Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 18.10.2009.

  1. 900i

    900i 3rd gear

    Kun nyt muutkin kertoilee kokemuksia niin kertoilen minäkin, tälläinenkin kohtelu on mahdollista

    Otin parikymmentä vuotta aina oman kontin Usasta kerran-pari vuodessa, kustannukset pysyi kurissa, 40-jalan kontti muutaman sadan mailin siirtelyineen Alabamaan ja sieltä rannalle ja Helsinkiin maksoi noin 2500-2700 taalaa. Kontin täyttö nippeleillä vaan tuli kohtuu kalliiksi, eikä pystynyt täydennyksiin kovin nopeasti.

    Näimpä kun Jani Falcontista rahtaa autoja Usasta ajattelin josko niissä konteissa samalla tulisi nippelitkin. Kiinnikkeet on yleensä kohtuu pienissä parinkymmenen kilon laatikoissa joita saisi mukavasti tuontiautojen sisälle ja takaluukkuihin.

    Tuumasta toimeen ja tilailin maalis-huhtikuussa nippeleitä ja muuta kromi osaa Texasiin hal-mari / finm-us kontin lastauspaikalle joka hoiteli sen suunnan auton pakkaukset. Ajattelin saavani mukavasti tavarat kesän kynnyksellä myyntiin.....toisin kävi, kiinnikkeet tuli syyskuussa ja kromiosat lokakuussa.

    Miksikö, siihen ei lähettäjä ole antanut syytä, eikä edes selitystä, kontteja tuli ja tuli aina sain ilmoituksen että nyt on takuuvarmasti osat kyydissä, ei ollut, konttien kansainvälisen rahdin asiakirjat tekee tämä finn-us varmaan vanhalla lotto koneella muuta selitystä en keksinyt. Kolme isointa lähetystä, yksikään ei ollut siinä kontissa mikä mulle ilmoitettiin ensiksi, eikä kyllä siinäkään joka toiseksi ja kolmanneksi ilmoitettiin. Ainut hyötyjä tästä oli valtio, makselin tuhansia euroja tulleja ja alveja kahteen osa kolmeen kertaan....no alvit yrityksenä sentään sain vähennyksiin.

    Syyskuussa kun kiinnikkeet sain, otin aikaa kun peräkärrystä ne 33 laatikkoa kiinnikkeitä sisään halliin yksin kantelin, 11 minuuttia Sen verran olisi kestänyt jos finn-us firmassa joku olisi johonkin kymmenistä autoista viitsinyt siirtää, kukaan ei monista monista pyynnöistä huolimatta viitsinyt, syy ei ole selvinnyt.

    Korvauksia kun kyselin väärennettyjen rahtikirjojen aiheuttamista kuluista, luvattiin maksaa, arvatkaa tuliko senttiäkään, ei tullut ( erehdyksenä voi pitää varmaan jos kerran kaksi tekee virheen, mutta jos reilu pääosa on eri kontissa kun rahtikirjat antaa osoittaa, virheestä ei voi puhua)

    Vielä näin seuraavan vuoden alussa osa maaliskuussa Texasiin saapuneista paketeista on tulematta, eikä varmaan ikinä tulekaan, minne lie firma ne lähetellyt, jos kerran lähetyksiä ja papereita ei osata samaan konttiin yhdistää niin ei osata, mihin lie nekin paketit lähetetty.

    Ihan näin lopuksi jos joku firma voi olla ihan paska niin tämä se ei ole, tämä on ihan SAATANAN paska

    Ennen tämän kirjoituksen julkaisua lähetin sen Texasiin kommentteja varten, josko jokin selitys tulisi moiselle asian hoidolle, ja vastauskin tuli. Syypää Texasissa kirjotettuihin väärennettyihin asiakirjoihin - Falcont, Suomi Vastuullinen Texasista annettuihin lupauksiin rahallista korvauksista - Falcont, Suomi. Syyllinen siihen ettei tavaroita lastattu - Falcont, Suomi. Syyllinen hukattuihin lähetyksiin jotka ei koskaan saapuneet - Falcont, Suomi. Selvyyden vuoksi kerron että Falcont hoitaa Suomen pään huolinnan, halmari lastaa ja tekee asiakirjat Texasissa. Falcontin kanssa teen edelleen yhteistyötä ja tavarat tulee Floridasta ongelmitta.

