lyhyempiä akseleita 8 1/4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jenkkijuuso, 22.1.2008.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Niin onko saatavana aftermarket osana lyhyempiä akseleita vai olenko vaan niin puusilmä ettei löydä vaikka kuin ettis strange,moser??
  Ei ainakaan sivuilta löytynyt.
  Onkos se nyt sitten 27 vai 29 boorinen?
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Taitaa olla '97 saakka 27 rihlasia. Enpä tiedä mistä tollasia 27 rihlasia vetareita löytyis. Enkä tiedä sitäkään, miten uudempi 29 rihlanen sopii vanhempiin kuoriin. Ylipäätään, toi rihlojen määrä pitkälti määrää myös akselin kestävyyden, ja 27 rihlaa on aika kesy. Toinen ikävämpi piirre tossa 8 1/4:ssä on laakerointi suoraaan vetoakseliin; jos tollasella rihlotuksella olevat akselit jostain löytäis, niin kannattais vakavasti harkita myös akselin päätyjen vaihtamista vaikkapa 8 3/4" tyyppisiksi, jolloin sais myös oikeet laakerit sinen ja C-clipit veke..
   

Kerro tästä muillekin!