Lumina.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja softail, 14.11.2005.

  1. woland

    woland 3rd gear

    Noniin, piti oikein rekisteröityä kun on luminasta pitkää keskustelua ja itselle tupsahti "ennakkoperintönä" vm. 96 Ls :) Matkaahan tuolla on taitettu jo rapiat 300tkm mutta hyvin kulkee, tosin varmaan kaikki tässä viestiketjussa olleet tyyppiviat (lue: ominaisuudet) löytyy. Kuskin penkki vajonnut, takaovet menossa maalaukseen yms.

    Kertokaapahan minkänäköinen osa mahtaa olla peruutusvalokytkin? Muutamaan liikkeeseen soittelin ja siellä sanoivat että löytyy joko rattiputkesta tai laatikosta, tarkemmin eivät tienneet. Haynesin värityskirja ei tunne koko osaa, joten vähän on sormi suussa. Vika on semmoinen että peruutusvalot palaa koko ajan, riippumatta siitä onko autossa edes virtoja päällä, piti ottaa polttimot irti jotta sammuivat.
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

  3. woland

    woland 3rd gear

    Kiitoksia! :D Täytyypä etsiä osat jahka vapaapäivä joskus hamassa tulevaisuudessa koittaa. Kansallinen vitsinikkari eli Metroauton hinnoittelija lupasi osan hintaan 153€ (sama veijari ilmoitti kuskin oven saranoiden hinnaksi 278,37) :mad: Tarvii vissiin purkurin puheilla käydä, tai sitten jos jostain keksisi pelkät saranatapit.
     
  4. mike-79

    mike-79 1st gear

    Vetoakseli oli pari vuotta sitten Metrossa n. 1300€...siis aivan käsittämätön hinta... Kannattaa todellakin kysellä muualta tai tilata suoraan jenkkilästä.
     
  5. woland

    woland 3rd gear

    Mitenkäs toi jenkkilästä tilaaminen, minkä verran noin suunnilleen maksaa rahdit/tullit yms? Tietysti riippuu mitä tilaa, mutta jotain suuntaa... En oo koskaan tilannut sieltä mitään... Ainakin keskuslukituksen kaukosäätimen ajattelin tilata, hintaa kun näkyy olevan murto-osa metron hinnasta, vai saisikohan niitä suomesta jostain muualta edukkaammin?
     
  6. mike-79

    mike-79 1st gear

    Esim rockauto.com:sta kun tilaa niin se näyttää tilatessa hinnat rahteineen ja pitää hyvin paikkansa, tulee Fedexillä muutamassa päivässä yleensä ja suomen päässä voi tulla tullimaksuja päälle. Tullimaksulle oli joku euromääräinen raja, en nyt enää muista paljonko se oli...
     
  7. repecab

    repecab 1st gear

    Meillä olis tollainen-95 varaosa Lumina jos jotain osia kaipaatte, ei konetta.P.0400-427031 Kouvola
     
  8. mke77

    mke77 Gearhead

    noissa on tosiaan käsittämättömiä "orgineeli-osa"hintoja noissa uudemmissa jenkeissä!! vieläkin karvastaa se (tää nyt ei kuulu tähän topicciin mut kerron kuitenkin) 2004 grand-voijagerista oli etutukivarren takahela väljä(semmonen laippa mikä on pultilla kolmio varren päässä pultilla kiinni) ja kyselin varaosaa, motonet: ei ole , paikallinen varaosaliike: ei ole....ei ole kokovartta eikä helaa......

