Lyhyet kilvet 3+2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 25.11.2022.

 1. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Oulusta konetetien k1 katsastuskonttorilla löytyy vielä muutamat 3+2
  C alkuiset kilvet.
  Justiin kävin vaihtaan tunnuksen ja tilasin mustapohjaisena uudet kilvet samantien.....34e koko homma ja erittäin harrastajaystävällinen palvelu.Vanhat mukaan jo tilatessa.
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Mitäs helvettiä, kysyin konttorilta just vähän aikaa sit lyhkäsii kilpii ja sillon oli kuulemma kaikki loppu. Saakohan toiselta paikkakunnalta tilattua sieltä?
   
 3. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Ite kävin Porvoon ajovarmalla kysäsee uusia kilpiä mut ainakaan uusia 5-merkkisiä ei ollu.
  Eniten harmittaa ku heiltä ei saanu enää lyhyenä noita 5 merkkisiä. Nyt on täyspitkä kilpi viidellä merkillä ja kilometri tyhjää tilaa molemmilla puolilla.
   
 4. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Vituikshan se men, soitin tuonne konttorille ja kysyin niin yks "vapaa" kilpi ja sekin oli varattu...
   
 5. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Nii kyllähän nämä äkkiä menee...vielä on toivoa jos kysyt lyhyitä kilpiä nii esim Sodankylästä ja Rovaniemeltä pitäisi löytyä.....
   
  jarkko359 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!