Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 18.10.2009.

  1. MudMax

    MudMax Gearhead

  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  3. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ei miulla ainakaan ole ollut tähän mennessä mitään valittamista, tosin toisenlaisiakin mielipiteitä taitaa tästä ketjusta löytyä.
     
  4. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Edelleen Cambriamotors.com Panu Virtanen. Homma toimii.
     
    speedy ja Gerball tykkäävät tästä.
  5. ls1978

    ls1978 Gearhead

    On ainakin omien tilausten valossa. Useampi paketti tullut kohtuullisessa ajassa ja edullisesti. Viimeksi tuli laatikko tukivarsia yms painavaa kamaa Illinoisisita niin Finn-Us:n lasku Hämeenlinnaan oli luokkaa 50 euroa. Siitä Matkahuollolla 80 km:n päähän Kangasalle yli 60 eur... :mad:
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    OK, kiitti tiedosta. Teppo H siis tullaa kamat?
     
  7. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Kyllä, Teppo hoitaa paprut ja kamat noudettavissa Hämeenlinnan Kaukokiidolta
     
  8. Holtiton

    Holtiton 3rd gear

    Täältä ääni ensimmäisen Jenkeistä tuodun auton myötä Palosen veljeksille Jarmolle Los Angelesissa ja Arille Suomessa. Meille tuli loppukesästä '67 Buick Renosta Hämeenlinnaan. Haussa oli koriltaan vähäruosteinen auto, tekniikan osalta tiedossa olikin näprättävää talven pimeisiin iltoihin. Alusta asti homma tuntui pelaavan hienosti, viesteihin vastattiin turhia aikailematta.

    Auton näyttö sovittiin tarkoituksella aamuksi paikallista aikaa, joten kaupat tehtiin paikan päällä heti autosta otettujen kuvien ja videoiden katsomisen jälkeen.

    Maarahti Renosta Losiin järjestyi ripeästi, vaikka matka olikin melko pitkä. Auton saapumisesta satamaan tuli jälleen tilannepäivitys kuvien kanssa.

    Merirahdin hoiti Finn-US ja kontin seuranta toimi varastojärjestelmän häiriöstä johtunutta muutaman päivän mittaista käyttökatkosta lukuunottamatta hienosti. Meren ylityksen ajankohta oli juuri sopiva, sillä pari viikkoa myöhemmin olisi paatti kohdannut hirmumyrsky Harveyn.

    Kaikenkaikkiaan toiminnasta jäi hyvä maku ja voin suositella muillekin. Projekti etenee osatilauksen merkeissä samoilta herroilta :odcool:
     
    jpalvima ja PeteKoo tykkäävät tästä.
  9. Madmek

    Madmek 1st gear

    Mulla juuri asiointi kesken raysautomotiven kanssa. Tähän asti kaikki mennyt hyvin. Päivitän tilannetta ku etenee.
     
  10. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Ray*sin kanssa on homma toiminut yli 20 vuotta.
    Vipin Amerikan turneekin sujui hienosti Rayn avustuksella.
    -hema-
     
  11. fishbone

    fishbone Gearhead

    Anttosen Johanneksen kanssa on hommat toiminut hyvin,ääni Johannekselle Atlantaan.
     
    karpo29 ja Riuska-Petteri tykkäävät tästä.
  12. fish

    fish Gearhead

    ls1978 sanoi:
    On ainakin omien tilausten valossa. Useampi paketti tullut kohtuullisessa ajassa ja edullisesti. Viimeksi tuli laatikko tukivarsia yms painavaa kamaa Illinoisisita niin Finn-Us:n lasku Hämeenlinnaan oli luokkaa 50 euroa. Siitä Matkahuollolla 80 km:n päähän Kangasalle yli 60 eur... :mad:
    OK, kiitti tiedosta. Teppo H siis tullaa kamat?

    Finn-Us varsin kohtuullinen, mutta tästä unohtunut Teppo H palkkiot, paljonko ne ?
    Lisäksi oliko Illinoisista rahti Finn- Us:lle jotain?
     
  13. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Talla forumilla mainostaminen maksamatta on kielletty, joten varmaan hiljaista tulee olemaan, ja meista kaikista varmasti loytyy jo juttua tasta ketjusta, ja itsekehu ei muutenkaan istu Suomalaiseen kulttuuriin. Hinnaston saa varmasti jokaiselta heita viestitse lahestymalla.
     
  14. 64c10

    64c10 3rd gear

    Johannes Enterprises Ltd/ Johannes Anttonen , Atlanta GA. Toistamiseen auto Johanneksen kautta ja homma toimi yhtä hyvin kuin ensimmäisellä kerralla. Erittäin luotettava, nopea ja asiakasystävällinen palvelu. Yhteydenpito puhelimitse/sähköpostilla, kuvat, videot, auton säilytys, varaosien hankinta ja auton toimitus laivauspaikalle, kaikki sujuivat ensiluokkaisesti. Ei viivytyksiä /selittelyä. Kaikki mitä sovittiin, aikataulut, hinnat yms. piti. Erittäin kohtuuhintainen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat maa ja merirahdissa. Luotettavat ja asiansa osaavat yhteistyökumppanit. Todella ammattitaitoista palvelua jonka ansiosta paljastui erittäin taitava huijaus yritys ennen käsirahaa/varausmaksua, asia jota olisi ollut erittäin vaikea todeta suomesta käsin. Todellinen luottomies rapakon takana jonka kokemus ja ammattitaito erittäin suositeltavia.
     
