Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 18.10.2009.

 1. rb

  rb Gearhead

  ^ Kiitos kun kerroit tarinasi, vaikka tapahtunut varmasti vi...….aakin.

  Ainakin muille varoitukseksi, että kaikenlaista voi tapahtua, eikä missään nimessä pidä olla liian sinisilmäinen.

  Ja että hommat voi mennä muillakin pieleen, kun yhdellä täällä kovasti pinnalla olleella välittäjällä...
   
 2. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Voi se tästä ehkä vielä oieta. Ainakin toivon niin. Ja korostan että välittäjän piikkiin tämä ei mene.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Siis hetkonen... Jos myyjä ei ollu saanu ees varausmaksua vielä, saatikka koko summaa, ja välittäjällä ei oo sun rahoja, niin - missä ihmeessä ne on???

  Kerro ny koko tarina, kiinnostaa mitä on voinu sattua!
   
 4. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Ne on suomalaisen välittäjän yhteistyökumppanilla eli Jenkkipään välittäjällä? Tulipa tälläinenkin tapaus nähtyä ihan omin pikku silmin tänä keväänä.
   
 5. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Ne ovat pankkijärjestelmässä, kai, tai jossain, mutta mulla näkyy lähetetty summa ja välittäjällä ei näy mitään.
   
 6. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Hetkinen, puhutko siita Suburbanista? Eihan siina ollut mitaan ihmeellista, eika myyja eika autokaan kadonnut, vaan sina mietit ostoa liian pitkaan ja joku muu osti auton, ma olin jo valmis laittamaan varausmaksun myyjalle valuutan siirtoa odotellessa. :D Oli hintakin neuvoteltu valmiiksi, valuutta lahti Torstaina October 4. sun pankista, rahansiirrossa menee muutama pankkipaiva, eilen oli taalla pyha, niin eihan ne nyt minnekkaan ole kadonnut, kylla ne sielta tulee. Mita helvettia? :D
   
  PeteKoo ja rosswell47 tykkäävät tästä.
 7. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Ei mitään, tää on vain mun paskaa tuuria et kaikki menee vituiks
  :):)
   
 8. rosswell47

  rosswell47 2nd gear


  auts!!
   
 9. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Mitä tällaiset heitot ketään hyödyttää? Kunnon paskalinkotyyli, heitellään ilmaan epämääräisiä vihjauksia eikä perustella mitenkään. Toivotaan että negatiivinen paska tekee tehtävänsä kun aikansa sitä pöllyttää ympäriinsä.
   
 10. pantera

  pantera Gearhead

  Sitä että kaikki ei mee ihan kuin strömsöössä.
  En nyt viitti suuremmin avautua, mutta sanotaan diplomaattisesti näin että homma alko hyvin ja lopuksi juuri mikään lupaus ei toteutunut.
  Jos joillain tai monella on menny homma hienosti, se ei poista sitä että mun toimeksianto homma on menny pieleen. Jos toimitus venyy 8 kk luvatusta ja kustannukset on tuplat niin ei menny kuin strömsöössä ,mun mielestä. Jonkun muunmielestä se voi olla ok.
  Mun ei tarvi keksiä mitään, sen verran on tullu tota romujen rehaamista harrastettua että tiedän tosiasiat ja haistan rivienväliset asiat.
   
 11. 64c10

  64c10 3rd gear

  Täydet pisteet taas kerran Johannes Enterprises Ltd/ Johanne Anttoselle Atlantaan. Tällä kertaa haettiin tuoreempaa 4wd käyttö-autoa jollainen löytyikin nopeasti. Kaupat tästä huippuyksilöstä syntyivät varsin nopeasti ja alan ammattilaisena Johannes neuvotteli ostohinnan kohdilleen. Auto tuli sovitussa aikataulussa, jopa alle arvioidun saapumisajan, ja yhteydenpito toimi tututtuun tyyliin moitteettomasti. Lisäpisteet vielä Johanneksen Suomalaisesta yhteistyökumppanista JPM Korjauspalvelu Oy, joka hoiti kuljetuksen Hämeenlinnasta pääkaupunkiseudulle ja katsasti sekä rekisteröi auton. Tällä kertaa oli helpompi käyttää tarjottua avaimet käteen palvelua kuin hoitaa kaikkia asioita itse. Ehdottomasti suositeltava ja vieläpä edullinen vaihtoehto, jos oma aika on kortilla tai nouto yms. asiat eivät itseltä onnistu.
   
  50sCaddy, Pertti K, mikaa7146 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Tattista vaan ja kiitos itsellesi! Tuo oli muuten ensimmainen JPM:n kanssa suoritettu proggis, ja homma rokkasi just niin kuin oli tarkoituskin, joten kiitos myos sinne minun puolesta. :) Jatkakaamme samaan malliin. Palstalaisille tiedoksi etta tuo JPM Korjauspalvelu tekee korjauksia/huoltoja myos vanhoihin Jenkkiautoihin, ja ei ole mikaan nyrkkipaja vaan "alan miehet" asialla.
   
  belair54, 64c10 ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
 13. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Onko ketään luotettavaa autonhakijaa San Franciscosta tai siitä pohjoiseen?
   
