Lyhyempiä iskareita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Hyytiäinen, 11.3.2009.

  1. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    '80 Olds Deltaa on madallettu vaihtamalla lyhyemmät ja jäykemmät jouset. Nyt ongelmana on se, että kun auton nostaa rungosta ylös, putoaa taka-akseli sen verran, että takajouset jää "löysälle", eli taka-akselin joustovara alaspäin on pari senttiä liikaa. Tämähän on ongelma korkeintaan katsastuksessa tai jos ajan jyväskylän rallissa hyppylästä hypäten. Näitä harvinaisia tilanteita varten haluaisin mielellään saada asian kuntoon, ja siihenhän auttaisi lyhyemmät iskarit.

    Kattelin noita iskarin kiinnityksiä ja näyttää olevan aika normitavaraa, eli kuvan mukaiset: http://static.summitracing.com/global/i ... 7702_w.jpg

    Mahtaako jossain toisessa GM:n (tai jonkun muun) automallissa olla lyhyemmät iskarit, ja samat kiinnikkeet, ja vieläpä samaa luokkaa akselimassat? Eli ootteko asennelleet väärien mallien istkareita B-bodyihin?
     
  2. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    Koneja saa ainakin lyhennettyä. Tietty maksaa mut tulee hyvä
     
  3. revariver

    revariver Gearhead

    Monroen sivuilla on hyvä taulukko mistä itse kattelin Galaxieen sopivia mittoja ja tilasin Racersplacesta löytämälläni numerolla.
     
  4. kassinen

    kassinen 1st gear

    mitkä mahtaa olla mitat?
     
  5. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Ei oo mittoja nyt tässä, mittaan kun pääsen auton alle seuraavan kerran. Vakiomitasta pitäis saada joka tapauksessa tuuman verran pois. Kiitos vinkeistä.
     
  6. idiot

    idiot Gearhead

    itellä sama 'ongelma'
    mut tuossa tullu ohimennen katteltua, että
    jos nyt halavalla haluvvaa piästä niin
    biltema racing myy aika kattavasti iskareita.
    Sieltä voes sitte löytyvä, kun lähtöö hyllyjä penkommaa.

    ja tulis vaarmaan jämäkkä ajjoo :lol:
     

Kerro tästä muillekin!