    ....merkkiliike : ei helaa erikseen koko tukivarsi =490€ :rotfl: siiis yhdestä helasta(ja tukivarsi kaupanpäälle) :rotfl: kaverin kautta jenkeistä tuli tukivarsi parina(vasen+oikea) 400€ rahteineen :wink:
     
  9. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    ite olen tilannu Luminaan osia us-partsilta ja usa-varaosa koskiselta
    enno tosin vielä tarvinnu alustan osia jne.
    vetoakseli näyttäs olevan us-partsilla vas. 196 € ja oik. 169 €

    MAF-anturi levisi tuossa alkukesästä itellä, perkele miten kallis kikotin tuo.
    partsilla pyytää 300 uudesta, Koskiselta tilasin 200:lla... laskeskelin et ebaysta esim. ite tilattuna uusi tulis maksaa melkee 200 joten ennemi otin kotimaisen firman kautta jo.
     
  10. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Toimiikos teillä luminoissa parkkivalot?
    En ole itse aikaisemmin tuota huomioinut, mutta tänään tuli katsastuskonttorilla merkintä etteivät parkkivalot toimi.

    Tarkastin kaikki etuvalojen polttimot ja kunnossa olivat. Tuli mieleen, kun luminassahan on keltaiset vilkun polttimot, että siinä olisi alkuperäinen paikka parkkivaloille ja parkkivalo toiminto olisi poistettu tästä Luminasta keltaisten vilkun polttimoiden takia.

    Parkkivalokatkaisija kyllä toimii, kun katkaisin on parkki asennossa niin taakse syttyy valot ja kylkiin keltaiset valot.

    Rekisteröinti todistuksessa on merkintä: Ennen 1.1.1998 käyttöön otettavissa autoissa ajovaloihin jälkiasennetut etuvalot hyväksytty LM:n päätöksellä 541/73/95.

    En googlettamalla löytänyt em. päätöksen tarkoitusta.
     
  11. mme

    mme 1st gear

    Jos ei haittaa niin kysysin tässä itsekkin yhden kysymyksen että missäs Luminassa on runkonumero?
     
  12. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Omassa laitteessa valmistenumero on moottoritilassa apparin puoleisen joustintuen yläpäässä, meistetty siihen jälkikäteen.
     
  13. mike-79

    mike-79 1st gear

  14. Detroit steel

    Detroit steel 1st gear

    Joo, etuparkit on alunperin vilkkupolttimossa.
    Suomi-toteutus on yleensä ollut reikä etuvaloumpion lähivalokuvun kylkeen johon kumi ja tuikku kantoineen.
     
  15. Jebulis

    Jebulis Gearhead

    Jeps, löytyi nyt tuo parkkivalojen "suomi-toteutus" etuvalo umpiosta. Polttimot oli palaneet. Kiitoksia, vika korjattu 8)
     
  16. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Luminaan syttyi moottorin häiriövalo ja polttoainetankin päältä vuotaa bensaa! Auto kylläkin toimii muuten kun buikki. Mahtaisko näillä olla jokin yhteys, kun käsikirjassakin sanotaan, että jos tankkauksen jälkeen korkki ei ole kunnolla kiinni , niin valo voi syttyä senkin takia. Pääsekö takapenkin alta tankin tarkistelemaan vuotokohtaa?
    :( :( :-?
     
  17. mike-79

    mike-79 1st gear

    Mulla ainakin tankki oli ruostunu puhki yläosasta ja vuoti jos tankkas täyteen.
     
  18. CTS

    CTS Gearhead

    Kävin tuossa katsomassa -96 Luminaa, jonka perässä luki Monte Carlo Z 34, ja Monte Carlon takavalot näyttivät olevan.
    Onko muuta mahdollisuutta moiseen kombinaatioon kuin peräkolari ja Montesta vaihdettu peräosa?

    Jos peräosa oli vaihdettu, oli se ainakin hyvin tehty, en löytänyt saumoja.
     
  19. mike-79

    mike-79 1st gear

    Eikös ne valot ole vaan vähän eri näköiset, eli takaluukku ja valot käy päikseen ruminan kanssa? Sehän on periaatteessa vain 2-ovinen versio luminasta.
     
  20. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    mulla kans oli ostaessa tankki ruostunu siitä keskisaumasta ja mehi sen verran että lemahti gaso...
     

Kerro tästä muillekin!