    En muista ikinä olleeni tekemisissä henkilön kanssa joka täysin 100% yksiselittesistä asioista vierittää syyt toisten niskoille, nyt olen ollut kirjeenvaihdossa sellaisen kanssa.

    En ole tätä kirjoituksessa mitenkään värittänyt, tai tässä valehdellut ja tämä on samalla selitys lukuisille asiakkaille miksi niitä kiinnikkeitä tai kromi osia tullutkaan luvatusti.

    Teppo Suominen

    nippelit.fi
    peltikyltti.fi
     
    Peeaa, Make500, pataatti ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. starcraft

    starcraft Gearhead

    Olipas kokemus tepolla! En ole koskaan falcontin kautta tilannut ulkomailta mutta silloin tällöin heidän verkkokaupasta ostanut jotain. Kerran puhelin sitten soi ja janihan siellä. Oli jäänyt epäselväksi erään muutaman euron tavaran kanssa, millaisen halusin. Soitti ja kysyi varmistaakseen asian. Se oli tosi hyvää palvelua. Muutenkin kyseinen yritys on ollut tukemassa paikallisia tapahtumia, joten hyvä kuva heistä on. Vaikka tosiaan kokemuksia autojen tai osien ostamisesta ei ole.
     
  3. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

    Terve Teppo ( Herra Luutnantti ) !

    Olen muuttaman vuoden taas harrastellut "Mopareita " armeijasta eläköitymisen jälkeen .
    Täytyy kyllä sanoa , että normi " Janttereille " tai koville " Hanuille " jotka on kovia jätkiä
    olevinaan auto hommissa on sovitut määräajat/asiat on - pelkkää - SANA HELINÄÄ . Aina selitetään ,kun ei onnistu tai virhe on jonkun muun henkilön syy . Olen tilannut muutaman pelin Jenkeistä ja ei ole mennyt sovitut systeemit aina putkeen ( EN mainitse toimittajia , koska en ole ns. " kulmantakaa huutelija , palaute on annettu henkilökohtaisesti ) .
    Toivotan kaikille harrastajille hyvää vuoden alkua ja Itsenäisen Suomen -100 vuotis juhla
    vuotta . Jääkäri henkeä ! Ollaan kaikki samassa armeijassa , ei " julliteta " kaveria.

    T. Kimmo K
     
  4. Jääkäriä myös Kimmolle.T:Markku
     
    kimmok2014 tykkää tästä.
  5. chevy-67

    chevy-67 Gearhead

    Kiitokset ja suositukset Palosen veljeksille joiden kautta saapui viikko sitten moottori ja vaihteisto Los Anglesista. Homma toimi jälleen kerran hienosti!
     
  6. BBC

    BBC Guest

    Teppo, miksi et ole toimittanut tavaralähetyksiä omalla nimelläsi, omilla original kuiteilla Halmarille? Miten tuo Texas/falcont asiaan liittyy ja miksi pitää olla "takakontteja", pick up lavoja joihin tavarat pannaan? Eikö oikeasti voi tilata tavaran toimittajalta sen lähetyksen minkä tilaa ja panna suoraan tulemaan suomeen, eiköhän nippeleissäkin ole semmoiset katteet että kestää tuon?

    Minulla on yhden jenkkilentorahtifirman kanssa diili reilun 4usd kg ja homma toimii hienosti, toiminut jo 12vuotta ja kyllä UPS, Schenker air hoiti kans hyvin, mutta vaihtoa on tullut pari kertaa aivan vain hinnan takia. n.50e erän tullaaminen täällä ja hienosti tulee kamat 1vkossa door to door CA - SJK eikä tarvi itse tehdä mitään.

