Luminaan cd boxi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja late, 11.7.2005.

 1. late

  late Gearhead

  Onko mahollista laittaa integroituun kasettimankkaan boxi? Ohjekirjassa ei oo mainintaa asiasta ollenkaan. Eikä mankassakaan lue missään cd:hen viittaavaa tekstiä. Ja auto on -96 Lumina sedan.
   
 2. Kuupakko

  Kuupakko 1st gear

  Lopetahan Late nuo höpinät kaikenlaisista nykyajan kotkotuksista ja äänitä kaikki roketti´rolli-levysi vanhalle kunnon tape kasetille!
  Ajansaatossa ja rokin soidessa näihin taltiointeihin tulee se sen ajan mukainen särö ja muut asiaankuuluvat sivukohinat, jotka useinmiten näiltä mainitsemiltasi CD-levyiltä puuttuu...

  Terveisin: Pussihousu häirikkö :wink:
   
 3. Jza

  Jza Double Gearhead

  Onnistuu ainakin tuommoisella kapineella, kuin omassa pirssissä. Elikäs siinä on Clarionin 6 CD:n vaihtaja, joka toimii radion avulla. Pistetään radio taajuudelle 88.3 ja kuunnellaan levyä :D Vaihtajan ohjausnamiskat tulee sitten johonkin kojetauluun näkyville ja siitä vaan piuha vaihtajalle.
   

Kerro tästä muillekin!