko joka toimii normaali öljyllä. Kysyn huomenna mitä sellainen maksaa.
     
  4. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    saiskohan tollasen viriteltyä Fordin Isoon Atlakseen eli 7.5" perään? olis varmaa aika härski..
     
  5. elky

    elky Gearhead

    Mitä osia tollasessa Lock-Right lukossa on ja miten se toimii?
     

Kerro tästä muillekin!