    Yhtä asiaa en voi ymmärtää, miksi pitää olla jotain välittäjiä/sutenöörejä jenkkipäässä. Kun tilaa tavarat suoraan rahtifirmaan omalla nimellä niin nehän tulee omalla nimellä tänne asti. Jotain helvetin välittäjiä on siellä sun täällä ja varmaan on kuitit kunnossa kun kaikkia kamoja pannaan autojen takakontteihin, lavoille,....Toivottavasti suomen tulli ottaa ja tarkistaa oikeasti mitkä kamat kuuluu mihinkin autoon ja lopuista vitunmoiset sanktiot päälle.

    Välittäjä, päivän sana.

    aulis

     
  7. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Siinä pata kattilaa soimaa aulis joka ei ole osaakaan saanut mulle toimitettua ikinä , eikä enää tartte.
     
    Kustomi tykkää tästä.
  8. BBC

    BBC Guest

    No mutta siinähän pärjää kaikki padat ja paistinpannut, kun tilaat itse.
     
    vinkkeli tykkää tästä.
  9. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Tietääkö kukaan ketään joka tsekkais auton ja ehkä hoitas kaupat+rahdit Iowassa.. ?
    Greene,IA
    Minkkisen kans oon ollu jutuissa,ei lähde tonne asti..
    Onkos Oregonissa tai sen lähiympäristössä ketään asiasta ymärtävää? Siellä ois toinen potentiaalinen auto..
    Nää kuitenki hintaluokaltaan n. 35k€ et pakko käydä paikanpäällä syynäämässä ennenku alkaa rahoja siirteleen mihinkään..
     
  10. Wisconsin

    Wisconsin Gearhead

    Moro,
    meilta on Oregonin etela rajalle 6 tunnin ajo, tai sit lentamalla, missahan pain OR kohde sijaitsee? Voit laittaa e-mailia: poikonen8@hotmail.com
     
  11. Moro, pitäisi dallasista auto saada suomeen. Onko tietoo välittäjista texasin alueelta.
     
  12. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    meille tulosssaa kontti lähiaikoina jossa yhdelle autolle tilaa, kontti tulee alavieskaan 85200.

    soita jos kiinnostaa 04o-5810114 juha.marjakangas at konekorjaamo.fi
     
  13. Turnn

    Turnn Gearhead

  14. pantera

    pantera Double Gearhead

    Mulla on yks pirssi ostettuna dallasissa jotka lähtee hjuustoniin ja kekkoslovakiaan pikapuolin.. yyveellä tavoittaa jos on tarvetta
     
  15. SBM

    SBM 2nd gear

  16. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Nuo Ebayn tarkastukset kaytannossa vain varmistaa etta myytava kohde on olemassa. Samanlainen palvelu kuin WeGoLook jne. Menevat paikalle ja ottavat kuusi kuvaa kannykalla, katsovat etta se kaynnistyy ja paperit loytyy. Siinapa se. Noi ei ole autoinsinooreja vaan ihmisia mitka tekee tuota lisatulona vapaapaivinaan. Tarkastajalle maksetaan tuosta $ 25.
     
  17. Thompson

    Thompson 1st gear

    Olisiko kenellään tietoa välittäjästä Washingtonin läheltä.
    Vuoden etsinnän jälkeen löysin autoon vihdoin takaluukun.

    Ongelma:
    Luukku sijaitsee varastossa n. tunnin ajomatkan päässä Washingtonista.
    Myyjä ei suostu luukkua lähettämään ja esim. Fin-us logistics ei saa luukkua haettua
    koska aikataulu myyjän ja rahtifirman kanssa vaikea sovitella.
     
  18. MaunoMarsu

    MaunoMarsu 1st gear

    Tähän väliin peukut ja kiitokset Johannekselle Atlantaan. Auto on kotona ja homma toimi kuten puhuttiin. Myös moniin ja välillä hiukan tyhmiinkin kysymyksiin vastattiin:D
     
    poikelin ja Riuska-Petteri tykkäävät tästä.
  19. poikelin

    poikelin Gearhead

    Löytyykö jotain joka osais hommata yhden moottorin Illinoista Suomeen? Oletettavasti haettava itse paikan päältä.
     
  20. hapi

    hapi Gearhead


    Sami on siellä päin http://www.minkkinens.com/
     

Kerro tästä muillekin!