    Riuska-Petteri ja karpo29 tykkäävät tästä.
  15. PerttiP

    PerttiP 1st gear

    Kaverin kaverille tuli juuri auto halmarin kautta. Itse järjesti maarahdin 1000miles jenkeissä (alle 900usd, noin) jotain 1600usd rahti halmari texas - hämeenlinna, + purku yms. maksuja.
    Näin kertoivat, tuntui aika kohtuullisilta hinnoilta.
    Ei tarvinnut kuulemma maksaa välittäjille.

    Itse olen jonkun kerran vuosia vuosia sitten käyttänyt Halmaria sekä texas, california ja itärannikko paikkakin kuulemma on, oliko se new Jersey vai mikä paikka? ja hyvin on osannut autot tulla tavaroineen peräpohjolaan, tosin siitä on aikaa, asiat on voineet muuttua parempaan tai toiseen suuntaan.
     
    Muokattu: 27.12.2017
  16. Asteriks

    Asteriks 1st gear

    No nii,

    Nyt olis auto tallissa ja homma saatu päätökseen. Eli auton tänne hoiti Johannes Enterprises Ltd eli Johannes Anttonen. Tosi hienoo toimintaa kyseiseltä kaverilta. Otti yhteyttä kun täälä huhuilin ja tarttu heti toimeen. Viestit ja soitot hoitu kauppavaiheessa todella hyvin ja kaikki käymisestä paikanpäällä aina kaupantekoon hoidettu todella hyvin! Rahansiirron jälkeen Johannes lähti heti autoa hakemaan. Kiitoksen tätäkin kautta Johannekselle! Auto oli sitä mitä luvattiin ja mitä kuvissa ja videoissa näkyi.

    Suomen päässä Jukka Muuri auttoi todella hyvin tiukan aikataulun takia ja hoiti tullauksen ja väliaikais säilytyksen kuin myös purkupaikalta auton hakemisen. Kiitos Jukalle tästä! Saatiin auto yötä myöten sitten koti talliin!

    Aikatauluthan tässä suunnitellusta venyi todenteolla mutta ne on arkipäivää näissä miten laivat sitten liikkuukaan ja seilaa.. Hieman huolestuneena aina silloin tällöin kun kolme viikkoa saattoi mennä ilman minkäänlaista tietoa tilanteesta.. Mutta kaikki hoidettu ja auto ehjänä perillä.

    -Mikko-
     
    karpo29 tykkää tästä.
  17. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Sori Fish, tämä jäänyt kokonaan huomiotta pyhinä. Piti oikein kaivaa lasku ja varmistaa miten meni. Muistin summan jopa liian suureksi. Eli kaksi kertaa käyttänyt Finn-US palvelua yksittäisen laatikon rahtiin (joulu -15 ja kevät -17). Molemmilla kerroilla varsinainen rahti on ollut 40 euroa (minimihinta), sisältäen myös Etelä Suomen Sijoituksen käsittelypalkkion Suomessa. Lasku on tullut ESS Sijoitukselta tullauksen jälkeen sisältäen lisäksi myös valtiolle maksetut tullit ja verot. Mielestäni hyvinkin edullinen ja toimiva palvelu.

    USA:n sisäiset rahdit on sovittu lähettäjien kanssa. Ekalla kertaa tuli iskaripaketti nettikaupasta joka hinnoitteli rahdin USA:ssa kauppahintaan mukaan. Toisella kertaa taas yksityisen myyjän kanssa sovittiin kamoille ja rahdille könttähinta, muistaakseni isolle boxille oli 30-40 taalaa Illinois-Houston.
     
    Muokattu: 3.1.2018
  18. fish

    fish Gearhead

    Ok. Kiitos vastauksesta. Kovin on muuttunut edulliseksi kun muistelee aiempaa, jos tosiaan kaikki tämänpään kulut tullia ja alv:ta lukuunottamatta on myös mukana siinä 40 eurossa.
     
  19. north

    north Gearhead

    Mulle tuli tavaraa tonne Hämeenlinnaan niin,etetaan esim tosta laskusta kansien rahti Hämeenlinnaan.
    -Kansien hinta rahteinneen Losin kottauspaikalle on 643,51- EUR
    -Tulli ja ALV tullauspäätöksessä 1,00 kpl 166,79 0 % 166,79 -EUR
    -Finn-US Logistic palvelupalkkio 25,00 -EUR
    -Merirahdit / Petteri Halmari 1,00 14,00 0 % 14,00
    -loppu summa Hämeenlinnassa on 851,30EUR
    No jos olis suoraan Eaystä suoraan niin maksais tänverran.
    Price: US $689.00
    (Approximately EUR 572.02)
    Shipping: To Finland -- US $129.11 -- International Priority Shipping Additional services available.
    Import charges:
    US $205.78 (amount confirmed at checkout) On taaloissa kotiovelle tuotuna 1023,89 $$
     
  20. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Eli Ebayn kautta suoraan kotiovelle 849,71€ vs kontilla 851,30€ + ne pitää vielä hakia Hämeenlinnasta tai postittaa kotio ( = vielä euroja tuohon lisää).
     

Kerro tästä muillekin!