 14. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Sacramentossa on luotettava kaveri. Asiantuntevuus voi olla vaihtelevaa ;)
   
 15. 50sCaddy

  50sCaddy 3rd gear

  Haluan jakaa omat tuoreet kokemukseni niille kanssaharrastajille, jotka ovat otsikon mukaisesti hakemassa luotettavaa välittäjää USA:sta. Voin vilpittömästi suositella Johannes Enterprises Ltd/Johannes Anttosen palveluja! Haussa oli tietyn vuosimallin Cadillac 50-luvulta. Sopivan yksilön löydyttyä, Johannes hoiti auton ostoon liittyvät neuvottelut niiden raamien mukaan mitä etukäteen oli sovittu. Kauppojen jälkeen Johannes hoiti myös auton kuljetukseen liittyvät asiat keskilännestä Atlantaan ja siitä tietenkin edelleen Atlantin yli tänne Suomeen. Caddy saapui juuri äskettäin kotipihalle ja auto on itse asiassa osittain jopa ennakko-odotuksia parempi!


  Ensimmäisestä kontaktista lähtien sain Johannekselta selkeän kuvan miten homma toimii käytännössä. Matkan varrella mitä kysymyksiä mieleen saattoi tullakin, liittyen vaikkapa auton kuntoon, kuljetuksiin, aikatauluihin tms, sain aina vastauksen viimeistään päivän parin sisään (muista aikaero, jos mietit onko vasteaika ollut riittävän nopea). Kommunikaatio pelasi täyden kympin arvoisesti joka vaiheessa, ei tarvinnut arvailla mitä mahtaa milloinkin olla meneillään. Tämä on mielestäni erittäin tärkeä asia, sillä ostettavassa autossa voi olla rahaa kiinni vähän enemmänkin kuin muutama tonni. Siinä vaiheessa luotettava ja asiallinen kommunikaatio ostajan ja välittäjän välillä pitää mielen rauhallisena eikä tarvitse turhia jännittää. Kertokoon sekin jotain Johanneksen omistautumisesta asiaan, että sain kyselyä ihan viime metreille asti Johannekselta onko kaikki mennyt hyvin. Jos apuja tarvitsi, sitä myös sai! Kaikkiaan tämä oli hyvin positiivinen auton hankinta kokemus Amerikasta.


  Nyt tallissa on yksi piiitkäään haaveiltu auto. ISO KIITOS Johannes Anttoselle kaikesta siitä työstä mitä teit tämän unelman toteutumisen eteen!


  t. Harri
   
  mikkis83, karpo29, tzampy ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. 64c10

  64c10 3rd gear

  Täydet pisteet taas kerran Johannes Enterprises Ltd/Johannes Anttonen, Atlanta, GA. Kolmas auto vuoden sisällä Johanneksen kautta. Homma toimi tuttuun tapaan nopeasti ja luotettavasti. Yhteydenpito ennen ja jälkeen auton oston sekä auton tarkastuksen/kaupanteon yhteydessä sataprosenttista. Tällä kertaa haettiin yli 40 vuotiasta Amerikassakin suosittua ja paljon harrastettua hyötyajoneuvoa. Vaikeusastetta lisäsi tuon ikäiselle "työautolle" epärealistiset vaatimukset: Auton pitää olla alkuperäiskuntoinen, ruosteeton, suorapeltinen, sisältä ehjä ja tekniikaltaan toimiva eli Amerikkalaisittain "survivor". Tiukka budjetti toi vielä lisähaastetta. Ammattitaitoinen välittäjä kuitenkin löysi tällaisen "mahdottomuuden". Hintaneuvottelutkin päättyivät ostajan eduksi ja auto saapui annetussa aikataulussa Suomeen. Auto on juuri sellainen mitä luvattiin, ehjässä mutta patinoituneessa alkuperäisvärissä oleva suorakylkinen ja ruosteeton auto jossa kaikki lisälaitteet yms., myös ilmastointi, toimii. Erityiskiitos vielä avusta auton tullauksessa, jossa tullin tarkentuneiden ohjeiden ja ostajan tietämättömyyden vuoksi tuli ongelmia jotka välittäjä selvitti täysin pyyteettömästi ja asiakas sai autonsa tullattua. Uskomattoman hienoa asiakaspalvelua! Uusia hankintoja jo suunnitellaan eikä tarvitse miettiä ketä käyttää välittäjänä.
   
  karpo29, TopoTA, palontie ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Löysin kans aivan käsittämättömän hyvän välittäjän Amerikasta. Aivan kuin olisi kyljet suoristuneet rahtimatkan aikana, maali parempi kuin odotin, kaikki oli paremmin kuin odotin ja nyt on elämä jotenkin aivan ihanaa ja naapuritkin tykkää autosta.

  Huh huh, nyt vasta tuli semmonen huojentunut olo ekakertaa 53vuoden aikana.
  Tästä on hyvä jatkaa kun on saanut luotettavan välittäjän.

  ah
   
  caprice305 ja pantera tykkäävät tästä.
 18. v.isoaho

  v.isoaho 3rd gear

  näkyy kevät olevan etuajassa seinäjoella.
   
  Inlinee, belair54, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Juu, tuos naapurikunnas aurinkoki paistaa isommin ja komiammin ku täällä pohjoses :D
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. KM-Machine

  KM-Machine 1st gear

  Täältä suositukset Panu Virtaselle Cambria Enterprices, Floridassa. Auton osto- ja kuljetukset järjestyy mistä vaan, jos ei ole pakko käydä katsomassa autoa paikanpäällä.
   

Kerro tästä muillekin!