Lukon kaukosäätimen korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja aesvi, 6.4.2017.

 1. aesvi

  aesvi Gearhead

  Minulla on Chevy Vanin -98 kaukosäätölaite temppuillut jo pidemmpn aikaa. Painiketta painamalla ei tapahdu mitään vaikka merkkiledikin vilahtaa, toisinaan sitäkään ei tapahtunut. Usein kaukosäätölaitetta piti pitää ihan auton vieressä.

  Siinä on tuommoinen tavanomainen kumilätkänäppis, jossa on alapuolella nuo mustat kontaktipinnat. Useamman kerran olen puhditanut niitä, mutta se on tuonut vain lyhytaikaisen avun, jos sitäkään - eli nuo mustat pinnat ovat kertakaikkiaan "lopussa". Uusia samanlaisia ei näyttänyt olevan myynnissä, ehkä jotkut samantapaiset 2-painikkeiset saattaisivat toimia tuossa, en tiedä.

  Googlettamalla ongelmaan löytyi useampikin vaihtoehto:
  1. uudet mustat kontaktipinnat, jotka liimataan edellisten tilalle
  2. johtava maali, jolla pinnoitetaan vanhat kontaktipinnat
  3. piirilevylle kiinnittyvä kontakti.

  Valitsin tuon viimeisen ja tilasin http://p1repair.com/universal-button-repair:lta "korjausarkin", joka tulikin kirjeenä vajaassa viikossa. Korjaus oli helppo ja nyt tuntuu toimivan kunnolla.

  [​IMG]
   
  Muokattu: 12.4.2017
  hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!